Vineri, distractie maxima!

Vinerea aceasta poti sa mergi la doua festivaluri in aer liber, departe de oras, iar daca este "fan urban", te distrezi si in buricul capitalei, in miez de noapte, cu Urban Adventure Night.

Vinerea aceasta poti sa mergi la doua festivaluri in aer liber, departe de oras, iar daca este "fan urban", te distrezi si in buricul capitalei, in miez de noapte, cu Urban Adventure Night.

Pinocchio's dream


Cu: Ana Ionita, Dan Codreanu, Razvan Ropotan, Cristina Mihailescu, Andrei Bratu, Mihai Bacaran
Directie de scena: Ducu Pamfile

"De ce copiii cand se nasc nu au degetele murate? De ce nu li se increteste pielea in cele noua luni si jumatate? Dupa doua ore ma dor ochii, mi s-au umflat mainile si ma arde fata. Si-mi dau seama ca cu cat o sa inot mai mult cu atat data viitoare va trebui sa inot si mai mult. Si stiu ca la un moment dat o sa ma plictiseasca si asta. Si cred ca o sa obosesc sa tot gasesc lucruri care sa ma miste"

Pinocchio's dream
The Ark
Vineri, 27 august, ora 19:30

Party para la resistencia!


Dupa cum te-am obisnuit, te asteptam in fiecare vineri si sambata in El Comandante sa continuam in acelasi ritm nebun ca pana acum. Muzica de calitate, shot-uri din partea casei si distractie pana-n zori!

Party para la resistencia!
El Comandante
Vineri, 27 august, ora 22:00

Urban Adventure Night


Va invitam la un safari urban unde sa puteti descoperi laturi uitate ale Capitalei si mai ales laturi uitate (sau inca nedescoperite) ale voastre. Totul in formatul Urban Adventure, dar intr-un cadru de vara – noaptea.

Urban Adventure Night isi propune sa va ofere o seara captivanta: va vom scoate din sfera de confort si va vom supune la o serie de probe complexe si solicitante, dar in acelasi timp interesante, care vor necesita lucrul in echipa, interact,iune, ingeniozitate si curaj.

Adrenalina vine la pachet.

Veti face echipa cu oameni pe care nu-i cunoas,tet,i – dar care va pot deveni apoi prieteni – si veti participa intr-o cursa nebuna, pe aleile pline de istorie ale centrului vechi, în care vet,i descoperi ca puteti face lucruri incredibile chiar si in locurile care pareau obisnuite. Cel mai imporant, insa, este ca va veti da sema ca voi îns,iva va puneti propriile limite.

Urban Adventure Night
Bucuresti
Vineri, 27 august, ora 20:00
Dressing code: ceva lejer
Locul exact: Centrul Vechi; locul de intalnire: urmeaza sa fie stabilit
Cat costa: 70 lei/persoana

Muscel cLoverFest


cLoverFest este un festival de coveruri dedicat iubitorilor de muzica buna, cantata live pe un varf de deal, la sfarsitul verii, dupa ce se strange „cloverul” - trifoiul, cum se zice pe la Muscel.

Festivalul promoveaza atat trupele-tribut, cat si experimentele muzicale, inovat,ia in materie de coveruri rock. Trupele sunt invitate sa cante din alte trupe, sa reinterpreteze piese celebre in varianta proprie.

Muscelul (comuna Moroieni, jud.

Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Din Moroieni pana in poiana festivalului accesul se face doar urcand pe un drum forestier de 3 km (pe jos sau cu 4x4).

Editia UNU’ a cLoverFest-ului ii are ca invitati pe Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia).

Program:

Vineri:
- Nightlosers (Cluj Napoca/Bucuresti, blues);
- Progeria (Targoviste, metal);
- Incipient (Targoviste, metal);
- Chromdioxid;
- Glissando (Marea Britanie, ambient/shoegaze);
- C.O.D. (Bucuresti, metal).

Sambata:
- Trooper (Bucuresti, metal);
- Cyfer (Bucuresti, blues/funk);
- The Spiteful (Portugalia, metal);
- Recycle Bin (Bucuresti, punk);
- Up To Eleven (Bucuresti, grunge/metal);
- Idol (Bucuresti, metal);
- 9.7 Richter (Bucuresti, metal/thrash);
- Stillborn.

Duminica:
- AndarCavar Band (Targu Mures, parody).

Pretul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singura zi.
Elevii beneficiaza de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani.

Instalarea corturilor in zona de camping amenajata in poiana festivalului este gratuita, pe baza biletului cumparat la intrare.

Muscel cLoverFest
27 - 29 august

 

Heavy Riders Bike Fest

 

Intre 27 s,i 29 august 2010, in localitatea Paulesti are loc “Heavy Riders Bike Fest” editia a III-a.

La acest festival moto vor urca pe scena Bucium, Bukovina, Raizer, Semne, Negativ, Adendum, Lefters, Zgarie Nori si Laika.
Programul Heavy Riders Bike Fest

Vineri, 27 August:
10:00 – Deschiderea oficiala a portilor festivalului.
10:01 – Primirea traditionala a participantilor. Camparea motociclistilor in zona special amenajata.
18:30 – 19.00 Concursuri distractive pentru primii sositi. Anuntarea agendei festivalului, si prezentarea. Prezentarea programului intrunirii si a sponsorilor.
20:00 – 21.00 Concert.
21:00 – 21.20 Premiere concursuri ziua 1si inmanare diplome.
21:30 – 23.00 Concert Trooper.
23:10 – 01.00 Concerte.
23:30 – pana la ultima runda.

Texas Hold’em mini-Tournament – 2 mese maxim 14 participanti + 2 dealeri. Inscrierea se face la scena.
03:00 – Stingerea – Dupa ora 3, nu mai sunt permise manifestarile „galagioase” ale motoarelor. (Fara burnout, fara plimbari cu motorul in zona corturilor).

Heavy Riders Bike Fest

27 - 29 august 2010

Paulesti

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod