Tratamente reparatoare pentru păr de la Farmec

Farmec a creat, pentru toate tipurile de păr, o gamă care, după cum arată şi numele, are rol de tratament, rezolvând un mare număr de probleme ale firului de păr şi pielii capului.
Farmec a creat, pentru toate tipurile de păr, o gamă care, după cum arată şi numele, are rol de tratament, rezolvând un mare număr de probleme ale firului de păr şi pielii capului. Gerovital Plant Tratament este o gamă originală, creată în laboratoarele Farmec, care conţine ingrediente naturale recunoscute pentru beneficiile lor asupra părului sau ingrediente de ultimă oră. Întreaga gamă conţine 14 produse cu acţiune ţintită, fiind  structurată în funcţie de tipurile de tratament: regenerare, antimătreaţă, anti-age, anticădere, întreţinere, protecţie şi sebum control.

Dacă te numeri printre femeile pentru care părul a devenit o serioasă problemă, pierzându-şi vitalitatea şi strălucirea, poţi alege, din gama Gerovital Plant Tratament, seturile de produse care au acţiune reparatoare intensă.


Tratamentul de regenerare numără trei produse – şampon, loţiune regenerantă şi un kit de tratament pe bază de fiole. Ingrediente ca mesteacănul, rozmarinul sau salvia, conţinute de şampon, sau vitaminele A, E, B5, keratina şi extractele vegetale din formula kitului de tratament combat căderea şi deshidratarea părului, stimulează creşterea sănătoasă a părului şi normalizează secreţia glandelor sebacee;

Tratamentul Anticădere, cu complexele bioactive Procapil şi Biocapigen, este format dintr-un şampon şi un ser fără clătire care acţionează sinergic pentru eliminarea cauzelor care atrofiază rădăcina firului de păr;

Tratamentul Sebum Control, cu Sebaryl şi Biocapigen, include un şampon şi un ser fără clătire care, utilizate împreună, asigură o degresare blândă a părului gras, reglează activitatea glandelor sebacee şi reduc treptat secreţia de sebum.
Pentru rezultate optime, durata tratamentului este de 5-6 săptămâni.

Preţurile produselor din gama Gerovital Plant Tratament sunt cuprinse între 9  - 17 RON, plus kitul de tratament cu fiole, care costă 50 RON.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Emmaa21 pe 7 Oct 2011, 19:48
    cresterea parului

    tratamente pentru cresterea rapida a parului?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod