Pearl Drops Hollywood Smile dezvăluie un zâmbet de star

Seducător, natural, sincer, zâmbetul inspiră, acaparează priviri, este ca un sărut al sufletului.
Experţii în albire dentară de la Church & Dwight UK au dezvoltat o formulă inovatoare, cu rezultate imediate şi de durată, pentru un zâmbet demn de covorul rosu: Pearl Drops Hollywood Smile.

Un veritabil tratament de înfrumuseţare pentru zâmbet, Pearl Drops Hollywood Smile redă aspectul sănătos şi strălucirea naturală a dinţilor. Transformarea este vizibilă încă din primele zile de utilizare, iar ingredientele speciale asigură protecţia smalţului, fara a cauza sensibilitate.
Micro-particulele pe bază de peroxid ajută la pătrunderea oxigenului activ în smalţ, eliminând petele, fluorura de sodiu oferă protecţie împotriva cariilor.


După trei săptămâni de tratament, se poate observa cu uşurinţă albirea dinţilor cu până la 4 nuanţe, efectul putând fi prelungit prin utilizarea produsului de 2-3 ori pe săptămână, complementar cu Pearl Drops Every Day White pentru îngrijire zilnică.

Conform unui studiu al Academiei Americane de Cosmetică Dentară, 99,7% dintre persoanele intervievate cred că zâmbetul este un aspect foarte important al vieţii sociale.
96% dintre adulţi au declarat că zâmbetul face o persoană să fie atrăgătoare, iar 74% consideră că un zâmbet inestetic poate să dăuneze evoluţiei profesionale şi succesului în carieră. 

Un zâmbet frumos creşte încrederea în sine, reduce stresul şi anxietatea, când zâmbim ne simţim mai fericiţi. In acest context, igiena orală joacă un rol foarte important în viaţa de zi cu zi, devenind parte din ritualul zilnic de înfrumuseţare al oricărei femei. Pearl Drops încurajează zâmbetul natural, a cărui strălucire vine şi din suflet.

Pearl Drops Hollywood Smile poate fi găsit in marile reţele de magazine şi in farmacii.

Preţ recomandat: 17,00 lei

http://www.sarantis.ro/ro/produse/produse-pentru-sanatate-si-ingrijire/pearl-drops.aspx







 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 12 Apr 2014, 23:46
    Dinti albi

    Eu as risca s-o cumpar, mi-am cumparat de la aceeasi firma gelul de dinti smokers si mi s-a parut f buna, pe langa efectul de albire pe care l-am sesizat instant (logic ca n-are cum sa fie extraordinar dupa o spalare, doua, dar oricum e evident) imi place ca imi simt gura mai fresh...asa ca daca pe asta am luat-o la 7 lei si a avut efect, ma gandesc ca holliwood smile ar trebui sa faca mai mult...ramane de vazut

    0
    0

  • Laura pe 31 Mar 2013, 20:08
    Dintii albi

    Am incercat si eu acest tratament de albire "miraculos" si nu a avut niciun efect!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod