Acidul hialuronic, soluţia pentru riduri

Facebook Twitter Comenteaza
Acidul hialuronic, soluţia pentru riduri

Acidul hialuronic este unul din cele mai bune tratament cosmetice nechirurgicale în tratarea ridurilor faciale, obţinând o piele reîmprospătată şi relaxată într-un mod natural, cu efect de lungă durată. 

 

Injecţia cu acid hialuronic înlocuieşte volumul pierdut cu vârsta sau boala, corectează schimbările statice din piele, umple ridurile profunde şi superficiale, fiind destinată pielii lăsate şi care şi-a pierdut suportul facial grăsos. Injectat în derm, repară în mod efectiv deficitul de acid din piele, datorită concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat. 
 
Acidul hialuronic este injectat direct în rid, ridică şi umple instantaneu ridul prin capacitatea lui de creştere a volumului acestuia. Imediat de la prima injectare ridul e în mod vizibil redus, iar neregularităţile din piele sunt reparate. 
 
Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (şanţ nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("mărirea buzelor"). 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod