Mădălina Manole şi Mălina Olinescu: 7 asemănări şi un destin tragic

La puţine minute după aflarea veştii despre sinuciderea Mălinei Olinescu, toată lumea s-a gândit involuntar la Mădălina Manole. Cele două cazuri par, până într-un punct, trase la indigo.
La puţine minute după aflarea veştii despre sinuciderea Mălinei Olinescu, toată lumea s-a gândit involuntar la Mădălina Manole. Cele două cazuri par, până într-un punct, trase la indigo. După 14 iulie 2010, atunci când Mădălina Manole şi-a scris destinul, a luat naştere un sindrom, Sindromul Mădălina Manole care începe să-şi ia tributul din ce în ce mai des. A fost soprana Roxana Briban, pe 21 noiembrie 2010, iar ieri, 12 decembrie, fiica Doinei Spătaru, Mălina Olinescu.

Totuşi cazurile Manole - Olinescu sunt, fără doar şi poate, atât de asemănătoare încât este imposibil să nu te opreşti, fie şi pentru câteva minute, asupra lor. Acelaşi lucru l-a făcut şi psihologul Hanibal Dumitrescu, la Realitatea.net, unde şi-a spus părerea din punctul de vedere al unui specialist: "Mădălina Manole şi Mălina Olinescu s-au sinucis, din cauza relaţiilor sentimentale alterate, neîmplinite, dar şi din cauza faptului că nu mai erau apreciate ca şi artiste".

1. Două artiste iubite de public


Atât Mădălina Manole, cât şi Mălina Olinescu era două vedete apreciate de public. Fiecare dintre ele erau aplaudate, fiecare dintre ele erau cerute de public. Chiar Mălina Olinescu declara că în ciuda faptului că nu apărea atât de des la televizor, cânta frecvent la diverse evenimente, petreceri de firmă, zile de naştere.

2. Două artiste care nu au reuşit să se reinventeze profesional


Chiar dacă fanii le aşteptau, casele de producţie şi radiourile nu le apreciau munca. Refuzurile erau categorice, iar motivul era simplu: muzica lor nu era comercială. "Nu prea ştiu nici eu ce s-a întâmplat. În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis. Mă refer la uşile caselor de discuri care după ce mă adulaseră înainte, acum mă refuzau.
Şi nu doar pe mine, ci şi persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba că muzica noastră nu e destul de comercială, ba c-ar trebui să mai schimbăm una sau alta... Şi aşa ne-am trezit reduşi la tăcere".

De aceeaşi suferinţă avea parte şi Mădălina Manole care, deşi tocmai ce îşi lansase un album, nu era atât de apreciată pe cât şi-ar fi dorit. "Vreţi să vă spun de ce era nefericită Mădălina? Terminase un album şi niciun post de radio nu era interesat să-i difuzeze nici măcar o piesă", declara la puţin timp după sinuciderea Mădălinei Manole, Gheorghe Gheorghiu.

3. Perfecţiunea le-a adus în braţele morţii


Ambele erau perfecţioniste şi acest lucru a fost clar întotdeauna şi pentru public, dar şi pentru oamenii care le-au fost alături. "Era o perfecţionistă şi poate această perfecţiune şi-a dorit-o şi în viaţa personală. Altfel nu-mi explic moartea ei, pentru că era una dintre cele mai bune voci pe care am avut-o la Şcoala Vedetelor", a declarat Titus Munteanu la RTV.

Spre deosebire despre Mălina Olinescu care a preferat să treacă în nefiinţă în tăcere, Mădălina Manole a lăsat un bilet de Adio, în care explica chiar această dorinţă de perfecţiune "criminală". "Nimeni nu are vreo vină, toţi mă iubiţi enorm şi aţi făcut totul pentru mine, motivul este acesta: nu mai pot suporta că FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut, aşa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat. Te iubesc Puiucul meu (...)".

4. Depresia, cauza principala în ambele cazuri


Atât Mădălina Manole, cât şi Mălina Olinescu treceau printr-o depresie care pare-se că se aprofunda pe zi ce trece şi mai mult. Apropiaţii fiicei Doinei Spătaru spun că problemele artistei au început în urmă cu 4 ani când a divorţat de soţul ei.

Acum, după o ceartă cu iubitul, problemele au reapărut, fapt ce a împins-o să facă acest gest. Călin Geambaşu a mărturisit că artista a urmat o vreme un tratament împotriva depresiei. În plus, în ultima emisiune în care a particpat, la Dănutz SRL pe 30 octombrie, de la TVR 1, prezentatorul Dan Bitman chiar a remarcat o schimbare de atitudine în cazul artistei. "Mălina e foarte 

serioasă. Mălina, spune-mi ... o să zică lumea că nu vorbeşti. Eşti supărată pe mine?", a întrebat-o acesta. Solista i-a răspuns. "Sunt răcită. Am urechile înfundate şi n-am ochelari (râde)".

În urmă cu aproximativ un an, Mălina Olinescu era diagnosticată la Elias cu "sindrom anxios depresiv", o tulburare psihică ce se manifestă printr-o triadă simptomatică constituită din: tristeţe, încetinirea proceselor gândirii şi lentoare psihomotorie. În general, sindromul depresiv poate fi considerat ca o prăbusire a trăirilor afective bazale cu pierderea sentimentelor de autostimă, pesimism, întunecarea orizonturilor şi disperare.

Despre aceeaşi absenţă, despre aceeaşi îndepărtare, s-a vorbit şi în cazul Mădălinei Manole, la câteva zile de la deces. Cea care a povestit cel mai mult despre acest lucru a fost Maria Dragomiroiu: "Cu două săptămâni înainte (de moartea Mădălinei – n.r.), ne-am întâlnit pentru ultima oară la spectacolul de la Ţicleni. Era foarte abătută, nu ne văzusem de luni de zile şi totuşi nu s-a mai bucurat că mă vede. Era tristă şi se uita prin mine. La masă am stat una lângă alta, am mâncat ceva şi după aceea a urcat pe scenă... Şi n-am avut ce să ne vorbim... 'Ce faci?', 'Sunt obosită, că am condus până aici', 'Dar Puiu nu şi-a luat permis, că e greu pentru tine să conduci mereu?'...

Şi cam atâta. S-a dus, a cântat şi a plecat. Era absentă".

5. Tentative de sinucidere repetate


Ambele artiste nu au fost la prima tentativă de sinucidere. Mălina Olinescu a mai încercat să-şi pună capăt zilelor după divorţul intentat de fostul soţ, Dan Stesco, când a luat o supradoză de pastile. Potrivit prietenilor artistei, incidentul a avut loc la scurt timp după divorţ, iar aceasta nu a putut trece peste şoc, depresia prelungindu-se până astăzi.

"A suferit foarte mult după soţul ei. După ce a lăsat-o, s-a izolat complet. Era de nerecunoscut! Slăbise foarte mult şi chiar s-a confensat câtorva prietene, cu care cânta, că stă numai pe internet. Cel mai probabil aşa l-a întâlnit şi pe Sebi, iubitul de care s-a despărţit acum. Şi el este tot un artist, cânta la un instrument", susţine o apropiată a cântăreţei citată de Adevărul.ro.

Spre deosebire de ea, Mădălina Manole a încercat de mai multe ori să termine cu viaţa. Prima dată a înghiţit diluant, apoi a luat o supradoză de ibuprofen şi paracetamol, iar a treia dată artista i-ar fi arătat soţului său nişte puncţii venoase, spunându-i că a încercat să-şi bage aer în vene cu o seringă.

6. Probleme sentimentale


Atât Mădălina Manole, cât şi Mălina Olinescu au cântat dragostea, dar nu au avut parte de ea. Fiica Doinei Spătaru a trecut în 2007 peste un divorţ care i-a marcat viaţa şi i-a declanşat această dorinţă de a încheia socotelile cu viaţa. În cazul Mădălinei Manole toată lumea a spus că nu a putut trece peste moartea fostului soţ, Şerban Georgescu care, acumulată cu depresia post-natală şi cu problemele pe care le avea cu actualul soţ, a declanşat această nebunie a sfârşitului.

7. Relaţii tensionate şi în familie


Mirabela Dauer spunea, imediat după moartea Mădălinei Manole, că apropiaţii ei nu au preţuit-o pe artistă, nefăcând altceva decât să aştepte de la ea să le dea. "Mădălina a fost un om drag mie şi nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Vreau să spun că toţi nemernicii care vin la televiziune vorbesc despre Puiu şi despre părinţi.

Nimeni nu vorbeşte despre Mădălina. Ce să înţeleagă publicul şi oamenii care au iubit-o pe Mădălina, că a fost o dementă, un om nebun? Nimeni nu s-a gândit că această femeie a făcut 2 case care nu i-au rămas. Ea a muncit de 20 de ani pentru altii, pentru familia ei, pentru barbaţii pe care i-a avut, mai buni sau nemernici. Cine e de vină? Ea? Dacă ar fi după mine, să mă ierte toată lumea, în clipa asta i-aş pune şi pe părinţii ei şi pe familia lui la zid şi i-aş împuşca. Ei i-au făcut răul ăsta. Toţi sunt de vină", a declarat cântăreaţa la "Agentul VIP".

Tensiuni par să fi fost şi în familia Mălinei Olinescu. Acest lucru a fost lăsat să se vadă chiar de mama ei, Doina Spătaru, pe 30 octombrie la emisiunea Dănutz SRL, de pe TVR 1. "Doina, ai o carieră de peste 30 de ani, iar Mălina este şi ea în showbiz de peste 10 ani. De ce n-ai făcut niciodată un duet?", a întrebat moderatorul Dan Bitman. Răspunsul Doinei Spătaru a fost: "Te rog mult, vrei să treci peste întrebarea asta?".

13 Decembrie 2011
 

Comentarii (34)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micalia pe 1 Iul 2012, 08:59
    Nu sunt de acord cu tine.

    POATE FI SI INVERS EA SA FIE MAI MICA DECAT EL CU MULTI ANI SI EL SA O INSELE,IN PLUS ACEL AN A FOST ANUL DEPRESIILOR SI ALE MELE SI ALE ALTOR PERSOANE CARE LE CUNOSC ,PARCA DRACU NE INDEMNA SA FACEM CE A FACUT EA UN SUFLET MAI SENSIBIL SI MAI FIN,DACA TRAAI IN ACEL MOMENT STARILE EI INTELEGEAI.

    0
    0

  • gogaie pe 11 Mai 2012, 18:08
    De acord cu doar _eu si MEDYLYN

    D-le Cristian, tot respectul pentru comment-ul dvs.Nu uitati o chestie,totusi:daca aveau vreo boala incurabila, chinuitoare gen cancer, SIDA as fi inteles personal o astfel de decizie.Nu invinuiesc pe nici una din ele pentru o astfel de atitudine(sa nu fiu ipocrit:toti avem libertatea actiunilor noastre), dar sa iti iei viata doar pentru citeva mofturi mi se pare de neiertat. Ambele s-au cuplat cu barbati mai tineri decit ele. Asta e o mare greseala. Au devenit vulnerabile.Daca faceau sex cu vreun stripper fiindca le chinuiau hormonii le intelegeam.Din momentul in care au acceptat relatii oficiale cu tinerei a inceput caderea lor. Malina s-ar fi sinucis din cauza unor neintelegeri cu partenerul ei mai tinar cu 12 ani decit ea.Madalina(Malina-ce asemanare) a luat un moldovean mai tinar si mai sarac decit ea. Nu pot sa nu fiu de acord cu textiera ei, Roxana Popescu , citez : ,, Daca te mariti cu un barbat mai tinar si mai sarac decit tine iei o mare teapa." Permiteti-mi o mica incursiune in lumea obsesiilor mele legate de psihologia cuplului: o femeie trecuta de 30 de ani care accepta o legatura cu un baietas trebuie sa se mentina psiho-fizic deosebit de bine, altfel devine vulnerabila la oricare sugestie negativa a acestuia. El ii poate spune intr-un moment de cearta ca nu mai corespunde virstei ei si aspiratiilor lui. Cred ca in cazul Malinei s-a declansat tocmai o anume depresie cauzata de reprosurile sau chiar insultele lui legate de diferenta de virsta(,,Esti o baba pentru mine, pot sa-mi gasesc pe alta cind vrea muschiu' meu".) O mare greseala comisa de oameni este cuplarea cu parteneri mult mai in virsta decit subiectii(vezi Oana-Lis,Iri-Moni,Dumitrascu-Lazarov, Oana-Pepe etc.)Sa zicem ca un barbat are 38 de ani si partenera lui are 26 .Cind el va ajunge la 55 de ani ea va avea 43.Nu cred ca ea va rezista avansurilor unui cuceritor de 32-33 de ani. In cazul Madalinei adopt o alta pozitie si anume aceea de critic al parintilor ei. Poate au dreptate ca Petru e un profitor, insa din moment ce legea i-a dat ca mostenire bunurile sotiei de ce trebuie sa-l dai in judecata ca sa ii iei tutela copilului? Nu cumva asta miroase a santaj sentimental?De unde stiu ei ca Mircea le-a omorit fiica?Nu este Petru tatal natural al copilului?Nu trebuie sa-l ingrijeasca el?Mie imi miroase in scandalul asta ceva mult mai urit:poate sint eu absurd, dar ramin la convingerea mea-Madalina isi intretinea familia sau cel putin ii sponsoriza la greu de ani de zile.In momentul in care s-a maritat cu Petru banii au luat destinatia Botosani fiindca acolo e foamea mare.Familia Manole s-a scandalizat ca a ramas fara fonduri.Cum ar veni - de ce sa-i manince banii moldoveanul ala ordinar cind ii putem minca noi?Pun si eu citeva intrebari:daca fiica dvs. nu avea avere incotro o luati? Domniile voastre au vreo pensie?Fiul dvs. a muncit si el pe undeva? Prevad ca Petru va iesi victorios din toata tevatura tocmai din cauza mahalagelii la care se preteaza socrii lui si datorita retinerii lui in fata mass-media.

    0
    2

  • gogaie pe 11 Mai 2012, 18:06
    De acord cu doar _eu si MEDYLYN

    Nu trebuia sa se termine asa!

    2
    0

  • gogaie pe 11 Mai 2012, 17:00
    De acord cu doar _eu si MEDYLYN

    Pentru ce D-zeu sa te sinucizi?

    1
    0

  • emilia pe 8 Feb 2012, 11:33
    curaj

    aveti idee de cat curaj e nevoie pentru a duce pana la capat un asemenea gest? eu nu am acest curaj!

    0
    1

  • ralu pe 2 Feb 2012, 09:58
    pacat

    Dumnezeu sa le ierte si sa le odihneasca in pace!pacat ca am pierdut asemenea staruri.am crescut cu muzica madalinei manole...nu am cuvinte.muzica ei era ,,muzica,,nu se compara cu vedetele din zilele noastre....pacat..cred ca in sufletul lui mircea sunt lacrimi chiar daca a tecut ceva timp de cand a murit fata cu parul de foc.pacat de copilul ei mic.

    1
    0

  • ana maria pe 31 Ian 2012, 17:21
    MALINA OLINESCU

    pacat pentru amandoua...de malina nu stiam prea multe dar eram fan madalina manole...nici acum nu imi vine sa cred ca aputut sa isi ia viata mai ales ca avea un ingeras de crescut...MARE PACAT!doar ea stie ce avea in suflet si cat de disperata era sa vrea atat de mult sa moara....

    0
    1

  • madalina pe 10 Ian 2012, 08:18
    madalina manole

    mada va ramane vestnic in sufletele noastre ce a creat ea nu va putea sterge nimeni niciodata,iar sufletul ei va fi mereu langa noi.

    2
    0

  • demostene pe 15 Dec 2011, 23:07
    angela similea? raspuns pentru ramona

    draga ramona,similea nu merita citata aici ca exemplu.este un zero uman,profesional este ceva de capul ei,dar cam atat.nu-i purta de grija.este de-o rautate greu de imaginat.d-zeu i-a aruncat o caramida in cap,prin moartea sotului si datoriile la banca,sper ca s-a trezit.oricum,sa faca loc tinerilor,a lasat-o si vocea,iar fizicul n-o prea mai ajuta.are fata ridata si,in curand, va arata ca o masca de halloween.

    3
    0

  • Vasilescu Alexandra pe 15 Dec 2011, 14:06
    ARTISTA CELEBRA !

    DOAMNA MALINA OLINESCU VA RAMANE O ARTISTA CELEBRA ! ESTE O VICTIMA . NU MERITA SA MOARA . NU ESTE VINOVATA . ALTCINEVA E RESPONSABIL DE MOARTEA ACESTEI ARTISTE . MALINA OLINESCU VA RAMANE O STEA A MUZICII !

    1
    1

  • Angi pe 15 Dec 2011, 11:47
    Tratamentul ingrasa

    Tratamentul cu antidepresive ingrasa foarte tare: pe langa faptul ca aceste pastile retin apa in organism, iti fac si o pofta de mancare. Degeaba tii regim si mergi si la sala odata cu tratamentul.....degeaba !!!! Iar dupa ce inchei tratamentul, pofta de mancare creste si mai tare....in final, ajungi sa te ingrasi foarte tare, si, cand crezi ca antidepresivele si-au facut efectul, constati ca intrii in alta depresie...cea datorata faptului ca te-ai ingraat......Asa am patiti eu!!!

    2
    1

  • Mihai pe 14 Dec 2011, 22:23
    Ooo....viata mea!

    Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu se fi gandit la o asemenea ...prostie macar o data dar probabil si-au dat seama ca acolo nu-i au pe ce dragi langa ei. Stiti, este o vorba: "Domnu' a dat, Domnu' a luat...". Lasat-il pe El sa hoatarasca cand e timpul pentru ca viata e frumoasa si trebuie traita indiferent ce necazuri avem. Sunt multi care nu au ce pune pe masa, dar nu fac asemenea gest. Doamne iarta-ma dar nu m-a afectat "disparitia" lor cm m-a afectat disparitia Laurei Stoica. Pacat, mare pacat.

    2
    0

  • Magda pe 14 Dec 2011, 09:28
    Era sinuciderilor

    Eu nu inteleg de ce daca au vazut ca nu mai sunt acceptate de catre casele de muzica, nu au incercat sa schimbe ceva in muzica lor? Loredana a incercat si a reusit, este ascultata de fani de toate varstele, Daniela Gyorfi canta manele este adevarat, dar trebuie sa traiasca femeia ce sa faca? Mirabela Dauer este in varsta si totusi canta si acum impreuna cu Raul si exemplele pot continua. Daca nu au reusit sa tina pasul cu schimbarile din lumea muzicala, de ce nu si-au schimbat domeniul de activitate, asa cum face orice muritor de rand care incearca sa supravietuiasca acestor vremuri foarte grele? Orice meserie este demna, atata timp cat nu furi si nu dai in cap. Ele vin dintr-o alta generatie, cand in plan muzical se cerea altceva si erau foarte cautate, acum se cere altceva, trebuie sa tii pasul cu aceste vremuri schimbatoare. Ideea este ca indiferent ce probleme avem, trebuie sa incercam sa fim optimisti si asa nu ai cum sa cazi in depresie. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu in fiecare zi ca traim, ca am deschis ochii si am vazut lumina zilei, ca suntem sanatosi. Sinuciderea este un pacat enorm, nu avem dreptul sa facem asa ceva. Daca ele credeau ca nu au reusit pe nici un plan, de ce nu au incercat sa faca tot posibilul sa reuseasca? Facand acest gest extrem nu au demonstrat decat ca sunt niste fiinte ratate din toate punctele de vedere. Sunt persoane care ar da orice sa mai traiasca macar o zi, suferind de niste boli necrutatoare, iar astea de prea mult bine si de prea multa plictiseala, pleaca sa se intalneasca cu Scaraoschi.

    6
    3

  • doar_eu pe 14 Dec 2011, 08:29
    Lasitate...

    De ce?? Au incetat sa mai lupte si au preferat sa se arunce in bratele mortii..foarte rau!!! Si eu sufar de anxietate,depresie,etc. dar continui sa lupt, nu-mi pun capat zilelor,lupt pt familia mea,pt copilasii pe care i-am adus pe aceasta lume,lupt cu boala asta urata,lupt cu saracia,lupt cu neintelegerile din fam.,lupt sa traiesc de dragul celor mici... Oare aceste fiinte chiar nu aveau pt ce lupta?? Aduci o fiinta pe lume ca mai apoi sa o lasi singura...nu-i inteleg pe acesti oameni.. Toti cei care va confruntati cu asemenea probleme,luptati ca aveti pt ce,macar pt vietile voastre care trebuiesc traite din plin,viata e frumoasa dar tare scurta...Aratati-le celor din jur ca sunteti niste invingatori,nu lasati gandurile rele sa va intunece mintile!!! Sanatate multa!

    8
    1

  • Roxana pe 13 Dec 2011, 21:55
    a opta asemanare

    amandoua artistele si-au dat ultima suflare pe strada cu acelasi nume:Madalina pe strada Grivitei din Otopeni,iar Malina pe Calea Grivitei din Bucuresti,dumnezeu sa le odihneasca sufletele in pace.

    4
    1

  • MEDYLYN pe 13 Dec 2011, 16:25
    regretele nu sunt de ajuns

    regretele nu sunt de ajuns pte aseste persane care le-am iubit,vinovati sunt tel din romania care promoveaza prostitutia pe toate canalelesi care incurajeaza c,,,,,,,,, precum nicoleta luciu.pacat aceste femei,meritau sa traiasca indiferent de ce le putea oferi viata.SI eu am suferit o depresie ff grava si cred ca si acum nu ma-am vindecat dar eeu imi tin curajul,si nu imi doresc asa ceva,MADALINA a incheiat cu viata dn cauza blestematului ala de moldovean,imputit si srac iar malina cred ca la fel,curaj fetelor.

    3
    1

  • ellla pe 13 Dec 2011, 15:01
    pacat in ambele cazuri

    sincer??? eu m-am saturat de ce tarfe sunt in muzica romaneasca ce curve sunt promovate la radio si la tv. mi-e sete de artisti adevarati care ma fac sa vibrez asa cum a facut Malina cu piesa Mi-e dor de tine sau de felul cum canta madalina cand eram un copil si o imitam in fatza oglinzii...imi pare f rau ca nu mai sunt oameni adevarati in cautarea talentelor pure si le lasa sa treaca pe langa noi disperate, imbatranite, dar niciodata uitate de noi, publicul de care nimeni nu tine cont!!! nu vreau sa le judec gesturile, dar sper sa isi fi gasit linistea acolo, in mormant....

    7
    1

  • irina pe 13 Dec 2011, 13:21
    tratament pt depresie

    Principalii compusi izolati din Noni, sunt: morindon; morindin; terpenoizi; L-asperulosida; seleniu; acubina, alazarina si antrachinone cu rol antibacterian; acid capronic si caprilic - cu rol in digestie; serotonina, scopoletina - cu rol in combaterea anxietitii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn, durerii, comportamentului sexual; damnacantalul - cu actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronaza, enzima care elibereaza xeronina din proxeronina. detalii pe www.vitamine-naturiste.com

    1
    3

  • Daniela pe 13 Dec 2011, 12:52
    Odihneasca-se-n pace!

    Sper ca macar dincolo va gasi tihna si iubirea de care avea atata nevoie... :(

    6
    0

  • ramona pe 13 Dec 2011, 10:44
    Depresia si viata de artist

    Viata e un dar, depresia e grea si neinteleasa, dar daca te autoeduci din timp nu ai timp sa cazi in ea, totdeauna vei gasi motive pt care sa traiesti, chiar si un rasarit de soare... Ca artist ele treabuiau sa se reinventeze, ca nu e un capat de lume, au fost oarbe, nu au vazut lumea in care traiesc. De ex Angela Similea prin cate trece , pierderea sotului a averii... si s-a apucat de cantat, Daniela Gyorfi, Anca Turcasiu, etc... Barbati sunt destui, la talia lor de vedete gaseau ele barbati sa le inteleaga.Parerea mea este ca au fost persoane slabe si nu au dat 2 bani pe viata lor. Dumnezeu sa le ierte!

    6
    3

  • Elena pe 13 Dec 2011, 09:43
    Dumnezeu sa le tina in Dreapta Sa, pe amandoua!

    DIFERENTA enorma este insa ca Madalina Manole NU S-A SINUCIS ! Daca se arunca, si ea, de la vreun etaj, era adevarat - pana la proba contrarie - , dar sa bei 300-400ml de otrava cumplita, cand 1 gram era de ajuns, tinand un pahar imens.... cu un deget, plus atatea intrebari inca neelucidate de Parchet, dupa 17 luni, asta nici un copil nu va crede. Meregeti pe "RING" si veti gandi ca mine. Eu m-am crucit cata dreptate au forumistii -detectivi realisti, lucizi si empatici ! In alta ordine de idei, daca o femeie isi pune capat zilelelor din iubire, atunci n-am eu dreptate cand tot scriu pe NET ca 90% dintre barbati sunt niste bestii cu chip de om? Niste brute? Niste "masculi avorton" care - nu numai ca nu sunt capabili sa implineasca o femeie, dar o mai si umilesc - ! Ma plec in fata celor 10% dintre barbatii adevarati, educati de mici " cum sa se raporteze la fetite, la colege, la iubite si, mai ales, la neveste sau la partenerele de cuplu" ! Acestor barbati ar trebui sa li se ridice un monument; sa li se dea "o renta de excelenta", lunar s.a.m.d. sau - cum ii tot zic eu barbatului meu, inca de acum 43 de ani : " Cand va dori Domnul sa te ia la El, sa te impaieze baietii nostri si sa te duca la Muzeul ANTIPA - ca unicat ! " Offf, ce-o fi in sufletul mamelor acestor fiice ! Numai mama sa nu fii ! Doamne, ajuta-le sa treaca usor peste asa cumplita tragedie!

    7
    0

  • ana pe 13 Dec 2011, 05:10
    MALINA

    INDIFERENT DE DEPRESIE, INCA NU AI DREPTUL SA-TI IEI VIATA SINGUR !! TRECI DIRECT IN IAD ! DUMNEZEU NU ARE MILA DE CEI CE-SI FAC MOARTEA CU MINA LOR ! PACAT CA A DECURS LA ASA CEVA !' SUNT ALTI OAMENI NECAJITI,CU DEPRESIE, IN SARACIE SI NEVOI MULT MAI MARI DECIT ERA MALINA, SI NU-SI IAU VIATA SINGURI. UNII FAC ASTA SI DE PREA MULT BINE CE O DUC. AU DE TOATE, SI CUM NU LE CONVINE CEVA, HOPA ISI IAU VIATA ! NU E NORMAL.UN OM TREBUIE SA STIE SA TREACA PESTE BINE SI RAU IN VIATA. NU TOT TIMPUL E DOAR SOARE !!! MAI E SI PLOAIE SI NORII NEGRII. VA ARDE IN FOCUL VESNIC CEL CE-SI FACE MOARTEA SINGUR.

    11
    4

  • Glad pe 13 Dec 2011, 03:20
    Promovari la TV ?!?

    Acum e capitalism si sunt promovati efectiv cei care aduc bani, plusvaloare. Din pacate, nu conteaza doar vocea , repertoriul este chiar mai important decat calitatile vocale. Ei aici pot sa spun ca daca au vazut ca stilul lor nu mai merge, trebuiau sa o dea pe altceva, chit ca se apucau de cantat manele ca Daniela Gyorfi...

    5
    1

  • cineva pe 13 Dec 2011, 00:56
    despre cauza mortii

    eu cred ca trebuie cautata cauza in felul de iubire de care aveau nevoie acste femei mature (in jur de 40) ; iubirea care le trebuia era una matura, a unui barbat de aceeasi varsta sau mai mari ca ele, care sa le ofere protectie si intelegere, care sa aiba calmul si tactul, experienta si rabdarea, nu niste brbati cu multi ani mai tineri, in care urla hormonii facandu-se sa fie pandaliosi si bazdacosi, sa le toace de nervi si sa nu stie cum sa-i mai abordeze..DIFERENTA DE VARSTA E CAUZA. BARBATII TINERI SE 'ASORTEAZA' CU FEMEILE TINERE, CARE SI ELE CA SI EI, ISI JOACA PARTITURA LOR, FIIND CAND, TANDRE-CAND DIFICILE SI CARE SE ARMONIZEAZA CUMVA ...PT. CA SI VARSTELE ASTEA ISI AU ROSTUL LOR!!!!! T-I-M-P-U-L DA-DA!!!!! TIMPUL ESTE FACTORUL DETERINANT IN ACESTE SINUCIDERI, ADICA DIFERENTA DE VARSTA, INVERS DECAT NORMAL, SI INCA CU MULTI ANI !!! SI VOM MAI VEDEA ASEMENEA CAZURI, SI VETI CONSTATA ACEEASI CHESTIE !! UN SFAT: FEMEI , TINETI CONT DE ANI, NU VA MAI JUCATI DE-A IUBIREA CU BARBAT MULT MAI TINERI!!!!

    8
    3

  • little_miss_sunshine pe 13 Dec 2011, 00:54
    Malina

    Dumnezeu s-o odihneasca! E foarte trist ce a facut ea,probabil ca era foarte nefericita de a recurs la un astfel de gest de neinteles.

    4
    2

  • ina pe 13 Dec 2011, 00:07
    ---

    mai vedeti-va de treaba! cat a fost in viata v-a fost indiferanta acuma brusc e subiect de dezbatut saptamani intregi de acuma inainte. lasati familiile sa sufere in liniste, nu mai faceti atata tam-tam. prezentati calitatile persoanelor dupa ce au trecut in nefiinta, ce v-a impiedicat si va impiedica sa scrieti de cat de talentate/i, speciali/e sunt si in momentele cand sunt printre noi?

    4
    1

  • carmen pe 12 Dec 2011, 21:46
    malina

    Dumnezeu sa o odihneasca si sa ii ofere pacea si linistea de care avea nevoie .E usor sa spui prostii se omoara ,dar e greu de inteles cum un om, chiar un artist de talia Malinei nu a gasit macar un motiv sa spuna trebuie sa merg mai departe ,si sa infrunt viata asa cum e ea cu bune si rele. Pacat mare pacat ca o voce ca ea nu se mai difuza asa de des si altii care nu au nici o legatura cu muzica sunt pe toate posturile de radio si tv.De ce oare?

    6
    0

  • Florin pe 12 Dec 2011, 21:22
    Malina Olinescu

    Salam si Minune cand fac pasul asta?

    17
    6

  • anonim pe 12 Dec 2011, 20:25
    malina olinescu

    Alti oameni ar da orice pentru cateva zile de viata, dar din pacate nu au nici o sansa. Numai prostii se omoara!!! Pacat de oamenii condamnati la moarte care nu au nici o sansa, de prosti nu trebuie sa va fie mila

    7
    4

  • claudia pe 12 Dec 2011, 20:14
    malina olinescu

    Foarte trist,dar viata ta este mai scumpa decat orice altceva...nu se merita sa ajungi la asa ceva...trebuie sa inveti sa treci peste...

    2
    3

  • adelina pe 12 Dec 2011, 20:07
    malina olinescu

    este regretabil gestul sau,nu a fost anteleasa iar norii grei ce au trecut prin viata sa au lasat o amprenta grea,ami pare rau pt ea dar viata este darul lui dumnezeu pt noi nu suntem andreptati sa judecam sufletul ai nelinistea sa al cunoaste creatorul

    3
    3

  • ina pe 12 Dec 2011, 19:49
    pe malina

    dumnezeu sa o ierte ,pacat de tineretile ei...

    7
    0

  • ina pe 12 Dec 2011, 19:44
    pacat

    pierdem voci pe carene facem ca nu le auzim atunci cand ele sunt vii ,dupa ce ele mor ne dam seama de ele....!!

    7
    1

  • Cristian pe 12 Dec 2011, 19:02
    Maina Olinescu - artist din Romania

    Se poate pune intrebarea de ce un om tanar, talentat, cu un dar de la Dumnezeu, gaseste ca nefiinta e un loc mai acceptabil decat compania semenilor sai. Poate pentru ca oamenii de exceptie, ca Malina, pe care nu ai cum sa nu o remarci, si carei voce pura iti ramane in suflet si in minte, nu mai au loc intr-o lume acaparata de transformari si expusa unui val de valori lamentabile, in special in domeniul artistic. Malina Olinescu a ajuns intr-un punct in care nu a mai gasit un motiv sa mai se trezeasca printre oameni. Printre romani. Printre artisti. Ma refer la cei reali. Cand totul devine patat, si curatenia sufleteasca, pe care vocea i-o arata atat de bine, nu mai gaseste rep un mediu propice, se intampla o tragedie. Ce ar fi putut sa faca o fata draguta si sufletista ca Malina, pentru care muzica a fost totul, intr-o lume artistica acaparata de mediocritate si de o frivolitate dusa mult peste limita social acceptabila. Poate este un moment de reflexie si, in masura existentei constiintei, de asumare a vinei de catre multi impostori, care fac apropape imposibila insasi existenta unor artisti veritabili. Domnisoare ‘artiste’ pentru care muzica a devenit un accesoriu al exhibarii partilor feminine, promovate dupa criterii de nedescris, de asa-zisi compozitori care sunt incapabili profesional si pentru care banii devin un scop in sine, case de discuri care nu stiu ce e valoarea, si vand deseuri muzicale, romanesti si straine. De ce nu o mai putem vedea pe Malina Olinescu ? Pentru ca locul sau in arta, in muzica, a fost insusit de cei pe care ii vedem prea des. Tineri domni care imita ‘raperi’ afoni si balbaiti din cartiere rau-famate ale unor metropole straine, ‘baieti de cartier’ care uita sa mai devina si barbati, macar in masura posibilului, domnisoare care isi exhiba cat mai vizibil toate cele, pentru ca la asta se pricep cel mai bine, personal si profesional, compozitori care ‘fac albume’ pentru ca nu stiu sa faca muzica, posturi radio si tv gestionate de incompetenta, si care deverseaza in capul oamenilor tone de deseuri sonore, intr-un ritm cat mai ametitor, ca sa devina importanta promovarea insine si cine o face, si nu arta in sine. Non valoarea la rang de virtute.

    24
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod