Redoxon Junior de la Bayer, prietenul piticilor si aliatul mamicilor!

Pentru mamici, cresterea copiilor presupune multa rabdare si atentie, in special cand vine vorba de sanatatea acestora. In dezvoltarea micutilor, este important sa se tina cont de o dieta si de un stil de viata sanatos...
Pentru mamici, cresterea copiilor presupune multa rabdare si atentie, in special cand vine vorba de sanatatea acestora. In dezvoltarea micutilor, este important sa se tina cont de o dieta si de un stil de viata sanatos, care sa asigure echilibrul organismului acestora. Astfel, pentru a avea un copil sanatos in special in sezonul rece si pentru a-i mentine sistemul natural de aparare in stare excelenta, dieta zilnica trebuie completata cu aportul optim de vitamina C.

Produsul dedicat juniorilor este noul membru al familiei Redoxon, expertul in imunitate, lider mondial de 75 ani in piata de vitamina C.
Redoxon reduce gravitatea şi durata simptomelor de raceala si gripa, ajutand sistemul imunitar sa functioneze la cote maxime. Cu toate acestea, vitamina C se gaseste desigur si in citrice, cum ar fi lamai, portocale, dar si in capsuni sau ananas. Si legumele verzi sunt de un real ajutor: urzici, spanac, stevie, ceapa verde sau salata verde. Pe langa acestea, mai sunt si ridichile, loboda, varza timpurie si dovleceii. Dar mamicile stiu cel mai bine ca piticii nu sunt mari fani ai fructelor si legumelor, preferand dulciurile, tocmai de ceea pot fi usor pacaliti cu un Redoxon Junior, noua vitamina de la Bayer, sub forma de jeleuri amuzante.


Pret recomandat:10 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod