Herpesul nu este in tendinte. Vindeca-l acum cu DermaPlast!

Rochie perfecta, pantofi noi, par stralucitor … te pregatesti pentru o intalnire importanta, dar parca ceva nu se asorteaza… Observi un mic detaliu care ar putea sa-ti strice ziua perfecta la care sperai: inesteticul herpes ce apare intotdeauna in cele mai nepotrivite momente!

Rochie perfecta, pantofi noi, par stralucitor … te pregatesti pentru o intalnire importanta, dar parca ceva nu se asorteaza… Observi un mic detaliu care ar putea sa-ti strice ziua perfecta la care sperai: inesteticul herpes ce apare intotdeauna in cele mai nepotrivite momente! Din cauza acestui „obstacol” esti pregatita sa anulezi intalniri profesionale, sa refuzi invitatii la evenimente, chiar sa eviti iesirea in oras cu prietenii…

DermaPlast te salveaza de la astfel de compromisuri.

Datorita plasturelui DermaPlast antiherpetic, poti fi in continuare eleganta si “in tendinte”.

Plasturele transparent  acopera discret herpesul, iar singurul motiv pentru care buzele tale vor atrage atentia va fi culoarea intensa a rujului tau. Pentru o vindecare rapida aplica plasturele inca de la primele semne de manifestare a virusului. Durerea si senzatia de mancarime sau arsura se vor atenua, vei scapa de aparitia crustei deranjante si inestetice si zona va fi protejata impotriva altor microbi.

In plus, DermaPlast antiherpetic este foarte usor de utilizat datorita formei ovale perfect adaptate buzelor tale.
Plasturele va ramane fixat si vei scapa de grija herpesului pentru urmatoarele aproximativ opt ore, indiferent daca este zi sau noapte.  Nu trebuie sa te abtii nici de la deliciile care iti ies in cale, cu putina atentie plasturele putand fi mentinut si pe durata mesei. La primele semne de dezlipire, inlocuieste-l oriunde te-ai afla. Datorita ambalajului elegant, prevazut cu penseta si oglinda, plasturii pot fi schimbati fara efort si depozitati chiar si in cea mai  pretentioasa geanta.  

Se comercializeaza numai in farmacii.
Pret: 40 – 45 lei pentru cutia cu 16 plasturi.

Gama de plasturi DermaPlast de la Hartmann cuprinde, pe langa plasturele antiherpetic, o varietate de plasturi pentru rani usoare/ superficiale: plasturi speciali pentru bataturi si vezicule, plasturi pentru copii, plasturi termici pentru relaxarea musculaturii, plasturi impermeabili pentru apa, plasturi elastici etc.


HARTMANN Romania, prezenta pe piata din 2003,  este filiala a grupului international PAUL HARTMANN, jucator de top cu o indelungata experienta in domeniul dezvoltarii si productiei dispozitivelor medicale. Compania ofera un vast portofoliu de produse medicale, printre care: tensiometre si termometre, pansamente pentru ranile cronice, produse pentru incontinenta, materiale pentru compresie si imobilizare precum si o mare diversitate de bandaje si plasturi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod