Weekend cu vintage, handmade şi design floral

Noi îţi propunem să participi la un atelier de design floral, să faci cumpărături la un târg vintage şi unul handmade şi să te relaxezi la un spectacol în parcul Moghiros.
Noi îţi propunem să participi la un atelier de design floral, să faci cumpărături la un târg vintage şi unul handmade şi să te relaxezi la un spectacol în parcul Moghiros.
 

Târgul vintage, handmade & designers Dress To Impress


 Târgul vintage, handmade & designers Dress To Impress readuce şarmul franţuzesc, în weekend, la Villa Rodizio
 
 Ediţia a patra a târgului vestimentar Dress To Impress le promite fashionistelor o incursiune în lumea rafinată a modei franţuzeşti, alături de piese cheie, delicatese Les Macarons de la Madame Lucie şi şampanie Demoiselle.
 
 Piese minimaliste, culori neutre, skinny jeans negri, balerini a€“ exclus tenişi a€“ bijuterii de clasă şi, mai ales, berete şi eşarfe vaporoase; iată câteva elemente iconice pentru stilul franţuzesc care se vor regăsi în expoziţiile Dress To Impress IV, găzduite de restaurantul mediteranean Villa Rodizio.

 
 Şi-au anunţat participarea What is vintage, Queen of Hearts, eVintage.ro, Minelli Boutique, Dacapo Style, Italian vintage, Vintage Capella, Haine-vintage, Living la vie en rose, Antante şi Gabriela Urda.
 

 Atelier de design floral

 
 Flowers Garden a deschis seria de ateliere dedicate designului floral şi  
 iată că ajungem la cea de-a şaptea întâlnire! Cele şase ateliere au avut temele: aranjament în stil romantic, buchet cu flori de câmp, aranjament pentru masă, buchet de mireasă, aranjament cu fructe şi flori, coş cu flori.
 
 Continuăm să ne apropiem de lumea fascinantă a florilor şi să cunoaştem obişnuinţele prietenelor noastre tăcute, prezente discrete şi fidele în viaţa noastră.
 Într-o varietate de forme, culori şi cu personalităţi diferite, florile reprezintă o prezenţă foarte vie în spaţiul nostru intim.

 
 Vom fi familiarizaţi cu lumea lor pas cu pas, de-a lungul câtorva săptămâni.
 Vom învăţa să realizăm aranjamente inspirate şi vom afla trucuri care asigură florilor prospeţime şi o viaţă mai lungă.  
 Atelierele vor fi tematice, astfel încât fiecare cursant va avea prilejul să îşi dovedească îndemânarea şi creativitatea şi să găsească o temă care să îl pună cel mai bine în valoare.  
 
 Designerul florist Ştefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, moştenită de la tatăl sau. A obţinut de curând un important Premiu III la categoria Buchete de mireasă la Best Flower Designers Exhibition 2010.
 
 Vă aşteptăm la o întâlnire cu flori, stări şi culori, în tihna dimineţilor de duminică, în grădina de la Lente!
 
 Atelier de design floral
 Tema atelierului: aranjament floral în vas de sticlă
 Când: duminică, 12 septembrie 2010, orele 11:00-13:00
 Unde: în Lente&cafea, strada General Praporgescu nr.
31
 Designer florist: Ştefan Ditu
 Cost atelier: 100 lei (include consumaţie, flori şi materiale, iar aranjamentul se va lua acasă la final)
 Maxim 15 persoane
 Înscrieri şi detalii despre eveniment:
 0740 893 712 / 0723 270 430
 atelier@flowers-garden.ro
 www.flowers-garden.ro

 

 Cum m-am lăsat

 
 Adaptarea de Anca SIGARTAU
 Regia: Bogdan MUNTEAN
 Cu: Anca SIGARTAU  1-Q SAPRO
 
 "Un spectacol în care întâlnim pe scenă doi artişti diferiţi, Anca Sigartau şi 1-Q Sapro, dar cu un mesaj comun, dovedindu-ne că oricât de diferiţi am fi şi indiferent de modalitatea de exprimare, ARŢA este un alt strigăt, este o dorinţă de a zgudui societatea din nepăsarea cu care ne otrăveşte viaţă. " (regizor, Bogdan MUNTEAN)
 
 Cum m-am lăsat
 Parcul Moghioroş
 4 - 5 septembrie, ora 19:00
 Durata spectacolului 1 h
 Preţ bilet: 10.60 lei

 

 ILoveHandmade

 
 Târgul ILoveHandmade te aşteaptă cu cercei, mărgele, săpunuri naturale şi decoraţiuni, toate lucrate manual. Sărbătoreşte ultimele zile de vară împreună cu noi!
 
 ILoveHandmade
 Muzeul Bucureştilor - palatul Sutu
 4 - 5 septembrie, ora 21:00
 Intrarea liberă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod