România: 5 milionari care au murit misterios

În aparenţă le aveau pe toate, familii fericite, bani... La prima vedere grijile nu făceau obiectul vieţii lor, îşi permitea orice, oricând, oriunde, însă, iată că, în unele cazuri, potenţa lor nu le-a putut "aproxima" sfârşitul sau, mai rău, chiar l-au grăbit.

România: 7 sportivi, campioni ai suferinţei

Ne uităm la ei ca la nişte zei, ne înduioşăm când auzim imnul României interpretat pentru ocupantul locului întâi la întrecerile sportive, dar îi şi hulim atunci când ne înşeală aşteptările.

Vedete România: 5 colaborări şocante în muzică

În general, alăturările de genuri diferite indiferent de sursa lor tind să şocheze pe toată lumea. Vorbim fie de alăturările de materiale, de oameni, de stiluri şi, de ce nu, de muzică. În acest context, avem câteva exemple din peisajul muzical românesc care, la vremea în care au apărut, au provocat un val de nedumeriri. Duetul dintre Felicia Filip şi Iris te-a şocat la vremea în care a apărut? Lasă-mă să-ţi spun că aceasta nu este cea mai ciudată colaborare din punct de...

Vedete România: 7 şlagăre compuse de Cornel Fugaru

"Dau viaţa mea pentru o iubire", "Nu sunt sclavul tău", "Eu nu mai sunt cel de ieri", "Am ales nemărginirea", "Ne-a pierdut de pe aripa ei, iubirea" sau "Fluturi de lumină" sunt numai o parte dintre şlagărele care au rămas în amintirea publicului şi care au supravieţuit în faţa trecerii timpului. Iată însă că, din păcate, nu putem spune acelaşi lucru şi despre compozitorul lor, Cornel Fugaru, acum când vine vorba de supravieţuire.

Antonio Passarelli, bucătarul din emisiunea lui Dan Bittman, îşi dezvăluie secretele

Antonio Passarelli este unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România. Este de aproape 20 de ani în România, vorbeşte foarte bine româneşte şi se declară îndrăgostit de ţara noastră. A devenit colegul lui Dan Bittman în emisiunea Danutz SRL în urmă cu 7 ani, a gătit pentru preşedinţii României şi vedete de la Hollywood. Cine este, cum a ajuns bucătar şi, mai ales, ce l-a determinat să se stabilească în ţara noastră sunt câteva dintre întrebările la care...

Nunta de la Monaco: Albert al II-lea şi Charlene s-au căsătorit religios

Principatul Monaco este în sărbătoare. Prinţul Albert al II-lea de Monaco (53 de ani) şi fosta înotătoare olimpică, Charlene Wittstock (33 de ani) se căsătoresc religios sâmbătă.

Nunta regală: Comparaţie între Kate şi Charlene de Monaco

După nunta dintre Prinţul William şi Kate Middleton urmează o altă nuntă regală: Prinţul Albert al II-lea de Monaco (53 de ani) şi fosta înotătoare olimpică, Charlene Wittstock (33 de ani) vor merge în faţa altarului pe 2 iulie în Principatul Monaco.

Vedete României: 6 schimbări extreme de look

Astăzi vei cunoaşte nişte oameni care, în timp, au reuşit să se schimbe radical. Pe unii dintre ei nu-i vei recunoaşte, iar despre alţii vei considera că arată extraordinar de bine.

Isterie TV: Top 5 apariţii psihopate

Unele apariţii TV sunt adevărate exemple de căderi nervoase şi isterie. Şi pentru că cele mai multe au fost difuzate în direct, nu au putut fi absolut deloc cenzurate. Îţi prezentăm cinci apariţii TV de-a dreptul "psihopate".

Guillaume Musso: "Ce-aş fi eu fără tine?"

Romanul "Ce-aş fi eu fără tine?" îmcearcă un răspuns la o întrebare pe care ne-am pus-o fără îndoială de foarte multe ori. Astfel, autorul reuşeşte să combine excelent romantismul incurabil cu suspansul trepidant al romanului de acţiune.

Cunoaşte-l pe Guillaume Musso

Romanele lui Guillaume Musso s-au vândut în peste 7 milioane de exemplare şi au fost traduse în 33 de limbi.

Constantin şi Elena: 2.000 de felicitări

Peste 1,8 milioane de români îşi aniversează ziua onomastică sâmbătă, 21 mai, de Sărbătoarea Sfinţilor Mari Împăraţi Constantin şi Elena. Dintre aceştia, majoritatea sunt femei care poartă numele de Elena, Ileana, Lenuţa, Leana, Constanţa sau Constantina. În această zi vor sărbători şi peste 600.000 de bărbaţi cu numele de Constantin, Costel, Costică sau Costin.

5 bărbaţi puternici, agresori sexuali

Şeful FMI, Dominique Strauss-Khan, acuzat de viol. Cei care fac subiectul acestui articol sunt bărbaţi puternici, cu influenţă. Sunt persoane publice care au fost acuzate de agresiuni de natură sexuală asupra unor femei sau asupra copiilor.

Nicoleta Luciu, tripleţi în eprubetă!

Una dintre cele mai dorite femei din România, fostă Miss şi vedetă Playboy, a făcut zilele acestea un anunţ bombă. Va deveni mămică pentru a doua oară şi, mai mult decât atât, "barza" îi va aduce trei copii. Modelul, care afirma chiar zilele trecute, că-şi doreşte o familie numeroasă şi că are de gând să se oprească abia când va face patru copii, se poate considera împlinită... patru copii din două lovituri.

Isterie TV: 5 invitate bune la toate

Există oameni care au tendinţa să-şi dea cu părerea indiferent de subiectul discuţiei în care sunt implicaţi. Fie că vorbesc despre politică, fotbal, sex sau gătit, aceştia au senzaţia că le ştiu pe toate şi că trebuie musai să-i înveţe şi pe ceilalţi. Astfel de modele de personaje există şi în lumea mondenă a României, nu de puţine ori fiindu-ne dat să vedem cum acelaşi vorbitor este invitat şi într-o emisiunea serioasă, şi într-una frivolă.

Pippa: Sânii ei zguduie Casa Regală

A devenit preferata tabloidelor din Marea Britanie. Le-a lăsat în urmă pe Victoria Backham şi pe Cheryl Cole, fiind numită, de curând, "prinţesa" primelor pagini de ziare. S-a ajuns chiar la o isterie.

Update: Hotel FM s-a calificat în finala Eurovision

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi, de semifinala care s-a desfăşurat Düsseldorf Arena, Germania.

Irina Columbeanu: drama unui copil de milionar

Micuţa de 4 ani este astăzi personaj principal în lupta atroce pe care o duc cei doi părinţi ai ei. Irinel şi Monica Columbeanu, acest cuplu care a stârnit multe controverse în momentul în care a devenit public, sunt acum duşmanii cei mai aprigi ai fiicei lor. Considerând că trebuie să câştige acest trofeu de numai câţiva anişori, cei doi adulţi aleg să o plimbe pe micuţă dintr-o casă în alta, dintr-o grădiniţă în alta şi de la un părinte la altul.

Românii au talent: Valentin Dinu scoate album cu Andra

Prezent la o emisiune a postului MTV România, Valentin Dinu, ocupantul locului trei la emisiunea-concurs "Românii au talent", a declarat că abia aşteaptă să-şi lanseze primul album.Valentin a povestit ce a însemnat pentru el participarea la show-ul de la Pro TV, dar şi cum s-a schimbat viaţa lui după această experienţă. Potrivit ziarului CanCan, el a mărturist că şi părinţii lui sunt implicaţi în domeniul muzical, doar că până acum, el nu a fost suficient de motivat să dea la Conservator, dar că după participarea de la "Românii au talent" s-a răzgândit şi abia aşteaptă să lanseze primul său album.Valentin a mai declarat că în maximum două luni va scoate şi albumul realizat în colaborare cu Andra.Întrebat cu cine şi-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca ar mai colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artiştii străini, ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, acesta din urmă fiind unul dintre artiştii care l-au influenţat foarte mult.Valentin, care a împlinit pe 17 martie 22 de ani, a trebuit să muncească la o spălătorie auto pentru a-şi întreţine familia. El are un copil de 2 ani şi nu a putut să-şi continue studiile, deşi şi-ar fi dorit. A venit la "Romanii au talent" pentru că vrea să i se acorde o şansă.Iată-l interpretând piesa "Ochii tăi" a trupei Holograf

Mihaela Rădulescu, chemată să salveze două televiziuni

Fostul soţ vrea s-o arunce în luptă. Conştient de popularitatea şi puterea media pe care o are Mihaela Rădulescu, Elan Schwartzenberg ar fi dispus să-i ceară ajutorul fostei sale soţii în promovarea televiziunilor la care este acţionar. Acesta a declarat în emisiunea moderată de Robert Turcescu la B1 TV următoarele "Cred că dacă aş convinge-o pe Răduleasca să facă o emisiune duminica, de la 3 la 6, doar din acea emisiune pot să susţin toată (Realitatea TV)".