Unde iti petreci vacanta de vara?

"Vacanta in Romania sau in strainatate? Ce alegi pentru vara aceasta si din ce motive?"
"Vacanta in Romania sau in strainatate? Ce alegi pentru vara aceasta si din ce motive?" Afla ce planuri de vacanta au cititorii Eva.ro.

"Anul acesta 2 Mai, Romania... poate la anul vom merge in Grecia pt a 2-a oara," ne spune Stela.

Pentru Romania opteaza si Mirela: "Eu aleg Romania si singurul motiv este criza financiara si neplata salariilor de vreo 2 luni."

Georgiana nu este inca hotarata: "Probabil Palma de Mallorca sau/si Costinesti. Nu vreau sa stau in vacanta asta din nou in Austria, asa m-am saturat, ajunge ca stau in Austria.
Romania e mai okay, pt ca poti vedea multe lucrurii placute... In Romania asta... Asa cum e..."


"Aleg pentru vara aceasta si o vacanta in strainatate si in Romania. Rudele sunt in strainatate, dar in acelasi timp vreau sa ma bucur si de ce are Romania," spune Raluca.

Sunt insa si cititori care vor sa-si petreaca vacanta in afara tarii:

"Strainatate... luna de miere. Aici as face-o...dar unde?", se intreaba Raluca.

Codrut spune: "Am fost in Grecia acum 3 ani, anul trecut am fost in Spania, iar in vara merg in Italia...
E mult mai interesant sa calatoresti in strainatate decat la noi... si mult mai sigur, bineinteles daca nu cumva alegi sa mergi in Bulgaria."


Cristina alege si ea: "strainatate, evident, pentru ca mai am de vazut din orasele superbe. Cred ca Praga va fi anul asta."

Ioana doreste sa plece in: "strainatate pentru ca este mult mai ieftin ca la noi."

"As alege Italia, ca nu am fost niciodata. In tara de obicei stam prin imprejurimile Sibiului, Cluj, Tg. Mures, Brasov... Anul trecut - turcia, foarte fain
," spune Liana.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hornea iublia pe 5 Mai 2010, 11:40
    as alege egiptul

    Egiptul, este situat la nordul Africii si în partea vestica a Asiei Mici, tarmurile sale fiind spalate de cele doua mari: Mediterana la nord si Marea Rosie la est. Mai mult de 90% din suprafata tarii este desert. Unul dintre cele mai lungi fluvii din lume, Nilul, strabate Egiptul de la sud la nord pe o distanta de aproximativ 1200 km, împartind în acest fel suprafata tarii.HURGHADA este situata pe malul Marii Rosii, la 500 km de Cairo si este una din cele mai renumite statiuni litorale din Egipt. Marea este aici marginita de plaje acoperite cu nisip fin. În unele locuri patrund în mare recifuri de corali, a caror frumusete subacvatica îi încânta pe iubitorii de scufundari. Hurghada asigura conditii ideale pentru baie si diferite sporturi nautice, datorita climei placute si a faptului ca temperatura apei marii nu coboara decât foarte rar sub 22 ° C. EL GOUNA, mica Venetie a Egiptului, se afla la doar câteva minute de Hurghada. Este construita pe 10 km de plaja si se mândreste cu o arhitectura unica si diversa. Rasfirata pe o multime de insule si lagune frumoase, El Gouna ofera tot ce ti-ai putea dori: centre de scufundari si sporturi acvatice, baza hipica, circuit de carting, cazinou, centru de magazine si bazaruri, restaurante, baruri, discoteci, cluburi de internet, spital privat, farmacii, radio, posta, aeroport. Marea mândrie a statiunii este terenul de golf. Sharm El Sheikh este una dintre cele mai accesibile si dezvoltate statiuni din Peninsula Sinai, cu toate facilitatile necesare unui centru turistic: cazinouri, discoteci si baruri de noapte, cursuri de golf, scufundari la mica si mare adâncime, diverse sporturi nautice. Situat în nordul statiunii, goful Na'ama este unul dintre centrele activitatilor turistice, care tinde sa devina o statiune de sine statatoare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod