Antibioticele naturale BIOSEPT de la Fares te ajută în lupta cu bolile de sezon

Antibioticele naturale din plante medicinale stimulează sistemul imunitar şi reuşesc să învingă bolile de sezon, constituind o alternativă a antibioticelor de sinteză, mult mai sănătoasă şi eficientă pentru organismul nostru. Acestea reprezintă soluţia prin care se evită dezvoltarea rezistenţei bacteriene la antibiotice, scăderea imunităţii organismului, fără niciun fel de reacţii adverse. Fitocomplexul care se regăseşte în plantele medicinale permite administrarea unui fitopreparat în locul a 2 sau 3 produse alopate pentru a obţine acelaşi efect.

Antibioticele naturale din plante medicinale  stimulează sistemul imunitar şi reuşesc să învingă bolile de sezon, constituind o alternativă a antibioticelor de sinteză, mult mai sănătoasă şi eficientă pentru organismul nostru. Acestea reprezintă soluţia prin care se evită dezvoltarea rezistenţei bacteriene la antibiotice, scăderea imunităţii organismului, fără niciun fel de reacţii adverse. Fitocomplexul care se regăseşte în plantele medicinale permite administrarea unui fitopreparat în locul a 2 sau 3 produse alopate pentru a obţine acelaşi efect.

 

Gama BIOSEPT, antibioticele naturale produse de Laboratoarele Fares Bio Vital, conţine următoarele produse: capsulele BIOSEPT, Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT Forte şi BIOSEPT Plus, tinctura BIOSEPT şi siropul BIOSEPT având în compoziţie plante medicinale şi uleiuri esenţiale, prezentate în forme  diferite de condiţionare în funcţie de preferinţele consumatorului.

Capsulele BIOSEPT au în compoziţie frunzele de măslin, scoarţa de salcie albă, lichenul de piatră, mugurii de plop şi cuişoarele.



Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT Forte conţine ulei esenţial de cimbru şi cuişoare şi are puternice proprietăţi antibiotice asupra unui spectru larg de germeni patogeni, antivirale, antifungice, antiparazitare.

Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT Plus are în compoziţie uleiul esenţial de tea-tree (arbore de ceai) şi cuişoare cu proprietăţi antibiotice, antivirale şi antiinflamatorii. Pentru că are o acţiune mai blândă, poate fi administrată şi persoanelor cu sensibilitate gastrică şi copiilor.


Tinctura BIOSEPT conţine extracte de muguri de plop, isop, hrean, cuişoare, iarbă mare, ulei esenţial de ti-tree, fenicul  şi cimbru, cu eficienţă crescută în tratamentul infecţiilor şi inflamaţiilor de căi respiratorii, digestive şi urinare.

Siropul Biosept conţine echinaceea, lichen de piatră, sovârv, cimbrişor, extract de andrographis paniculata, frunze măslin, ghimbir, cuişoare, scorţişoară, ulei esenţial de geranium, lămâie, scorţişoară şi este destinat copiilor.

Capsulele BIOSEPT: 11-12 lei.

Uleiul esenţial BIOSEPT Forte : 12,10-13 lei.  
Uleiul esenţial BIOSEPT Plus: 9,4-10 lei.
Tinctura BIOSEPT: 10-11 lei.
Siropul BIOSEPT: 16 lei.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod