Telecomanda pentru aparatele auditive

Este simplu sa ai un auz perfect. Fara zgomote. Fara bazaituri sau suieraturi. Si foate simplu de controlat. Noua generatie de aparate auditive de la Starkey poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi.

E-light te scapa de cuperoza

Machiajul nu te scapa de cuperoza. Redobandeste frumusetea si luminozitatea pielii tale. Tehnologia E-light de la Keiko te va ajuta.

Eurovita MultiVital A-Z îţi aduce energie cu eliberare prelungită pe parcursul întregii zile

Pentru persoanele care au nevoie de vitalitate, energie şi un randament psihic crescut, Eurovita a creat Eurovita MultiVital A-Z - complex optim de vitamine, minerale şi ingrediente naturale, care aduce un aport echilibrat de substanţe necesare pentru susţinerea capăcităţii de efort fizic şi intelectual a organismului.

Călătorie în lumea aromelor ceaiului Twinings

Twininigs vă propune un ceai "vrac", aromat, degustat într-o atmosfera de sarbatoare în fata bradului de Craciun. Ceaiul vrac Twinings este prezent în trei variante: ceai negru English Breakfast; ceai negru Earl Grey si ceai verde Gunpowder.

Curata-ti corect urechile!

Un gest aproape firesc – stersul in urechi. Afla ca, betisorul cu vata nu reprezinta o metoda corecta de curatare.

Scleroterapia te scapa de varice

Nota 10. Pentru picioare. Nu lasa probleme ca varicele sa-ti stea in cale. Incearca scleroterapia. O noua metoda de tratament disponibila la Keiko D’ORobanti. Procedura este simpla. In vena varicoasa se injecteaza polidocamol – un agent sclerozant.

Mena Q7® Vitamina K2 naturală

Ştiai că vitamina K2 este esenţială pentru utilizarea eficientă a calciului în organism şi pentru sănătatea vaselor sanguine?

Intampina sezonul rece cu energie si optimism

Acum, un aliat de incredere ne ajuta sa ne mentinem un tonus energetic de invidiat. Alive! (fara fier), prin formula sa complexa si unica pe piata din Romania cuprinzand peste 100 de nutrienti esentiali: 16 vitamine, 13 minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega 3/6/9, 12 extracte din fructe, 12 extracte din legume, 13 extracte din plante verzi, 12 extracte din ciuperci, 16 antioxidanti si 12 enzime digestive.

Strepsils Mentol - pentru dureri în gât şi nas înfundat

Totul este planificat până la ultimul detaliu pentru weekend-ul tău de vis, dar o durere în gât riscă să îţi strice planurile? Ai medicamentul potrivit la îndemână: Strepsils Mentol acţionează rapid, efectele sale făcându-se simţite după ce pastila a fost administrată.

Protecţie imunitară pe şapte planuri

Sistemul imunitar este mai complex decât ne-am imaginat, acţionând pentru protecţia noastră pe şapte componente diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular şi digestiv. Pentru...

Sărbători colorate

Sărbătorile te îmbracă în culoare. Bucură-te de energia pe care ţi-o insuflă. Fii frumoasă. Exact...

Propolets cu Aloe vera, un aliat de nădejde pentru sezonul rece

O extraordinară combinaţie între miraculosul propolis şi legendara Aloe vera te poate proteja de răceli şi gripă.

Aparatul auditiv îmbunătăţeşte calitatea vieţii

95% dintre personele care suferă de hipoacuzie îşi pot redobândi auzul cu ajutorul aparatului auditiv. Doar 5% din cazuri se pot trata cu ajutorul medicaţiei sau chirurgical. Purtarea unei proteze nu echivalează cu statutul de handicapat.

Imunitatea in sezonul rece – recomadari de la Vitacare

Peste 70% din afecţiunile de răceală şi gripă de care suferă populaţia în sezoanele mai reci - de toamnă şi iarnă - sunt provocate şi de o scăderea a imunităţii organismului.

Confort vizual

Ai ales să vezi lumea prin lentile de contact? Îngrijeşte-te de confortul vederii tale.

Tratamente reparatoare pentru păr de la Farmec

Farmec a creat, pentru toate tipurile de păr, o gamă care, după cum arată şi numele, are rol de tratament, rezolvând un mare număr de probleme ale firului de păr şi pielii capului.

Venoforte, tratează la timp varicele

Compania Labormed lansează pe piaţă un produs destinat tratării cauzelor apariţiei varicelor.

Soluţie bio pentru lentilele de contact

Bausch + Lomb lansează Biotrue.

Anxin te ajută să controlezi stările de anxietate şi stresul cotidian

Zilnic eşti asaltat de zeci de probleme, ce devin mari atunci când se adună... Muncă, agitaţia oraşului, bombardamentul informaţional, lipsă momentelor de relaxare, într-un cuvânt viaţă modernă solicită la maxim organismul nostru şi în special creierul.

Niplette - corector pentru mamelon

Singurul tratament non-chirurgical, eficient şi permanent, recomandat pentru mameloane aplatizate sau ombilicate.