Presa internationala vorbeste despre tocurile de 31 cm create de Mihai Albu. Tu consideri creatiile lui deosebite?

Iata care a fost intrebarea la care au trebuit sa raspunda prietenii nostri de pe Facebook si Twitter.
Iata care a fost intrebarea la care au raspuns prietenii nostri de pe Facebook si Twitter. Trebuie sa recunoastem ca este foarte important pentru moda romaneasca ca un designer sa fie amintit in presa din toata lumea, acest lucru intamplandu-se astazi. Mergand pe aceasta idee am vrut sa vedem si care este parerea romanilor in ceea ce priveste aceasta situatie, dar si care este parerea lor despre creatiile lui Mihai Albu.

Unii au fost de parere ca face o treaba foarte buna: "Nu sunt data pe spate in mod special de creatiile lui....dar sa zicem ca pentru fashion este ceva interesant...zic" sau "Consider creatiile lui deosebite.
Dar unele,cum sunt si acestea despre care vorbim, nu le vad locul decat pe podium..."
. Altii recunosc faptul ca sunt niste piese iesite din tipare, aceasta fiind si ideea pe care merge de foarte multe ori si designerul: "Sunt niste creatii aparte, asta nu inseamna ca trebuiesc purtate cand spuneti 31 cm ... sunt de admirat"  sau "31 de cm deja e prea mult... prea extravagante..." .

La final, de ce sa nu trecem si parerile oamenilor care nu sunt foarte incantati de piesele lui Mihai Albu, dar este normal pentru ca nu poti sa impaci pe toata lumea: "31 cm toc...hmmm...deja ma duce cu gandul in alta parte ....in nici un caz spre eleganta." sau "Abia mergea modelul pe pantofii aia...erau de fapt ca 3 pantofi suprapusi..."

Tu ce parere ai?

7 Mai 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • savinnicoleta pe 8 Mai 2010, 17:00
    :*

    se pare ca l-a intrecut pe alexander mcqueen.....felicitari

    0
    0

  • inna pe 7 Mai 2010, 20:57
    da

    aceste creatii pe care le prezinta nu sunt create pt oricine!pt ca nu oricine are stil!sunt creatii special create pt prezentari, pt evenimente etc. mihai albu a terminat facultatea de arhitectura si oarecum in aceasta colectie s-a inspirat din acest domeniul, colectia din cate am auzit numindu-se chiar Structuri! in magazine gasiti incaltaminte foarte frumoasa, purtabila si pe orice gust.daca nu puteti face comanda. e un creator foarte bun chiar cel mai bun de la noi as putea spune!

    0
    0

  • bim73 pe 7 Mai 2010, 19:28
    31 cm

    Mihai Albu este un creator de dragul createi, dar... nu este decit un exercitiu de imaginatie , cred ca singura care ar purta cu succes creatiile lui ar fi Lady Gaga.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod