Eleva lui Capatos: cum se transformă o piţipoancă în vedetă? 6 etape

"Vreau să îmi cer iertare că nu am putut să particip ieri şi alaltăieri la lucrări, dar aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Playboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, pregătite, pentru şedinţa de partid.
"Vreau să îmi cer iertare că nu am putut să particip ieri şi alaltăieri la lucrări, dar aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Playboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, pregătite, pentru şedinţa de partid. Eu n-am putut să renunţ", declara Radu Mazăre, primarul Constanţei, după şedinţa foto care a făcut-o celebră pe Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos. Urmând parcă reţeta lansată de Moni Gabor, eleva de 18 ani a învăţat bine lecţia şi a aplicat-o în consecinţă, luând nota maximă la "examenul de piţiponcit".

Din octombrie, când a pozat pentru prima dată în "Playboy", eleva de la Jean Monnet a dat mai mult extemporale în cluburile de fiţe decât la şcoală. A dansat dezbrăcată în pahare de şampanie, a ieşit cu Radu Mazăre, s-a certat cu Monica Tatoiu la televizor, a mai pozat o dată în "Playboy", iar zilele trecute chiar a dat lovitura finală, devenind asistenta lui Dan Capatos, la un "Show păcătos". La începutul "carierei ei", produs acum 4 luni, declara: "Trebuie să mă pregătesc asiduu pentru Bacalaureat anul acesta", iar după prima apariţie ca şi asistentă TV, declara, printre altele: "Îmi doresc să prezint ştirile sportive". Oare vrea să se căsătorească şi cu un fotbalist?

Mădălina Pamfile are 18 ani, vine de la Focşani, este elevă la Jean Monnet, a fost cuplată cu Mazăre şi urmărită goală de toată spuma Bucureştiului în cluburile de fiţe. Aceasta ar fi, în linii mari, caracterizarea brunetei, aproape minoră. De fapt, după spusele ei, este o tânără care-şi doreşte să se îndrăgostească de un bărbat frumos, dar mai târziu, pentru că astăzi, prioritatea ei este alta: "În perioada următoare aş vrea să investesc timp în viaţa mea profesională mai mult decât în cea afectivă", spune ea într-un interviu pentru "Libertatea".

Părinţii ei adoptivi, patronii unui cabinet stomatologic în satul Gugeşti, judeţul Vrancea, au alte planuri pentru fiica lor. "În modă, la 30 de ani îţi închei cariera şi mai departe trebuie să te descurci. Noi sperăm ca ea să-şi urmeze visul pe care l-a avut cât timp a învăţat la Focşani, de a deveni medic. Cabinetul acesta stomatologic pe care l-am deschis acasă, cu eforturi, pe ea o aşteaptă".

Însă, înainte de toate cele spuse mai sus, Mădălina Pamfile este o tânără din provincie care şi-a dorit să devină celebră. Pentru a-şi atinge scopul, bruneta a urmat, în mare măsură, reţeta consacrat[ de Moni Gabor care, nu-i aşa, până la un punct este chiar câştigătoare.



Care sunt "ingredientele"?


1. La vânătoare de bărbaţi celebri. Mădălina Pamfile l-a ales pe Mazăre

Destinul a făcut ca, în urma unui casting realizat de cei de la Playboy, tânăra să-l cunoască pe Radu Mazăre. Un bărbat care vrea să fie cool, perfect pentru ce-şi dorea ea. "Radu Mazăre este idealul meu în viaţă", declara Pamfile pentru "Libertatea". Chiar dacă nu a fost niciodată confirmată oficial, relaţia sau presupusa relaţie cu politicianul i-a adus numai avantaje tinerei. Ce-i drept, modelul acesta de promovare nu a fost inventat acum. Să ne uităm la Bote şi Bianca, la Iri şi Moni, în toate cazurile vorbim, înainte de dragoste, despre un serviciu reciproc avantajos.

2. Apari în "Playboy", eşti cineva!

Exista cândva o zicală: "Ai carte, ai parte!". Astăzi, în special în contextul în care vorbim acum, corect ar fi: "Apari în Playboy, eşti cineva!". Asta au făcut Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu, Daniela Crudu sau Andreea Popescu... La fel stă treaba şi cu Mădălina Pamfile care, în mai puţin de jumătate de an, a reuşit să prindă două şedinţe foto. "La începutul verii, am ales-o pe Mădălina să fie Iepuraş Playboy la petrecerea din Bonton Palace Herăstrău. La sfârşitul anului, ea este vedetă de copertă, după ce a mai apărut o dată în revistă, alături de Radu Mazăre", a afirmat un reprezentant al publicaţiei pentru bărbaţi, citat de "Cancan".

3. Dai sălile de clasă pe cluburile de noapte

După 12 ani de şcoală, Mădălina Pamfile s-a hotărât în ultimul ceas să facă şi altceva. Monotonia nu e bună şi, în plus, meseria de... "vedetă" cere multe ore de practică, obligatorii pentru însuşirea cât mai corectă a cunoştinţelor obligatorii. În consecinţă, bruneta din poveste stă mai mult în cluburi decât acasă, ce să mai vorbim de şcoală! Pe lângă prezentările de modă care mai nou se desfăşoară în cluburile de noapte, bruneta lui Mazăre dansează pe cuburi sau... în pahare de şampanie. Cea mai nouă experienţă de acest fel s-a întâmplat acum o lună, într-un club din Iaşi.

4. Nici prezentările de modă nu sunt de refuzat

Prieteniile şi banii de buzunar se pot strânge foarte bine după prezentările de modă, în general de lenjerie intimă. Nici de acestea nu a dus lipsă Mădălina Pamfile, formele ei sexy etalate în paginile revistei pentru bărbaţi fiind cartea de vizită perfectă pentru organizatorii de astfel de evenimente. "Mai am doar un an de şcoală, dar din modelling voi câştiga ani buni. Mi-a plăcut dintotdeauna să citesc şi să învăţ, însă trebuie să mă ocup şi de mine, am nevoie de bani, aşa că nu refuz nici un job. Din păcate sunt multe prezentări de modă, mai ales în weekend, şi se termină în jur de 4.00 dimineaţa, aşa că atunci când ajung acasă adorm îmbrăcată. Noroc cu mama mea adoptivă care mă sună zilnic să mă trimită la şcoală, că nici că m-aş mai trezi", a declarat ea, pentru "Click".



5. Circul mediatic, scânteia succesului

Aşa cum era de aşteptat, după primele apariţii mai mult sau mai puţin deocheate, au început să apară şi invitaţiile la emisiunile TV. După modelul precursoarelor ei, Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu, Mădălina Pamfile nu a avut altceva de făcut decât să se implice în scandaluri cu personajele cu notorietate în showbizz. Una dintre acestea a fost chiar Monica Tatoiu, culmea, fostă profesoară de matematică. Deranjată de apariţiile Mădălinei în presă, Monica Tatoiu şi-a permis să-i atragă atenţia atât ei, cât şi profesorilor care ar fi trebuit să o exmatriculeze demult, după cum susţine fosta profesoară. Reacţia brunetei nu a întârziat: "Ce să spun, de asta nu poate doamna să doarmă neîntoarsă pentru că sunt eu cu Radu Mazăre sau pentru că pozez dezbrăcată? Ce o interesează pe ea? Doamna a  trăit pe vremea lui Ceauşescu, că văd că e cam bătrână. Ce se bagă ea în chestii d-astea, a rămas fără afaceri? Să-şi vadă de afacerile ei, de nepoatele ei, că pe mine are cine să mă educe. Degeaba are 55 de ani, pentru că are mentalitate de 80 de ani. Şi bunica mea e mai deschisă decât ea. Cred că e geloasă pe mine. Cred că îl vrea pe Mazăre", a declarat puştoiaca în cadrul emisiunii "Drept la ţintă", de la Kanal D.

6. Înlocuirea Biancăi Drăguşanu, cireaşa de pe tort

De luni, Mădălina Pamfile este noua asistentă a lui Dan Capatos, la "Un show păcătos". Ea face echipă cu Daniela Crudu, după plecarea Biancăi Drăguşanu, care a decis să ia o pauză din cauza problemelor de sănătate. Tabloidele anunţau ieri (n.r.11 ianuarie) că Mădălina Pamfile este remunerată cu 500 de euro pe lună pentru... "munca" prestată la Capatos. În ziua de astăzi e scump şi să-ţi arăţi chiloţii!
12 Ianuarie 2012
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aikon007 pe 16 Aug 2012, 11:34
    Daca vrei sa cunosti un baiat

    id-ul meu este bond_aikon007 mersic

    1
    0

  • andreea pe 4 Mai 2012, 16:23
    .......

    fiecare om face in viata ce vrea si ce poate ...vina este a voastra mass_media ca promovati astfel de nulitati si in loc sa ajutati ca lucrurile sa se indrepte in tara asta,pt ca voi aveti cea mai mare putere de manipulare...mai rau o indobitociti!!!!

