O zi de miercuri plina...

...de voie buna. Ai un concert de zile mari si un festival de teatru. Ce alegi? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 25 august:
...de voie buna. Ai un concert de zile mari si un festival de teatru. Ce alegi? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 25 august:

Concert "Travka"

Club A
Ora: 21.00

Iata si al saselea concert care sta sub semnul aniversarii celor peste 40 de ani de Club A.

Travka, adica George Gadei (Voce), Alexei Turcan (chitara), Misha Galca (chitara), Mizdan (bass) si Cristi Chirodea (tobe) saluta publicul clubului intr-un fel special, in stilul deja consacrat al trupei.

Pret de intrare studentesc: 10 lei

Festivalul de Teatru Independent Undercloud

Motoare
Ora:21.00


25 august, ora 21:00, "Hotii", de Conor McPherson 
Cu: Theo Marton, Marius Turdeanu, Catalin Mindru.
Regia: Cristi Juncu.
Teatru 74 Targu Mures

Piesa de teatru "Contraste"

Old City
Ora: 20.30


(Teatrul de Arta Bucuresti) 

Cu: Richard Bovnocski si Dana Cavaleru

Intrarea: 20 lei, 15 lei (studentii)


Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru au absolvit Academia de Teatru si Film din Bucuresti in 1999. In ultimii 10 ani au lucrat cu Dan Puric (actor si regizor) creand povesti si gag-uri intr-un limbaj comportamental care se bazeaza pe observarea si imitarea comportamentului uman si a rutinelor noastre cotidiene. In aceasta perioada au jucat in mai multe spectacole regizate de Dan Puric: "Costumele" (1998), "Made in Romania" (2001), "Hic sunt Leones" (2003) etc si au participat la numeroase festivaluri din lumea intreaga: Croatia, Germania, Elvetia, Franta, Polonia, China, Bosnia, Ungaria, Cehia etc.

"Contraste" este primul lor proiect independent.
Momentul in care au inceput sa spuna propriile lor povesti. Cele doua personaje se trezesc dimineata in acelasi pat si incearca sa-si aminteasca de unde se cunosc. Povestea lor fie ca e spusa cu gesturi, cuvinte, sunete sau pasi de step e un antidot impotriva rutinei. Rasul deschide o portita dincolo de care orice se poate intampla.
24 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod