Vedete România: Top 5 onorarii Playboy

Multe dintre vedetele de la noi s-au visat, cel puţin o dată, în paginile revistei Playboy. O parte dintre ele au şi reuşit să ajungă acolo, iar onorariile primite le-au satisfăcut şi mai tare.

William şi Kate: Pippa, sora miresei, vedetă peste noapte

Cea mai dorită femeie celibatară din Marea Britanie, aşa a fost numită Pippa Middleton după nunta surorii sale Catherine cu Prinţul William. Sora mai mică a lui Kate a făcut senzaţie la nunta regală în rochia din crep satin de culoarea fildeşului semnată Sarah Burton. Grandiosul eveniment a transformat-o pe Pippa într-o "prinţesă fără părţile rele", după cum o caracterizează apropiaţii familiei Middleton.

William şi Kate: album de familie, cele mai tari imagini

Prinţul William şi Catherine-Elizabeth Middleton s-au căsătorit vineri, pe 29 aprilie. Cei doi miri au fost numiţi Duci de Cambridge de către Regina Elizabeta a II-a a Regatului Unit.

William şi Kate: Rochia de mireasă

Un secret bine păstrat, un mister despre care s-a vorbit de mai bine de o lună de zile, look-ul actualei soţii a Prinţului William, Catherine-Elizabeth Middleton, a fost una dintre marile necunoscute ale nunţii secolului.

7 secrete despre amanta lui Borcea

După scandalul provocat de divorţul Columbenilor sau cel provocat de divorţul lui Pepe şi al Oanei Zăvoranu, un altul începe să facă valuri în presa autohtonă. După 22 de ani de căsnicie, Cristi şi Mihaela Borcea au pus punct relaţiei lor matrimoniale, din simplul motiv că acţionarul de la Dinamo vrea să-şi vadă liniştit de relaţia pe care o are cu Alina Vidican.

Românii au talent: 5 motive pentru care a câştigat Adrian

Finala show-ului "Românii au talent" şi rezultatul votului exprimat de telespectatori au stârnit valuri atât printre fanii emisiunii, cât şi printre vedete. Există voci care acuză şi neagă obiectivitatea acestui rezultat, sunt, însă, şi oameni care l-au apreciat pe Adrian Ţuţu şi l-au votat.

Românii au talent. Finala. Cine va câştiga?

Luni, 25 aprilie, în a doua zi de Paşte, începând cu ora 20.30, Pro TV va transmite în direct marea finală a emisiunii-fenomen "Românii au talent". Cei 12 finalişti vor trece prin emoţii de foc pe scena de la "Românii au talent" când vor trebui să impresioneze publicul pentru a câştiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Damian Drăghici: De la ţiganiadă la jazz

Damian Drăghici, cunoscut publicului din România în special pentru proiectul "Damian & Brothers", revine în ţară cu o producţie totalmente diferită. Artistul pregăteşte pentru data de 8 mai un concert incendiar, în care îl va avea ca partener de scenă pe renumitul Nigel Kennedy, unul dintre cei mai importanţi violonişti ai lumii.

Paşte fericit: 1000 de felicitări numai pentru tine

De acum este mult mai simplu să le trimiţi celor dragi urările tale de Paşte! Eva.ro îţi pune la dispoziţie 1000 de felicitări minunate dintre care le poţi alege pe cele mai potrivite pentru oamenii pe care îi iubeşti şi cărora vrei să le urezi Paşte fericit!

Angela Similea şi Victor Surdu: O poveste de dragoste care s-a sfârşit

Căsnicia de 12 ani dintre Angela Similea şi Victor Surdu s-a întrerupt brusc, ieri (n.r. 7 mai), când fostul ministru al Agriculturii (63 de ani) a încetat din viaţă. Acum un an de zile, artista a aflat că soţul ei suferă de o boală cumplită, cancer la pancres.

Senzaţional: Ce talentaţi sunt copiii cu handicap

Obişnuim să-i privim cu milă şi să ne întrebăm ce am putea face ca să-i ajutăm. Niciodată, însă, nu ne gândim că noi am putea fi cei care vom primi ajutor de la ei. Sunt oameni speciali, cu nevoi speciale, sunt oameni care demonstrează însă că pot fi mult mai puternici decât noi oamenii sănătoşi. Există exemple de copii care au reuşit să treacă peste handicapul pe care îl au şi ne încânte inimile cu talentul lor deosebit.

România: Top 10 bărbaţi sexy şi plini de bani

Sunt bogaţi, sunt frumoşi, sunt doriţi de femei, chiar dacă unii sunt însuraţi, sunt 10 dintre cei mai bărbaţi bărbaţi ai României. Fie că au afaceri pe care le conduc cu o mână de fier, fie că fac istorie în fotbalul mondial, fie că, pur şi simplu, au ajuns în atenţia opiniei publice într-o anumită conjunctură, masculii despre care vom vorbi în continuare fac cinste sexului tare care parcă în zilele noastre s-a cam efeminat.

Interviu cu Jo Nesbo, autorul cărţii "Steaua Diavolului"

"Steaua Diavolului" este o carte adresată cititorilor pasionaţi de thrillere ieşite din tipar, care sunt interesaţi să descopere scriitori de mare viitor, căci Jo Nesbo este văzut drept cel mai de succes autor din Norvegia şi unul dintre cei mai importanţi autori de thrillere europeni.

Sfârşitul lumii: 7 motive pentru care nu va veni sâmbătă

Mulţi oameni din România, speriaţi de mijloacele mass-media şi de profeţiile Apocalipsei, aşteaptă ca sfârşitul lumii să fie în data de 19 martie. De ce? Pentru că la această dată, Luna este în cel mai apropiat punct de Pământ. Şi de aici, isteria e gata.

România: Top 6 vedete care au născut la început de an

"Rândul" păriniţilor a fost îngroşat bine la începutul acestui an, pentru că o serie de vedete de la noi au intrat cu succes în această categorie. Există cazuri care aproape că nu mai aveau nicio speranţă, cum sunt Daniela Gyorfi sau Amelia Antoniu, sau cazuri care au şocat opinia publică, cum ar fi Lucian Viziru, la care nimeni nu se aştepta nici măcar să se căsătorească.

Totul despre "Românii au talent": O nouă evoluţie senzaţională

Vineri seara, începând cu ora 20:30, a avut loc cea de-a doua ediţie a emisiunii concurs Românii au talent. Spre deosebire de ediţia precedentă, concurenţii nu au fost atât de surprinzători, însă trebuie menţionate câteva prestaţii care au încântat juriul şi plublicul.

Totul despre "Românii au talent"

După un debut exploziv, cu audienţe incredibile şi cu oameni talentaţi care au ridicat pur şi simplu sala în picioare şi i-au lăsat pe juraţi muţi de admiraţie sau i-au făcut să râdă în hohote, vineri 25 februarie, ProTV, ora 20.30, difuzează cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent".

5 vedete care au copii autişti

Manuela Hărăbor, o mamă eroină. Cunoscut este faptul că există diferite grade de autism, de la cel sever, care implică, adesea, şi handicap mintal, până la forme de autism care îi permite persoanei să ducă o viaţă relativ normală.

Fostă Miss, distrusă de cancer la sân

Cheală, bolnavă şi vizibil epuizată - aşa arată cea mai frumoasă femeie a Venezuelei anilor 2000 în câteva poze realizate anul trecut - imagini greu "de digerat" pentru mulţi, mai ales pentru prieteni şi familie. Eva Ekvall, fostă Miss, a fost diagnosticată cu cancer la sân în stare avansată în luna februarie 2010 şi aproape opt luni a făcut chimioterapie şi s-a supus radiaţiilor şi mastectomiei.

Huidu şi senatoarea împuşcată în cap - acelaşi fel de recuperare

Realizatorul TV Şerban Huidu şi senatoarea americană Gabrielle Giffords au avut parte de un eveniment tragic în viaţa lor, iar acum sunt în perioada de recuperare. Am reuşit să aflăm câteva opinii ale unor specialişti care ne-au descris drumul parcurs de cei doi spre vindecare.