    1
    1

  • ela pe 15 Ian 2012, 10:10
    dom'soara Pamfile

    maine-poimaine s-ar putea sa aflam si despre dom'soara ca are vreun "tatic" alias "peste" care o promoveaza pentru ca e prea cusut cu ata alba saltul ei de la Focsani la Bucuresti si taman la JEAN MONET si prietena cu domn profesor violator????????

    2
    0

  • viv pe 14 Ian 2012, 21:27
    ptr ana

    Cine gandeste ca ele asa si ajunge.Fara cratima fara acorduri doar o fufa fara scoala.De asta trebuie sa faca ce face cu toti libidinosii burtosi .Ca nu le duce capu'

    2
    1

  • ana pe 13 Ian 2012, 13:30
    foarte frumos

    Foarte frumos isi traiesc viata asa cum o simt. O viata ai si o gaura in c....... VIATA-I SCURTA. Macar de a-ti fi voi in lodul lor. Var durea si pe voi capul de alti. Va-ti bucura si voi la fel ca toate curvele astea. Hai sa fim seriosi ca nimeni nu ne da sa mancam de geaba.

    2
    3

  • minciu pe 13 Ian 2012, 08:11
    da

    ba seamana cu soso de-la big brother ,o fi fratisu

    8
    0

  • alexandra pe 13 Ian 2012, 03:38
    madalina pamfilie

    in primul rand bianca avea clasa fata de d-ra care parca e venita de pe alta planeta,capul parca e scos din masina de spalat...hairstilysti de la antena ce fac in privinta asta.ca sa fi pitipoanca sau sa joci rolul de asa ceva iti trebuie ptina minte...ea cam duce lipsa din moment ce este apreciata doar pt pictorialul din playboy.sa l pupe in c*r pe radu mazare....

    3
    1

  • roxi pe 12 Ian 2012, 16:43
    eleva lu capatos!

    dna monica tatoiu chiar daca are 55 de ani a facut ceva in viata!asa cu mentalitatea ei de baba cum zice " domnisoara " pamfile ca sa nu zic curva de pamfile!si pana la urma ce le dati importanta curvelor astea de doi lei?astea toata viata lor o sa fie niste curve!cine o sa mai auda de ele peste ani?mai bine scrieti de femei care au facut ceva pentru tara asta cum ar fi ana aslan sau regina maria de exemplu!ele au facut cunoscuta romania in lume nu putorile astea ordinare!pamfile, cruduta, bahmu,zavo,moni sunt niste curve proaste!care din curve au ajuns mari doamne!doamna te nasti nu devii!curvele nu o sa fie in veci doamne!tot curve raman!

    20
    0

  • Mirela_oxi pe 12 Ian 2012, 15:47
    :)

    Alex.... te compatimesc din toate punctele de vedere, sincer.

    5
    0

  • brandacces pe 12 Ian 2012, 13:59
    haine 100% originale!!! -80%

    www.brandacces.ro - cel mai nou outlet online din Romania, haine si accesorii 100% autentice, discounturi de pana la -80% si livrare in 24 de ore. Vino sa alegi dintre branduri precum CK, Diesel, D&G, Emporio Armani, Ferre Milano si multi altii!

    3
    0

  • diana pe 12 Ian 2012, 10:44
    diana

    Arata ca o femeie "consumata" si probabil chiar este prea consumata, mai ales la o varsta atat de mica. Pacat de parintii ei care si-au pus mari sperante in ea atunci cand au infiat-o.

    9
    2

  • NOP pe 12 Ian 2012, 10:25
    nu-i urata

    dar nici super frumoasa. Arata ca o femeie de 30 de ani

    15
    2

  • bulba pe 12 Ian 2012, 10:24
    fufa

    o mare fufa!!!!

    10
    0

  • ella pe 12 Ian 2012, 09:53
    ella

    E plina lumea de nulitati dornice de a se afirma, am spus-o si o repet. Pacat ca prostia nu doare. Mult succes stimata autoare de articole care nu spun nimic.

    12
    0

  • Alex. pe 12 Ian 2012, 08:56
    @ Mirela_oxi

    Cucoană, dai pe afară de inteligenţă..E plină lumea de "culţi" ca tine. Vezi-ţi de viaţa ta şi lasă fumurile. ;)

    6
    6

  • Doina pe 11 Ian 2012, 23:15
    yeak

    bay da-i urata...... parca are mutra de barbat....

    25
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod