Concediul medical = "Arest la domiciliu"?

Incepand de ieri, concediul medical a devenit, de fapt, un fel de arest la domiciliu. Te poti trezi la usa cu inspectori, veniti sa verifice daca esti acasa. Stii situatii in care decizia asta devine aberanta?

"Ce crezi ca se va intampla in Romania in cazul unui cutremur?"

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter.

Mai sperie pe cineva marti, 13?

"Este marti si, dupa cum se spune, sunt trei ceasuri rele. In plus, este si 13. Ce crezi ca ar putea sa-ti mearga rau din cauza asta?". Aceasta a fost provocarea noastra de azi pentru fanii eva.ro de pe Facebook si Twitter.

La 78 de ani, Elizabeth Taylor se marita... din singuratate

Elizabeth Taylor (78 de ani) se pregateste de nunta. A noua nunta. Mirele va fi impresarul sau, Jason Winters (49 de ani). De ce crezi ca vrea sa se marite din nou?

Fanii Eva despre Teo: "Sigur va castiga"

Acesta a fost unul dintre raspunsurile la provocarea de astazi care a sunat astfel: "Teo, faimoasa realizatoare TV, a intrat in politica si chiar candideaza la unul dintre colegiile bucurestene.

Tu ce haine de primavara ti-ai cumparat?

"A venit vremea sa renuntam la palton si geaca si sa adoptam tinute mai lejere. Tu ce haine de primavara ti-ai cumparat? Ce noutati crezi ca vei mai adauga in garderoba?"

Ai curaj sa te urci pe cantar?

De Paste avem atat de multe bunatati la dispozitie incat uneori este chiar imposibil sa nu mancam ceva mai mult decat ar trebui.

"Poker", umor marca Sergiu Nicolaescu

O distributie de exceptie - Valentin Teodosiu, Vladimir Gaitan, Horatiu Malaele - in cea de-a doua comedie din cariera lui Sergiu Nicolaescu.

Este greu sa revii la serviciu dupa aceasta mini-vacanta?

Este a treia zi de Paste, vremea de afara este jalnica, dar noi nu am avut alta solutie de dimineata decat sa plecam de acasa, spre birou.

Sarbatorile Pascale se petrec in familie. Sau nu?

Traditia spune ca sarbatorile religioase importante se petrec in familie. Masa se transforma in "elementul central" al sarbatorilor si cu cat este mai plina, cu atat mai bine.

"Teleportati in adolescenta", masina timpului sau efectul betiei?

O intrebare, printre sutele de alte intrebari care nu si-au gasit raspuns in mintea mea dupa ce am iesit de la acest film. De ce acest subiect?, De ce acele situatii?, De ce acest umor?.

Mile Carpenisan pregateste un reportaj din Rai...

"Mi-ar fi placut sa nu fiu din carne si oase, pentru ca alea se strica, cu timpul. Am iubit, am zambit si am plans, am avut partea mea la paguba, iar acum, cand lacrimile au devenit substitut pentru bucurie, ma uit in urma si ma amuz" - Mile Carpenisan.

"Michael Jackson nu era pedofil, ii placeau femeile"...

Trei dintre fostele garzi de corp ale Megastarului, oamenii care i-au stat alaturi lui Michael Jackson in ultimii 2 ani din viata, au fost invitati in emisiunea "Good Morning America", unde au vorbit deschis despre cel care le-a fost sef.

Meryl Davis si Charlie White, de la Vancouver la Bucuresti

Una dintre cele mai cunoscute perechi de patinatori din lume, americanii Meryl Davis si Charlie White, vor ajunge si in Romania in aceasta primavara, in cadrul evenimentului Kings on Ice – Olympic Tour 2010.

"El secreto de sus ojos"...

"Trebuie sa vezi ochii aceia... exprima dragostea pura", (ne) invita protagonistul din "El secreto de sus ojos", castigatorul de anul acesta al Oscarului pentru film strain.

Buddy Valastro, un macho la cratita

Buddy Valastro sau "Regele cofetarilor" asa cum este numit el, este proprietarul afacerii "Carlo's Bakery" din Hoboken, New Jersey, SUA.

Miss Universe o istorie de 84 de ani

Miss Universe este un concurs de frumusete, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC din 2003 cand au castigat drepturile de difuzare.

Totul despre Miss Univers 2009

Editia de anul trecut a concursului de frumusete "Miss Univers" a insemnat pentru Romania o reintoarcere in randul tarilor care participa la un astfel de eveniment, dupa 11 ani.

Bianca Elena Constantin, despre concursul care i-a schimbat viata

A plecat din Piatra Neamt si a ajuns in Bahamas. Aceasta a fost traiectoria tinerei care a castigat titlu Miss Universe Romania, de anul trecut.

Mike Costache, omul care a dat o sansa concursului Miss Universe Romania

Isi doreste sa aduca finala Miss Universe in Romania. A investit bani seriosi in organizarea concursului Miss Universe Romania 2009, iar acum a pornit motoarele pentru editia de anul acesta. Dar sa vedem cine este Mike Costache...