Explozie de energie concentrata intr-un plic

Magneziul si potasiul sunt considerate a fi elemente vitale, fiind activ implicate in majoritatea proceselor fiziologice din organismul uman. Asigura echilibrul hidro-salin al organismului, contractia musculara si transmisia nervoasa, sustin metabolismul si sistemul nervos si pe termen lung sunt extrem de importante pentru sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

Vara aceasta iti “arde” numai de un cocktail!

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA lansează Photoderm MAX Spray SPF 50+ 400 ml, prima protectie solara foarte inalta intr-un flacon pentru toata vacanta.

PlantExtrakt largeste gama gemoterapica Polygemma cu doua noi produse

Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele etc).

Dicarbocalm Control, pentru tratamentul de scurtă durată al arsurilor gastrice

Dicarbocalm Control® (pantoprazol) acţionează direct asupra cauzei arsurilor gastrice şi a refluxului acid prin reducerea secreţiei de acid gastric din stomac.

Masca reparatoare pentru par

Special creat pentru un par uscat si sensibil, Masca reparatoare intensa de la SUBTIL patrunde pana in cele mai deshidratate zone ale parului lasandu-l stralucitor si moale la atingere. Contine o formula fara silicon si parabeni.

Efectele benefice ale energiei tahionice

Energia Tahionică este cunoscută de mii de ani în diferite culturi și poate fi descrisă cel mai bine drept Energia Vieții, Energia Punctului Zero.

Dulceaţa Râureni, cu drag din natură!

Dulceaţa Râureni este produsă după reţete autentice, fără conservanţi sau coloranţi, din cele mai de preţ daruri ale naturii.

Arsuri la stomac? Bioanacid protejeaza stomacul calmand durerea

Bioanacid este un dispozitiv medical de la Aboca, 100% natural, care contine ingrediente obtinute din Agricultura Biologica.

PlantExtrakt largeste gama gemoterapica Polygemma cu doua noi produse

Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele, etc.).

Voucher Donna 20 Plus

Pentru a sărbatori Luna Femeii, Donna Medical Center lansează două Marţişoare, mai puţin convenţionale, prin care fiecare îşi poate arăta dragostea faţă de femeia importantă din viaţa sa. Fie că este vorba despre mama, bunica, fiica, sora, soţia sau prietena voastră, acest marţişor cu siguranţă este o dovadă de iubire şi de grijă!

Grintuss: Proteajeza mucoasa si calmeaza tusea

Formula 100% naturala ce contine miere, Grindelia si patlagina. Nu contine conservanti.

Esi NoDol imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor

Esi Italia, specialist în remedii ce au la baza ingrediente îndelung cercetate, recomanda un tratament eficient pentru calmarea durerilor de articulatii – NoDol. Produsul este disponibil sub forma de capsule si crema, care folosite într-un tratament complementar constituie solutia eficienta împotriva durerilor de articulatii, fara a avea efecte secundare nedorite.

Doctor Stress, băutura care te scapă de griji!

După ce a beneficiat de un real succes în ţările din Uniunea Europeană, Doctor Stress s-a lansat de curând şi în România. Doctor Stress este prima băutură tonică şi necarbogazoasă din România, bazată pe un complex de plante, cu extract de ceai galben, vitamine şi magneziu.

Aboca Salvigol BIO – Proteajeza gatul, calmeaza durerea

Formula BIO, 100% naturala ce contine extract de Salvie, Smirna si Aloe. Nu contine conservanti. Aboca, numarul 1 in Italia in farmacii a lansat o noua formula terapeutica in tratarea durerilor de gat, Salvigol Bio.

Herpesul nu este in tendinte. Vindeca-l acum cu DermaPlast!

Rochie perfecta, pantofi noi, par stralucitor … te pregatesti pentru o intalnire importanta, dar parca ceva nu se asorteaza… Observi un mic detaliu care ar putea sa-ti strice ziua perfecta la care sperai: inesteticul herpes ce apare intotdeauna in cele mai nepotrivite momente!

Card "I love you!" de la Clinica Trident

In perioada 1.02 -29. 02.2012 fiecare pacient ce se va programa in Clinica Trident pentru detartraj si periaj profesional va primi cadou cardul „I love you”.

Putere de concentrare, memorie, atentie si imunitate pentru copii de la Doppelherz!

Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie, Omega 3 + Vitamina A+D+E+C pentru copii, de la Doppelherz este un supliment care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nici unui copil.

Total Cleanse Liver de la Secom - Protecţia totală a ficatului

Total Cleanse™ Liver de la Secom® are cea mai complexă formulă de pe piaţă, în concentraţii optime de ingrediente active: Silimarină, în cea mai mare concentraţie de pe piaţă, Păpădie, Schizandra, N-Acetil-Cisteină şi L-Glutation. Total Cleanse™ Liver acţionează ca puternic protector, detoxifiant hepatic şi antioxidant natural, protejând membranele celulelor hepatice şi stimulând regenarea hepatică.

Total Cleanse Liver de la Secom - Protecţia totală a ficatului

Total Cleanse™ Liver de la Secom® are cea mai complexă formulă de pe piaţă, în concentraţii optime de ingrediente active: Silimarină, în cea mai mare concentraţie de pe piaţă, Păpădie, Schizandra, N-Acetil-Cisteină şi L-Glutation.

Antibioticele naturale BIOSEPT de la Fares te ajută în lupta cu bolile de sezon

Antibioticele naturale din plante medicinale stimulează sistemul imunitar şi reuşesc să învingă bolile de sezon, constituind o alternativă a antibioticelor de sinteză, mult mai sănătoasă şi eficientă pentru organismul nostru. Acestea reprezintă soluţia prin care se evită dezvoltarea rezistenţei bacteriene la antibiotice, scăderea imunităţii organismului, fără niciun fel de reacţii adverse. Fitocomplexul care se regăseşte în plantele medicinale permite administrarea...