România: 8 sinucideri care au şocat o naţiune

După Mădălina Manole şi soprana Roxana Briban şi-a pus capăt zilelor sâmbătă dimineaţa.

România: Top 7 politicieni aiurea îmbrăcaţi

Corneliu Vadim Tudor - în spatele ochelarilor extravaganţi, Traian Băsescu a făcut senzaţie cu fesul, devenit mai apoi un articol la modă, iar Radu Mazăre nu pridideşte cu apariţiile şocanto-penibile.

Telenovelista: Da, iubesc telenovelele! Aveţi ceva împotrivă?

Iubesc telenovelele încă dinainte de a fi botezate astfel. Sunt şi o mare fană a serialului ”Asi: împotriva destinului”. Le mulţumesc celor de la Eva.ro că mi-au propus să scriu despre marea mea pasiune, telenovelele.

Top 5 vedete lovite de criză

Răzvan Ciobanu se ascunde de cămătari la Londra, pe Gigi Becali "nu-l mai ţine punga" să se ducă în Grecia să doneze sume impresionante de bani la mănăstiri, iar Irinel Columbeanu nu-şi mai permite o nouă Monica.

Prinţul Williiam şi Kate Middleton, veri?

Noi descoperiri despre relaţia de iubire dintre prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi sunt veri îndepărtaţi, potrivit publicaţiei britanice DailyMail.

Top 6 femei celebre care au câştigat bani după divorţ

Mihaela Rădulescu a făcut o "înţelegere" avantajoasă, Carmen Negoiţă, fosta soţie a deputatului PSD, a rămas în afacerea soţului, iar Amalia Năstase se bucură, în continuare, de statutul şi de cunoştinţele pe care şi le-a făcut în timpul mariajului cu Ilie Năstase. Divorţurile celebre, înseamnă, pe lângă scandal şi afaceri profitabile.

Oana Sârbu: "Bărbaţii iubesc mai mult decât femeile!"

Aceasta este concluzia la care a ajuns Oana Sârbu, la cei 42 de ani pe care îi are. Vorbeşte cu plăcere despre băieţelul ei, Alexandru, o minune de copil care tocmai ce a început să rostească primele cuvinte.

6 secrete ale lui Adrian Păunescu povestite de prima soţie

În jurnalul Constanţei Buzea, publicat de editura Humanitas în urmă cu un an, descoperim un alt Adrian Păunescu. Unul care nu are nicio legătură cu cel din discursurile mincinoase care au curs pe ecranele televizoarelor cu ocazia înmormântării poetului.

România: Top 5 amante de succes

Ileana Lazariuc, Mihaela Rădulescu, Elena Stoica (amanta finanţatorului echipei de fotbal Rapid Bucureşti - George Copos), Diana Lăscărescu şi Iuliana Marciuc sunt femei care au decis la un moment dat să iubească un bărbat interzis.

VAMA feat. Ralflo lansează "Sarkozy versus gypsy"

Astăzi, la ora 12.00, trupa VAMA arbitrează "meciul" "Sarkozy versus gypsy". Cu alte cuvinte, trupa lansează un single cum n-a văzut Parisul, piesă însoţită de un videoclip pe măsură.

Monica Bellucci, goală la 46 de ani

Este vorba despre un pictorial pe care vedeta, împreună cu fetiţa ei de cinci luni, l-au făcut pentru coperta ediţiei italieni a revistei Vanity Fair.

Averi fabuloase, moştenitori neobişnuiţi

Milioane de dolari, reşedinţe impresionante, maşini de lux, toate acestea sunt moşteniri la care visează oricine, dar ce ai spune dacă ai afla că există oameni care le lasă moştenire câinilor, unor necunoscuţi sau unei... şcoli.

România: 4 vedete care au probleme cu greutatea

Deşi trăim în epoca în care dacă nu ai măsurile ideale 90/60/90 nu exişti ca şi persoană publică, există totuşi câteva exemple de femei de succes care nu îndeplinesc nici pe departe aceste standarde.

"HI-Q se reinventează prin HI-Q". Dana Nălbaru a revenit în trupă

"Acum şapte ani băieţii au plecat după sifoane, iar eu am plecat într-o vacanţă prelungită.

9 semne că eşti "piţipoancă"!

Piţipoanca este o fată tânără cu educaţie precară, care are aspiraţii înalte, dar nu ştie cum să ajungă la ele. În încercarea ei de a-şi împlini visele foloseşte de-a valma simboluri ale societăţii de consum, creându-şi o personalitate kitsch.

Top 5 filme de succes = top 5 crime celebre

"Matrix", "Taxi Driver", "Vânătorul de cerbi" / "The Deer Hunter", "Scream" şi "Natural Born Killer" sunt primele 5 filme din top-ul 15 al peliculelor de box-office care au inpirat cei mai cruzi criminali din lume, susţin cei de la popcrunch.com.

Dragoş Bucur: viaţa unui actor bolnav de diabet

"La 24 de ani mi s-a declanşat diabetul", iar de atunci viaţa lui Dragoş Bucur s-a schimbat radical.

Atomic Tom: De pe scenă au coborât la metro...

Este vorba despre patru tineri din New York, care au devenit celebri după ce au început să susţină concerte în metroul american.

Anorexia, boala care ucide vedetele

Fotomodelele sunt cele mai afectate... Obligate să mănânce câteva frunze de salată şi să bea apă plată cu lămâie, fetele care defilează pe podiumurile de modă nu mai sunt demult repere de frumuseţe.

Anca Pandrea a recidivat... pe bani

După ce în urmă cu o săptămână a şocat pe toată lumea cu pozele "nepotrivite" pe care le-a făcut alături de soţul ei, actorul Iurie Darie, Anca Pandrea a apărut din nou dezbrăcată în presa din România, de această dată însă a scos şi bani.