Fanii Eva.ro despre inventatoarea Andreea Marin Banica

Andreea Marin Banica a castigat medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru body-ul extendibil pentru copii.
Andreea Marin Banica a castigat medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii.

Am intrebat fanii Eva de pe Facebook ce parere au despre acest premiu primit de fosta prezentatoare a "Surprizelor". Iata ce ne-au raspuns:

"Bravo ei! Multe alte persoane sunt apreciate pentru nimicuri, mai sunt si altii care nu sunt apreciati sau bagati in seama cand inventeaza chiar ceva util si de noua generatie. Ea de ce nu sa fie intr-una din aceste categorii!?" spune Cristina.

"Mie mi-a plecut mereu de ea, chiar daca lumea e rea si barfitoare. Bravo ei! Ii doresc mult succes in continuare", spune si Emilia.

Pe de alta parte, unele dintre fanele Eva de pe Facebook nu sunt la fel de indulgente cu vedeta. "Cand cineva are bani, poate inventa mai mult decat ceilalti ...", este de parere Magda.

"Miroase a 'academician doctor docent in polimeri si poliperi' - ar fi in stare sa pretinda ca a inventat apa calda si mersul pe jos. Astept cu interes ca Mihaela sa contraatace si sa inventeze oxigenul", spune cu ironie Ingrid.

"Extraordinar! Sunt atatia oameni talentati in tara asta care fac lucruri remarcabile, dar nu sunt vedete si de aceea nu vom citi despre ele in ziare si nu vom auzi la TV. Pacat!", este de parere Cornelia.

"Nu e putin lucru pentru mine, cu atat mai mult cu cat nu sunt decat un 'inventator ocazional', ideea simpla si foarte utila pentru copiii aflati in primii ani de viata fiindu-mi inspirata de o nevoie a fiicei mele cand avea doar cateva luni. Intre timp, produsul 'Body cu chilotel extensibil Violet by Andreea Marin Banica' a devenit foarte popular in Romania", scrie vedeta pe blogul personal, despre premiul obtinut la Geneva.

Body-ul extensibil si hainutele pentru botez lansate sub brand-ul "Violet by Andreea Marin Banica", a fost prezentat publicului pe 1 decembrie 2009 de Andreea Marin Banica impreuna cu designerul Irina Schrotter.

Sursa foto: yorkie.ro
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oceanne pe 27 Apr 2010, 17:15
    inca ceva

    si inca ceva am fost cu o amica(judecator)sa ii cumpere copilului o masinuta pe care a dat,incredibil,9 milioane de lei;printre altele,a mai dat pe un biberon 1 milion si pe cateva hainute alte milioane;salariul meu de profesor pe cateva luni;cum ramane cu celelalte mamici care nu au jucarii pentru micuti, hainute din peturi si paine unsa cu margarina toata ziua?????

    0
    0

  • oceanne pe 27 Apr 2010, 17:12
    caustic

    cunosc tipul de femei care nu se mai satura sa isi aloce in palmares mii de medalii;frustrarile din copilarie isi spun cuvantul. Bravo Andreei si la cat mau multe...succesuri!!!!!

    0
    2

  • FLOWER pe 27 Apr 2010, 14:35
    INVENTATOAREA!!!

    O INOVATIE......... NU ESTE INVENTIE ! iar pana la inventator e cale lunga.................

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod