Senzaţional: 5 naşteri extreme

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment extraordinar. Dar unele naşteri sunt extraordinare în adevăratul sens al cuvântului. Poate cea mai neobişnuită întâmplare este cea a mexicancei Ines Ramirez, care şi-a făcut singură operaţia cezariană. Urmează apoi două perechi de gemene de culori diferite, dar şi trei fraţi născuţi pe 08.08.08, 09.09.09 şi 10.10.10.
1 din 6

Prima femeie din lume care şi-a făcut singură cezariană

Ines Ramirez este singura femeie din lume care a reuşit să îşi facă singură, cu succes, o operaţie de cezariană. Femeia avea 40 de ani la acea vreme şi locuia într-o zonă rurală izolată a Mexicului, iar cea mai apropiată moaşă era la 70 de kilometri distanţă. Înainte de acest act de curaj, femeia a mai născut alţi şase copii, tot acasă, fiind asistată de soţul ei. Pentru că era singură acasă şi ultima sarcină s-a încheiat cu moartea bebeluşului în timpul travaliului, Ines Ramirez a decis în noaptea de 5 martie 2000, după 10 ore de travaliu, să îşi taie abdomenul cu un cuţit de bucătărie şi să scoată bebeluşul. Atât mama, cât şi copilul au supravieţuit
MAI MULT DESPRE: nastere, sarcina, cezariana, gemeni, octupleti
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 8 Mai 2011, 21:10
    frumos

    am si eu un caz in sat la mine cu doi gemeni de 22 de ani: unul e blond cu ochii albastri(seamana cu mama) si celalalt e brunet si pielea e mai inchisa la culoare ( seamana cu tatal care probabil era de origine rroma k nu il cunosc)

    0
    0

  • nicoleta pe 9 Feb 2011, 11:01
    JOS PALARIA

    JOS PALARIA pentru o astfel de femeie curajoasa! Desi femeile cu copii sunt in general mai curajoase ca barbatii cand e vorba de copii lor, un astfel de gest e RAR. JOS PALARIA inca o data pentru DOAMNA RAMIREZ!

    0
    0

  • deea pe 2 Feb 2011, 01:15
    buna ziua

    Cea cu copii facuti la anumite date nu mi se pare atat de special .. eu mai am o sora care s-a nascut in aceeasi zii cu mine dar este cu 2 ani mai mare decat mine , si mai avem un frate care e nascut la 3 zile dupa ziua noastra dar mai mare decat mine cu 5 ani si decat sora mea cu 3 ani ...

    0
    0

  • simika pe 1 Feb 2011, 13:13
    mai stiu un caz...

    2 gemene, una bruneta cu ochii negri si ten inchis, cealalta blonda, cu ochii verzi si alba ca laptele. Cum zice mama lor, moldoveanca fiind:"au stat in camasa separata" in burtica. :)

    0
    0

  • simika pe 1 Feb 2011, 13:11
    super articolul...

    Nu cred ca as avea curaj...merita medaliata femeia asta. Bravo ei!!!!!

    1
    0

  • andreea pe 1 Feb 2011, 09:40
    buna

    in sfarsit un articol ce imi face placere sa il citesc. despre mamica cea mai scunda din lume am vazut un documentar pe Discovery Channel.Cel mai mult m-a socat octomom si gemenele una blonda si una mulatra..incredibil!felicitari pentru articol!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod