Un weekend plin de festivaluri

Ai Tabara Medievala de la Bistrita, ai Artmania la Sibiu, ai concert Iron Maiden la Cluj, ai FanFest la Rosia Montana. Mobilizeaza-te si alege, ca ai de unde!

 Ai Tabara Medievala de la Bistrita, ai Artmania la Sibiu, ai concert Iron Maiden la Cluj, ai FanFest la Rosia Montana. Mobilizeaza-te si alege, ca ai de unde!

Diseara ai concert Trooper la festivalul medieval de la Bistrita


"Vom canta o mare parte din opera rock Vlad Tepes - Poemele Valahiei!", anunta pe Facebook Coiotul, solistul trupei. Asadar, daca vrei sa asculti adevarata poveste a lui Vlad Tepes transpusa pe ritmuri bestiale de rock nu ai decat sa strigi impreuna cu cei prezenti la Tabara Medievala de la Bistria "Troooooper, Troooooper". Rock and roll over! \\m//

Intre 13 - 15 august ai trei zile de rock medieval si cavaleri la Tabara Medievala de la Bistrita. Asta seara (n.r. 13 august) ii vezi pe Trooper, maine seara (n.r. 14 august) ai sansa sa-i vezi pe Haggard, iar duminica seara (n.r.

15 august) organizatorii propun trupe pentru familisti.

Pretul biletelor (abonamentelor) care au fost puse in vanzare prin retele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti precum si on-line):
- 60 lei in perioada 26 Iulie – 13 August
- 70 lei la fata locului
Biletele doar pentru zilele de 13 si 15 se vor pune in vanzare la fata locului, iar pretul acestora este de 10 lei. Pentru ziua de 14 august, biletul valoreaza cat pretul abonamentului.

 

Artmania Festival Sibiu: 13-15 august


Festivalul incepe astazi (n.r. 13 august), in acordurile finlandezilor numiti Swallow the Sun si continua cu Kamelot si Sisters of Mercy. Maine ti se implineste visul sa-l vezi Serj Tankian de la System of a Down, Dark Tranquillity (regii Metal de Gothenburg) si pe norvegienii de la Sirenia.



6 trupe romanesti vor canta pe scena festivalului Artmania: Grimus, ACT, LOST, Tiarra, 9.7 RICHTER si Sign of Agony cânta( la ARTmania Festival 2010. Programul complet al festivalului il gasesti pe site-ul oficial www. artmaniafestival.ro 

 

Concert Iron Maiden la Cluj-Napoca


Duminica, 15 august ii vezi pe Iron Maiden la Cluj in parcarea mall-ului Pollus, pentru prima data in inima Transilvaniei. Intrarea pentru public se va face incepand cu orele 17 si doar pe baza biletului. In deschidere vei avea parte de un concert extraordinar Cargo, care va urca pe scena la ora 19:00. Iron Maiden va incepe super show-ul la ora 21.00.

Pretul biletelor este unic - 100 lei, indiferent de varsta. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial al evenimentului www.servuscluj.ro

 

FanFest, festival de muzica si protest la Rosia Montana


Timp de  trei zile, in perioada 13-15 august, la Rosia Montana vor avea loc spectacole de teatru, concerte, stand-up comedy si activitati dedicate protejarii patrimoniului cultural. Cat priveste concertele, pe scena de la Taul Brazi vor urca vineri Grimus, Tep Zepi, Chili Famili, DJ Flood, iar sambata Luna Amara, The Others, Diegys , Atomic Midget & Padre (Timisoara), Atronaut KRU (Deva). Programul complet al festivalului il gasesti pe site-ul oficial www.fanfest.ro

 

Concert Travka in Vama Veche


Esti la mare? Nu rata trupa Travka care va canta in Vama Veche in clubul The Stage, incepand de la ora 22:30.
Intrarea este libera.

 

Sport in Bucuresti


Si weekendul acesta poti sa dai o tura cu bicicleta, in cadrul evenimentului organizat de primaria Capitalei. Plecarea e din Parcul Tineretului, intrarea Sincai.

Traseul: Dimitrie Cantemir, I.C. Bratianu, Nicolae Balcescu, Dacia, Calea Victoriei, Natiunilor Unite, parcul Izvor.

Pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si intersectia cu str. Ion Mincu joci baschet, tenis de picior sau badminton, ping pong si fuisball. Circulatia va fi inchisa pe Bulevardul Kiseleff (intre intersectia cu Str. Mincu si Piata Victoriei), in fiecare sfarsit de saptamana din perioada 16 iulie – 22 august, de vineri (orele 22) si pana duminica (orele 14:00).

13 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod