Vineri - târg de bunătăţi, petreceri şi festivaluri

Vineri, 3 septembrie, savurezi bunătăţi tradiţionale româneşti, la Muzeul Ţăranului Român, te distrezi la o petrecere cu Chuck Norris şi îţi cumperi câteva cărţi de pe Lipscani.
Vineri, 3 septembrie, savurezi bunătăţi tradiţionale româneşti, la Muzeul Ţăranului Român, te distrezi la o petrecere cu Chuck Norris şi îţi cumperi câteva cărţi de pe Lipscani.
 

 Chuck Norris Party la Letters Bar

 
 "Toate facts-urile despre Chuck Norris sunt adevărate. Şi pentru că sunt adevărate, am zis să facem o petrecerea în cinstea omului pentru că vorba aia: dacă toate drumurile ar duce la Letters, Chuck Norris ar venit pe toate, în acelaşi timp. E cool (adică rece), bate rău de tot criza, şi poate transformă limonada în lămâi.  
 
 E chiar Chuck Norris la petrecerea lui, aşa că it will kick ass!
 
 Vino la Letters, vineri, după ora 21:00 pe Calea Plevnei nr 27 ca să dansezi mai tare decât bate inima lui Chuck Norris."
 
 Chuck Norris Party
 Vineri, 3 septembrie, ora 21:00
 Letters Bar


ELENA GHEORGHE - DISCO ROMANCING @ SUMMER CRUSH MAMAIA

 
 Una dintre cele mai iubite cântăreţe din peisajul muzical românesc, Elena Gheoghe, va fi prezentă vineri seara în clubul Summer Crush Mamaia pentru un recital ce poartă numele ultimului său hit, Disco Romancing, o melodie aflată în Top 5 la principalele radiouri din Romanaia. Melodia este compusă de Laurenţiu Duta şi se potriveşte perfect cu vocea şi personalitatea Elenei Ghorghe.


Atmosfera deosebită de vineri seara va fi asigurată şi de DJ Kokko, care va fi ajutat de una dintre cele mai bune trupe de dansatoare de pe litoral, Crush Girls. Este unul dintre ultimele party-uri din acest an de pe faleză din Mamaia, clubul Crush urmând ca de luna viitoare să revină în locaţia din oraşul Constanţa. După distracţia de vineri seara din clubul Summer Crush Mamaia, sâmbătă sunteţi aşteptaţi să vă relaxaţi pe cea mai spectaculoasă plajă de pe litoralul românesc, Crush Beach, ce se găseşte chiar în faţă clubului. 
  
 SUMMER CRUSH MAMAIA - FEEL THE DIFFéRENCE!
  REZERVĂRI: 0724.918.263, 0733.988.556
   www.clubcrush.ro

 

 Festival al limbii şi culturii idiş

 
 Program pentru vineri, 3 septembrie
 
 10.00 - Centrul Comunitar Evreiesc (JCC Bucureşti)
 Stetl-ul şi lumea sa - Colocviu - Moderator: Regizor Erwin Simsensohn
 
 * Cultura Stetl-ului în România (Prof.Dr. Liviu Rotman)  
 * Bucovina evreiască (Dr.Emil Rennert Austria)  
 * Redescoperirea idisland-ului în România (Dr. Simon GeissbA¼hler, Elve?ia)  
 * Hasidism şi isihasm: repere, filiaţii, legături (Dr.
Madeea Axinciuc)  
 * Pictură murală a sinagogilor din Moldova (Dr. Mariuca Stânciu)
 
 16.30 - Cinematograful  Union
 Itzic Manger - Film documentar - Prezintă Regizor Radu Gabrea
 19.00 - Sinagoga Mare - Kabalat Sabat
 
 Festival al limbii şi culturii idiş
 Bucureşti
 2 - 5 septembrie 2010

 

 Târg de Carte

 
 La sfârşit de săptămână, eşti invitată la Târgul de Carte de pe Lipscani, târg ce se va desfăşura în spatele Băncii Naţionale. Vei putea profita de o reducere de 20% din preţul de librărie al cărţilor.
   
 Târg de Carte
 Bucureşti
 3 - 5 septembrie, 09:00 - 21:00
 Intrarea liberă.

 

 Bucuriile toamnei

 
 Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Maramureş organizează târgul „Bucuriile toamnei”, prilej de întâlnire cu bunătăţile şi frumuseţile satului maramureşean.
 
 Dacă te rătăceşti, ia-o după miros: facem acolo magiun, plăcinte, sarmale şi pâine de casă. Şi ca să nu pleci cu burta plină şi cu mâna goală de la târg, avem şi obiecte meşteşugăreşti şi de artizanat, de privit şi târguit.
Iar copiii din Calinesti, Maramureş, vor cânta şi dansa.
 
 Bucuriile toamnei
 Muzeul Ţăranului Român
 3 - 5 septembrie, 10:00 - 18:00
 Intrarea este liberă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod