Vedete: Mălina Olinescu, o Amy Winehouse a României? Ce le aseamănă şi ce le desparte?

Chiar dacă aparent sunt două personaje totalmente diferite, care au trăit şi murit departe una de alta, care au avut caractere diferite - una extrovertită şi cealaltă introvertită, pe Mălina Olinescu şi pe Amy Winehouse le aduc aproape poveştile care se nasc în jurul sfârşitului lor.

Mădălina Manole şi Mălina Olinescu: 7 asemănări şi un destin tragic

La puţine minute după aflarea veştii despre sinuciderea Mălinei Olinescu, toată lumea s-a gândit involuntar la Mădălina Manole. Cele două cazuri par, până într-un punct, trase la indigo.

Sindromul Mădălina Manole: Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru, s-a sinucis

După tragedia Mădălinei Manole, petrecută acum un an şi jumătate, o altă artistă decide, inexplicabil, să-şi pună capăt zilelor. Să fi fost oare inspirată de gestul ”Fetei cu părul de foc” sau este o pură coincidenţă?

Vedete România: Morţii anului 2011

Nume importante pentru actualitatea românească s-au stins anul acesta. Fie că vorbim despre personalităţi politice, culturale sau medicale, fiecare dintre personajele publice care au decedat în ultimele 12 luni şi-au pus cumva amprenta pe ceea ce înseamnă România astăzi. Bunăoară, în continuare, ne vom reaminti de Cornel Fugaru, Alex Leo Şerban, Victor Surdu, Andrei Blaier sau Alexandru Tocilescu.

Vocea României: Din ce echipă va fi câştigătorul?

Aseară s-a decis care sunt cei 20 de concurenţi care merg în ediţiile live ale emisiunii "Vocea României", difuzat de Pro TV, în fiecare marţi, de la 20.30. O seară plină de emoţii şi plină de talent care, însă, s-a transformat într-o seară tristă pentru cei care au părăsit concursul.

"Saga Amurg: Zori de Zi": 12 imagini de colecţie

"Saga Amurg: Zori de Zi": 12 imagini de colecţie

Românca lui DiCaprio: 8 secrete

Despre Mădălina Ghenea ştim doar că a apărut într-o poză cu Leonardo diCaprio. De aici, întreaga isterie că este iubita lui, logodnica lui, că a luat masa cu mama soacră, că se căsătoreşte, că se desparte, că....

Stephenie Meyer, autoarea trend-ului "Amurg"

Stephenie Meyer a stat acasă timp de trei ani după ce a devenit mama a trei băieţei în anul 2003, moment în care a avut un vis plin de viaţă despre două personaje pe care nu şi le putea scoate din memorie.

"Saga Amurg: Zori de Zi": Totul pentru Fani

Când vom termina filmările pentru "Saga Amurg: Zori de Zi", vom avea la activ - de la început până la sfârşit - cinci filme în trei ani şi trei luni," dezvăluie Godfrey.

Despre producţie...

Primele filmări ale producţiei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1" au început pe 7 noiembrie 2010 în Rio de Janeiro, Brazilia, iar filmările au continuat în acelaşi timp cu cele ale producţiei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2" , timp de 6 luni în trei ţări.

"Saga Amurg: Zori de Zi": Eternitatea este doar începutul...

Mult aşteptata producţie, a patra parte a seriei "Saga Amurg", dezvăluie secretele şi misterele acestei poveşti de dragoste fascinantă care a extaziat milioane de oameni.

Iulia Vântur, puntea dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin

Iată cum numele rivalelor absolute ale showbizz-ului autohton sunt alăturate de foarte multe ori în ultima vreme. După schimbul de replici direct dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin-Bănică, o nouă bătălie din lungul lor război, în joc a intrat şi Iulia Vântur, co-prezentatoarea show-ului "Dansez pentru tine".

Dansez pentru tine: 8 vedete cu 8 secrete

Astăzi, 21 octombrie, la ora 20.30, în direct la Pro TV începe cel de-al 12-lea sezon al emisiunii-concurs "Dansez pentru tine". Păstrând formatul, realizatorii show-ului aduc în faţa publicului 8 cupluri formate, fiecare, dintr-o vedetă şi o persoană necunoscută care luptă însă pentru o poveste.

Cristina Huidu: Suferinţele extreme ale unei soţii de vedetă

Cristina Huidu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai triste şi îngrijorate soţii zilele acestea. Soţului ei, tatăl copiilor săi, este autorul unui accident rutier în urma căruia trei oameni au decedat, şi acum este urmărit penal pentru omor din culpă.

10 ani cu eva.ro

Eva.ro - primul site pentru femei din România, sărbătoreşte în această seară 10 ani de existenţă. O seară de gală, o seară cu invitaţi de marcă şi premii speciale. Gala Eva.ro 10 ani va avea loc la Palatul Ghika din Bucureşti, cu începere de la ora 18:00.

Danemarca, un loc unde se experimentează modestia

Danemarca e o ţară diferită de România. Acolo, toamna începe la sfârşitul lui august, dar danezii nu renunţă la tricouri şi nici la băile în mare. E reconfortant să descoperi că într-o eră a tehnologizării excesive, a plasmelor, tabletelor şi smart-phone-urilor, mai există oameni pasionaţi de meşterit, pasionaţi de a face lucruri cu propriile lor mâini.

Adoptă-l pe Moş Martin!

Moş Martin, Mişu, Tedi... a fost ursuleţul tău de pluş din copilărie. Eraţi cei mai buni prieteni: la joacă, la masă, în pat, la culcare. Moale, pufos, simpatic, îl strângeai în braţe atunci când trebuia să iei siropul cel amar pentru tuse sau când te afundai, încet, în lumea colorată a viselor.

Vedete România: 5 motive pentru care Luciu a rămas nemăritată

În ultima vreme, despre Nicoleta Luciu nu s-a scris decât că va aduce pe lume tripleţi, puţini sunt însă cei care ştiu că aceşti copii, cât şi cel mare, s-au născut într-o familie modernă, în care până acum actele nu au contat.

Vedete România: Câţi bani "sparg" bogătaşii la nunţi?

În ultima vreme, actualitatea românească în criză a fost zguduită de nunţile baronilor locali sau ale afaceriştilor. Spun zguduite pentru că sumele cheltuite pot provoca un cutremur mai mare decât cel din martie 1977.

Românii au talent la TV: 5 show-uri noi de toamnă

Ne aşteaptă o toamnă plină de surprize şi show-uri noi care vor intra în grila programelor TV. Vocea României, X Factor sau Vrei să fii milionar sunt câteva dintre emisiunile pe care televiziunile mizează că vor aduce multă audienţă.