Cristina Huidu: Suferinţele extreme ale unei soţii de vedetă

Cristina Huidu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai triste şi îngrijorate soţii zilele acestea. Soţului ei, tatăl copiilor săi, este autorul unui accident rutier în urma căruia trei oameni au decedat, şi acum este urmărit penal pentru omor din culpă.
Cristina Huidu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai triste şi îngrijorate soţii zilele acestea. Soţului ei, tatăl copiilor săi, este autorul unui accident rutier în urma căruia trei oameni au decedat, şi acum este urmărit penal pentru omor din culpă. În plus, în maşină erau şi copiii lor, dar şi bona acestora. În afara şoferului, toate celelalte persoane din maşină au avut de suferit.

Ipotezele sunt multe, zvonurile şi mai multe, iar martori reali sau imaginari care declară vrute şi nevrute sunt şi mai mulţi. Nimic cert, în afară de suferinţa categorică, atât fizică cât şi psihică, a femeii care i-a jurat credinţă veşnică şi suport "cârcotaşului" Huidu.

De duminică, de când a avut loc tragedia, toată lumea vorbeşte despre ghinioanele lui Huidu, despre tragedia familiilor victimelor, despre blesteme şi alte lucruri paranormale. Nimeni nu vorbeşte însă despre anul îngrozitor pe care l-a avut Cristina Huidu. Nimeni nu spune că în ultimele 10 luni aceasta şi-a văzut soţul aproape mort, şi-a înmormântat mama, şi-a văzut copiii în pericol şi soţul aproape de puşcărie.
Să nu mai vorbim şi despre traumele fizice pe care le-a suferit în timpul coliziunii dintre maşina familiei şi Loganul roşu şi să ne reamintim că soţia cârcotaşului a fost supusă unei intervenţii chirurgicale acum câteva săptămâni.

1. Cristina Huidu alături de soţ la Terapie Intensivă


În decembrie 2010, în timp ce era în concediu în Austria, Şerban Huidu a suferit un grav accident la schi. Prezentatorul de la Prima TV se afla pe partie când, coborând cu viteză, a pierdut controlul schiurilor sale şi s-a lovit de un pom. Din cauza loviturii puternice, el a rămas inconştient după impact. Mai bine de o lună, Huidu a fost internat în Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a fost operat, menţinut într-o comă artificială şi recuperat într-o proporţie destul de mare. Tot de acolo a aflat că cel puţin un an nu mai avea voie să se lovească la cap. Au trecut, însă, numai 10 luni...
În toată această perioadă, Cristina, i-a fost alături. Primele ei cuvinte după accident au fost unele răvăşitoare: "Şansele lui de supravieţuire depind de primele 24 de ore!".



2. Cristina Huidu şi-a pierdut mama


La o lună de la accidentul soţului, când încă era în Austria, Cristina Huidu primeşte o nouă lovitură. Mama ei, Anna Matei, a încetat din viaţă.
În timp ce se pregătea să plece cu soţul şi cei doi nepoţi la munte, femeii în vârstă de 62 de ani i s-a făcut rău, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai avut ce să-i facă. Diagnosticul a fost clar - congestie cerebrală. Atunci, Cristina Huidu a trebuit să se despartă câteva zile de Şerban şi a sosit de urgenţă în ţară. Ca să-şi protejeze soţul, Cristina nu i-a spus lui care a fost adevăratul motiv al plecării ei din Austria.

3. Cristina Huidu, operată la genunchi în septembrie


La jumătatea lunii septembrie, soţia lui Şerban Huidu a fost operată de urgenţă, pentru a i se rezolva o problemă la genunchi. "Pacienta avea o problemă de menisc. Operaţia a durat aproximativ 20 - 30 de minute şi s-a desfăşurat cu anestezie locală. Peste două săptămâni ar trebui să înceapă recuperarea cu un kinetoterapeut, dar încă nu ştiu dacă va dori să-şi continue terapia la noi la spital. Poate să aleagă orice clinică în care să se trateze post operator", a declarat, pentru Cancan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Ioan, din Bucureşti, acolo unde a avut loc intervenţia.

Aceasta nu este singura problemă medicală a Cristinei Huidu.
În 2008, în timp ce se aflau la schi în Italia, Cristina Huidu a suferit ea un accident destul de serios. A căzut, şi-a rupt clavicula şi a fost transportată de urgenţă la un spital din Elveţia, cu ajutorul unui elicopter.



4. Mama Cristina Huidu şi-a văzut copiii în pericol


Duminică, în maşina condusă de Şerban Huidu se aflau şi cei doi copii ai săi, Rareş şi Mircea, de doi şi patru ani. Nimic nu se compară cu teama unei mame pentru viaţa copiilor săi. Acesta a fost sentimentul soţiei cârcotaşului în acele secunde de coşmar. Din fericire, micuţii au avut răni minore. Iniţial ei au fost transferaţi la Spitalul de Pediatrie Braşov pentru investigaţii suplimentare la computerul tomograf. Potrivit managerului Spitalului de Pediatrie Braşov, dr. Marcel Albean, citat de Realitatea.net, ambii copii au suferit traumatisme minore şi nu au necesitat internare.

5. Cristina Huidu, rănită serios în accidentul rutier


Nerecuperată după intervenţia chirurgicală suferită acum o lună, Cristina Huidu a primit o nouă lovitură duminică. În urma impactului, soţia realizatorului TV a fost rănită cel mai serios. Directoarea SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, a precizat că tânăra a suferit o fractură la gleznă şi o contuzie toracică, având două coaste rupte.

6. Cristina Huidu, tare pentru soţul ei


După lungul şir de nenorociri care s-a abătut asupra ei şi a familiei, Cristina Huidu trebuie să fie tare, pentru că urmează un lung şir de audieri, procese, dar şi, probabil, o condamnare. Aşa cum era de aşteptat, Şerban Huidu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.
Cârcotaşul va trebui să răspundă în faţa legii pentru accidentul pe care l-a provocat şi în urma căruia au decedat trei persoane. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus începerea urmăririi penale în cazul lui Şerban Huidu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie Libertatea.

Ce are de făcut acum Cristina Huidu? Culmea... trebuie să fie tare!
20 Octombrie 2011
 

Comentariile 1-50 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marian pe 10 Mai 2012, 16:23
    cine face curatenie?

    o familie de deseuri, dupa ce s-au atoaccidentat ca prostii pe unde au apucat parveniti astia au ucis 3 oameni nevinovati

    0
    5

  • Cosmin pe 13 Mar 2012, 10:37
    INCHISOARE !

    Huidu NU trebuie sa treaca peste acest moment, 25 de ani de inchisoare cu executare, ca pentru orice CRIMINAL !!! Asta sper sa primeasca !

    2
    9

  • Dumitru pe 30 Oct 2011, 15:45
    Dar daca nu el a fost la volan ???

    Dar unde a disparut martorul care a declarat, imediat dupa accident, la fatza locului, ca in secunda urmatoare accidentului l-a vazut pe Huidu coborand din partea dreapta a masinii, si pe sotia lui de la volan, si si-au schimbat imediat locurile.Mi-l aminstesc sigur, era filmat din profil putin. Unde e martorul ala ????? El a declarat ca Huidu era in dreapta si sotia la volan, in momentul accidentului...

    5
    0

  • maria pe 26 Oct 2011, 18:35
    fii tare

    de acord cu cindy!!!!!!!!!!!!!! Ca multi oameni care AU AVUT CEVA DE SPUS, fac ratinguri si dupa ce nu mai apar. Asa este! Brandul vinde si cei care erau niste oameni mici nu puteau sa vada ironia fina si dorinta de a schimba ceva. A fost una sau doua voci timide care au spus ca DACA AR FI FOST AUTOSTRAZI nu ar fi murit nimeni!!!!!!!!!!! Cati oameni trebuie sa mai moara ca sa se faca ceva in tara asta. Ceva care este NECESAR?????????? SA FII TARE SERBAN!!! Ai nevoie de sustinere si din partea celor care citeau printre raduri, O AI!!!

    1
    5

  • cindy pe 26 Oct 2011, 12:25
    nu mai dati cu pietre ca nu sunteti nici voi nevinovati!!!!!

    Rusine sa va fie tuturor celor care dau cu pietre acum in Huidu, invocand te miri ce: ca el vedea doar vina altora si batea obrazu de rusinica, pe cand vina lui nu era in stare s-o vada. Oameni buni: el batea obrazul referindu-se la toti cei care apar pe la televiziuni fara a avea ceva de spus, transmit mesaje goale, sau persoane publice, politice etc. care nici macar limba romana nu o stapanesc uitand ca sunt practic modele pentru tineri sau alte paturi sociale. Or, asta a facut-o in speranta de mai bine, ca va schimba ceva - care hai sa recunoastem:e atat de necesar in domeniul politic, mediatic etc. Iar mas mediei, din nou acelasi mesaj: rusinica. Fara pic de bun simt a exploatat nenorocirea omului Serban Huidu, si de ce?????????? Pentru ca brandul Serban Huidu vinde. Au facut acele emisiuni pe spatele lui Serban nu pentru ca aveau ceva de transmis, ci pentru ca pe spatele lui stiau ca fac audienta. RUSINE. Macar in aceste momente sr trebui sa dea dovada de un strop de uman in tot comertul acesta numit media. Iar in ce-l priveste pe Serban pentru actiunea sa: sa dea cu piatra cel care in tara asta de rahat nu a depasit vreodata limita de viteza si nu a efectuat vreo manevra periculoasa (doar ca l-a salvat norocul) pe fondul nervilor acumulati in trafic cand un drum de 1,5 ore se parcurge in 3. Sunt convinsa ca nici acest accident si nici alte mii de accidente n-ar fi avut loc daca am avea si noi conditii civilizate de trafic la fel ca in orice tara europeana in randul carora pretindem ca ne incadram. Nici in 100 de ani. Fi tare Serban, si sper sa-ti fie si Cristina mereu alaturi!!!! O sa-ti simtim extraordinar de tare lipsa de pe micile ecrane. Eu personal regret enorm decizia ta de a te retrage, si in acelasi timp te respect si mai tare pentru ea!!!

    11
    5

  • cristina pe 24 Oct 2011, 18:47
    ati fost acolo?

    Am citit toate comentariile, si sincer nu va inteleg deloc. S-a zis ca de ce nu se uita la acul kilometrajului ca sa afle toti ce viteza a avut, lucru total gresit, la orice impact, acul kilometrajului se plimba dintr-o parte in alta. O judecati pe sotia lui ca s-a urcat cu el la volan, fiind inca in faza de recuperare. Ati vazut vreo foaie in care i se interzice condusul? Il judecati pe el pentru c-a iesit din coloana etc etc etc. Ati fost acolo? Sa vedeti clar tot? Eu sincer nu cred deloc in martorii oculari, mai ales atunci cand ei au vazut in sofer pe persoana publica Serban Huidu, nu pe omul Serban Huidu, plus ca romanul are o imaginatie foarte bogata. Spuneti ca avea masina puternica? Da, avea o masina puternica, o masina foarte inteligenta, care daca avea impact la peste 140km/h nu mai avea motor, zbura cat colo, dar motorul inca este, in toate pozele. Inteleg ca au murit 3 oameni, inteleg ca Serban este o persoana publica, dar asta nu inseamna ca nu este si om. Spuneti ca doar persoanele publice nu fac inchisoare dupa ce omoara oameni? Mai cititi ziarele. Eu stiu foarte multe cazuri de oameni care au omorat si pe trotuar, pentru ca au pierdut controlul masinii fiind in stare de ebrietate, si nu au facut nici macar o zi de inchisoare, trec zi de zi pe langa familia fetei pe care au omorat-o si inca este sofer pe strazile tarii. Spuneti ca este inconstient ca a condus, si mai alesavea copiii in masina? La o persoana de varsta lui recuperarea dupa operatia pe care a avut-o a fost foarte rapida, mai ales ca nu s-a operat in Romania, unde mori cu zile. Recuperarea din punct de vedere neurologic si kinetoterapeutic a mers foarte bine, pentru ca nimeni nu s-ar fi intors la serviciu si nici acasa la copii daca simtea ca inca nu e in stare. Il judecati pentru ca sicaneaza restul persoanelor publice? Aceasta este slujba lui, pentru care este platit, cum fiecare din noi avem un serviciu. Incercati sa fiti obiectivi in situatii de genul, pentru ca de asta se duce tara de rapa, pentru ca avem grija de capra vecinului. Asta a fost tot ce am avut de spus, si pentru cei care sunt de parere ca sotia lui ar trebui sa divorteze... eu sunt de parere ca nimeni nu ar trebui sa se casatoreasca cu dumneavoastra, pentru ca deja se stie ce-o sa faceti la prima problema. ;)

    14
    3

  • anonim pe 24 Oct 2011, 08:42
    razbunare

    O situatie ipotetica.Daca eu,fiind ruda apropiata cu unul dintre decedati,il omor pe "carcotas",din razbunare,va manifesta cineva compasiune pentru mine?Si eu am copii,o viata destul de zbuciumata ca oricare alt roman.

    7
    3

  • irina pe 23 Oct 2011, 23:31
    huidu

    la fel s-a intamplat si un ungaria cu un mare moderator tv si actor -,care a condus baut si drogat accidentand o familie .pana la primirea sentintei vizita scoli institutii tinea lectii despre ce s-a intamplat raspundea la orice intrebare foarte sincer si-a recunoscut public greselile ,iar acum este in penitenciar acceptand cu demnitate pedeapsa.ce m-a impresionat ca foarte multi colegi de breasla au fost alaturi de el .din prima -si ultima zzizizi.E

    3
    5

  • anonima pe 22 Oct 2011, 22:50
    accident

    acum sa ii dam in cap ce sa ii facem eu sunt alaturi de SERBAN HUIDU asa e romanul nostru cand e un seaman de al nostru la pamint il mai lovim si noi si il omoram de tot fratiilor ori cui i se putea intimpla !!!!!!!!!!!! SERBAN sunt alaturi de tine fi tare !!!!!!!!!!!

    6
    2

  • ANONIM pe 22 Oct 2011, 10:34
    PTR ZOSO

    draga zoso asa ai proceda tu daca sotul sau sotia ta ar avea as o nenorocire ? ai divorta de el/ea?asa ai fii aproape de el/ea,la bine si la greu?probabil asa tii tu la casnicie cand ai o problema ,divortezi.Curaj Huidu,putere Cristina.Cine suntem noi sa judecam ?Se putea intampla oricui.O secunda de neatentie....

    9
    3

  • nu_stiu46 pe 22 Oct 2011, 00:31
    culmea ironiei

    ,,ha ha ha rusiniica,,radea de greselile altora...dar greselile lui le vedea oare?....si doamna huidu,daca era o mama care se ingrijea de copii ei nu se urca in masina careia conducea un om care nu avea voie sa conduca sau poate avea voie dar nu mai era normal la cap trebuia evitat ,dar nenorocirea nui departe,el are voie sa conduca incontinuare,si fitosii care nu stiu sa manance acasa sunt vinovati toti care sau urcat cu el in masina

    8
    8

  • didi pe 21 Oct 2011, 20:25
    Totusi,ciudat...

    Ca si cum ar fi mers doar pe contrasens ,asa aratau imaginile accidentului.Si ,totusi, nu e posibil asa ceva.Inclin sa cred ca a fost derapare si in momentul impactului tocmai indrepta masina.Ma indoiesc ca a facut depasirea in curba,fara vizibilitate.Dumnezeu sa-i ierte si pe morti si pe vii.Sa se ierte si el insusi intr-un final,si sa invete sa fie mai moderat si SA CREADA IN DUMNEZEU ,cu adevarat daca vrea sa-si mai linistesca vreodata constiinta.Iar doamna citea in dreapta lui??? Eu sunt foarte atenta cand stau in dreapta soferului,nu ma relaxez total,dar sa mai si citesc?Cand stai in fata langa sofer e ca si cum ai conduce tu,deci responsabilitatea se imparte.Credinta si incredere le doresc si condoleante familiilor disparutilor.

    9
    13

  • mioara pe 21 Oct 2011, 20:13
    huidu

    oare noi soferii nu am depasit niciodata suntem prea rai cu el .viata lui nu va mai fii niciodata la fel.a fost la momentul acela in locul nepotrivit pacat

    8
    8

  • gina pe 21 Oct 2011, 18:02
    CE sotie si mama e asta?

    TOTUSI...sotia lui Huidu e NORMALA??? Cum poate o femeie cu atatea probleme pe care le-ati expus,sa nu-si doreasca liniste pentru sotul ei inca nerecupeat dupa Austria,pentru copiii ei,si pentru ea insasi??!!!! NU inteleg de ce GOANA asta nebuna dupa stres,dupa iesit in restaurante,in public,cand are atatea vile...nu poate sa stea in tihna caminului,cu familia????? Fite de toapa de senator,nu mai stiu sa traiasca firesc,normal,PE DRUMURI TOATA ZIUA,CA TIGANII...si uite unde duce HAOSUL.Copiii trebuie intai struniti de mama,nu de bona.VAI DE CAPUL LOR,ESTE SI EA AUTORUL MORAL AL TRAGEDIEI...ca nu stie ca orice in viata are limite!!!

    13
    16

  • titi pe 21 Oct 2011, 16:55
    penibilii

    Sufera; vrajeala, sufera cei care-si jelesc mortii nu voi prefacutilor, care stiti precis ca nebunul scapa, si peste un an omoara pe altcineva ,s-au moare el si-i raman copii orfani pentru ca nu a fost pedepsit acum ,si nu i s-a anulat permisul, acolo a vrut sa depaseasca ,si avea si viteza, sa nu se mai prefaca ca nu-si aminteste. Avea dreptate CTP

    9
    27

  • davanna pe 21 Oct 2011, 15:06
    inconstienta

    'greseala' e a lui.cum poti fi atat de inconstient sa intri in depasire,cu viteza,pe banda continua,in curba,cand stii ca ai proprii copii in masina si ii pui in pericol??

    16
    16

  • ALEXANDRU pe 21 Oct 2011, 13:17
    fiecare isi duce crucea

    Fiecare isi duce viata exact asa cum vrea si la urma urmei fiecare plateste pt ea...te nasti singur...de murit mori la fel...nimeni nu vine cu tine in rai sau in infern

    18
    6

  • Ciprian pe 21 Oct 2011, 13:12
    Si totusi...

    anymar...orice i-ar face lui Huidu, inchisoare sau orice altceva, nimeni nu ii aduce pe saraci oameni inapoi...e pacat pentru ca din neatentie mor oameni nevinovati...insa hai sa iti zic o chestie Huidu nu va mai fi om...nici unul dintre noi nu cred ca l-ar mai interesa de ceva cand sti ca 3 oameni au murit din cauza ta...poti face si puscarie ca tot degeaba...vei avea acele imagini in cat tot restul vietii. Iti zic eu...ar sta si am sta toti zeci de ani dupa grati doar sa ii poti readuce la viata pe acei oameni si sa nu mai traiesti cu constinta incarcata.

    14
    4

  • Incognito pe 21 Oct 2011, 12:22
    Ceva mai mult realism...

    Tsunami are dreptate. Cu tot respectul pt dramele prin care d-na Huidu a trecut e de neinteles cum a putut sa isi urce copii in masina pe care o conducea sotul sau, stiind antecedentele lui in materie. Omului asta (Serban Huidu) chiar nimeni din familie nu ii putea sta impotriva, cand lua decizii gresite/pripite? Toata lumea vorbeste de greseala uriasa pe care Huidu a facut-o, dar nu isi pune problema ca dupa accidentul de la schi devenise alt om.... ca responsabilitatea lui era afectata dupa asa ceva si ca familia si prietenii ar fi fost cazul sa se poarte mai atent. O parte din vina pt nenorocirea care s-a produ pe DN1 apartine celor din imediata apropiere a lui Huidu. Ei puteau sa il opreasca si n-au facut-o! Au murit 3 oameni, iar autorul accidentului (sub presiunea conjuncturilor si a faptului ca are 3 suflete pe constiinta) s-ar putea sa incerce sa isi ia zilele. Sunt curioasa ce simt familia sau prietenii lui, cand se gandesc ca puteau sa previna foarte simplu toate astea si n-au facut-o. La urma urmelor, drama asta se putea evita....

    14
    4

  • anymar pe 21 Oct 2011, 10:45
    HAOTIC

    nu mi se pare normal sa faceti atata caz pentru acest huidu, ia ganditi-va fratilor daca era unu dintre voi si omora 3 oameni acum mai era liber va spun eu nu dar el cum e o persoana publica sta acasa pana la urma urmei toti suntem persoane publice asa k isi merita soarta la vazut dumnezeu ptr k a catalogat pe toata lumea toate vedetele erau proaste numai el era destept in schimb ptr familiile celor decedati capu sus si sa duca lupta pana la cap

    13
    12

  • zoso pe 21 Oct 2011, 09:24
    ce vina sa ai tu Cristina

    ca trebuie sa te bagi in pat in fiecare seara cu un criminal si retardat? hai cu divortul

    5
    48

  • irina pe 21 Oct 2011, 08:26
    Groaznic ce s-a intamplat!

    Este o tragedeie groaznic de mare!Oricum oamenii aceia au murit nevinovati ,pe banda lor de sens.Toti il compatimim pe Huidu,e groaznic prin ce trece carcotasul,dar oare ce cauta pe banda alora?Nici nu stii e sa mai zici!Daca eram noi in logan sau rudele noastre cum gandeam oare?Pe de alta parte si Serban este atat de amarat.Sa ai un asa accident la schi si acum sa se intample asta.Nici nu mai stiu cum sa gandesc

    22
    17

  • doru dorulean pe 21 Oct 2011, 07:58
    Desteptii HUIDUie!

    Un om care si-a cistigat faima si averea ironizindu-si semenii si crezindu-se mai presus de ei, nu a facut decit sa-si atraga energiile negative ale unei multimi intregi! Nu e de mirare ca "ghinioanele"s-au tinut lant de el! Cei care ii iau, in inconstienta lor, apararea, sa se gindeasca, cum ar fi daca, la un moment dat, at primi un telefon de la Politie , care sa-i anunte ca, cineva foarte apropiat lor (parinte, frate, copil) a fost spulberat de un inconstient care conducea neregulamentar.. Asa trebuie sa ginditi, stimati aparatori ai acestui Huidu inconstient!

    25
    20

  • PETRONELA pe 21 Oct 2011, 07:25
    lapsus

    NU UITA DOAMNA CA SOTUL DUMITALE NU E VEDETA, E UN MISTOCAR. SI LOR LI SE INFUNDA PANA LA URMA, DAR E CU PRETUL VIETTII INOR OAMENI NEVINOVATI

    16
    41

  • alex pop pe 21 Oct 2011, 06:14
    ignoranta si nesimtire

    "ghinion"? "cati nu conducem ca el"??? scuze penibile de copil pervers... un om SANATOS la cap nu depaseste in curba fara vizibilitate, un om CU BUN SIMT nu-si baga picioarele in coloana de masina pt. ca e mai smecher, un om RESPONSABIL nu pune viata copiilor conducand ca un turmentat si nici nu face svaiter un tanc depasind cu mult viteza legala. ghinion e cand iti sar trei oameni in fata masinii sau derapezi si ajungi peste un bevit adormit in sant. iar asta nu cu o masina 4x4, cu dotarile mertanului implicat in povestea asta. iti trebuie mult obraz gros si inconstienta pentru a face afis o masina si a ucide trei oameni ca Huidu. voi tot asa conduceti? daca da, inseamna ca v-ati luat carnetul in jud. Arges...

    15
    36

  • yubyta_08 pe 21 Oct 2011, 01:44
    un simplu comentariu

    In primul rand,dumnezeu sa odihneasca cele 3 victime nevinovate care meritau,cu siguranta,sa se bucure de viata in continuare! Ma gandesc cu tristete la suferinta rudelor acestor suflete curmate prea devreme si nu prea cred ca in aceste momente sunt interesate de suferintele fam Huidu,in trecut sau in prezent! Domnului Huidu sper ca i se va da pedeapsa care o merita prin lege,aceea dreapta!Acum,nu stau sa judec,dar nu cred ca cineva se trezeste cu intentia de a accidenta,sau a omori..este un incident nefericit.Cum se zice la tv...conducea cu peste 100 km /ora acum mai nou 140 km/ora....cati nu conducem cu viteza asta,cati nu depasim?!Dar haideti sa nu mai judecam inutil greselile in trafic,pt ca cu totii le comitem,sa judecam consecintele,si aici sunt de acord ca sunt dezastroase si ca trebuie sa plateasca asa cum se cuvine!

    32
    6

  • gina pe 21 Oct 2011, 01:22
    Dumnezeu sa-l ajute!

    Nimeni nu cunoaste caile Domnului, in mod sigur Dzeu a fost Cel Care a ingaduit sa se intimple toate cu un scop.Ii doresc lui Serban Huidu si familiei sale multa putere si credinta in Dzeu. Poate tot ce s-a intimplat este un semnal ca trebuie sa-si schimbe viata. Dzeu sa-i ierte si pe cei decedati. Fiecare dintre noi trebuie mereu sa fim pregatiti pentru clipa in care ne vom duce, pt ca nu stim niciodata cind va fi

    37
    5

  • Alina25bv pe 21 Oct 2011, 00:13
    usor e sa judeci

    Asta se cheama ghinion. E usor sa judeci la orice intamplare de genul asta. intr-adevar serban de data asta a comiso, dar ca intotdeauna, oamenii rai stau pe margini si vorbesc despre el cu rautate. imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Din pacate cu inchisoare sau fara Huidu va trebui sa care crucea tot restul vietii lui. Asta e viata !

    36
    7

  • dane pe 20 Oct 2011, 23:12
    2 tragedii

    e greu pt ambele parti daca ar fi fost cineva drag mie sigur as fi vrut cu inversunare sa plateasca;dar ma gandesc si la copilasii lui Huidu ca e pacat de ei sunt mici si nevinovati si e greu sa creasca fara tata langa ei;dar iar ma intorc Huidu trebuie intr-un fel sa plateasca pt inconstienta lui a luat totusi trei vieti si nr putea fi mai mare ....................Dumnezeu stie noi suntem prea mici sa judecam

    25
    4

  • pollet_a pe 20 Oct 2011, 21:31
    lege pentru toti

    Doamnei Carmen Paunescu i s-a luat carnetul? A ucis 3 oameni, intr-un accident similar. De ce numai .."...lu asta" ? Nu e o lege pentru toti? Si mai sunt vedete care au ucis oameni in accidente, nici una nu a facut puscarie. Ce legi avem? Nu zic ca nu trebuie sa plateasca, dar de ce nu platesc toti la fel?

    31
    3

  • miha2050 pe 20 Oct 2011, 17:48
    hudu vinovat sau nu?

    asa este, toti facem gresesli de diverse intensitati in trafic, dar cele ce se soldeaza cu vieti omenesti sant grave, cu atat mai mult cu cat in masina aia ,mai erau o bona ,o sotie.... de ce copii(nevinovati, clar) aia ar fi .. pricina neatentiei soferului?

    20
    2

  • Monica pe 20 Oct 2011, 17:28
    Trist si nedrept

    trist si nedrept pentru ambele parti. mai trist este ca desi este vinovat v-a scapa de puscarie ca toti ceilalti:Paunescu,etc. Rusine justitiei din Romania

    9
    8

  • Conducere Defensiva pe 20 Oct 2011, 16:41
    Stop accidente rutiere

    Exista oameni care se bucura, regreta, sufera, dar mai ales oameni care SI-AU PIERDUT VIATA in urma acestui tragic accident. Revoltator este faptul ca a devenit un caz atat de mediatizat datorita implicarii unei persoane din showbizz-ul romanesc, nu datorita gravitatii si a consecintelor. ESTE USOR SA JUDECI, doar pentru ca ai dreptul la opinie, dar nimeni nu isi doreste asa ceva si nimeni nu schimba ceva. In Romania numarul persoanelor care MOR anual in ACCIDENTE RUTIERE este de PESTE 5 ORI MAI MARE decat media Uniunii Europene, dar aceste persoane reprezinta doar niste cifre in statistica anuala a Politiei Rutiere. TU CE FACI IN ACEASTA PRIVINTA? Asociatia Auto Art incearca sa faca ceva de aproape un an de zile, prin implementarea unui program de “CONDUCERE DEFENSIVA”.

    14
    6

  • Apanda pe 20 Oct 2011, 16:37
    Cristina Huidu: Suferinţele extreme ale unei soţii de vedetă

    aveti dovezi clare cum ca copii au fost internati in Spitalul de Pediatrie Brasov? Eu una nu cred

    6
    9

  • miha2050 pe 20 Oct 2011, 14:21
    huidu si familia lui

    sant multe familii pe lumea asta care traiesc drame mult mai cumplite(si chiar fara a fi vinovate intr un fel atat de evident), dar care nu au privilegiul de a fi atat de mediatizate ptr ca nu fac parte din lumea mondena, ptr huidu probabil se vor gasi" portite" dar ptr familiile celor 3 nevinovati?? unde sant portile?????

    7
    21

  • ghita_49 pe 20 Oct 2011, 14:19
    daca era altcineva......?

    toata mass media nu are alta treaba decat sa incerce sa influenteze indirect justitia in al face erou pe huidu. daca era altcineva tot asa se facea ? huidu a gresit sa platesca,daca moarte pt.moarte nu se aplica,pedeapsa maxima o merita din plin. un infumurat al democratiei romanesti.

    11
    24

  • krmen_85 pe 20 Oct 2011, 14:10
    terminati!

    Parerea mea este ca orice om intr-un moment al vietii are de-a face cu o problema atat de grava ca cea a lui Huidu , de a simtit pe pielea voastra ce inseamna sa faci o greseala intr-o fractiune de secunda. Chiar daca va fi condamnat sau nu de justitie sa fiti sigur ca el se va condamna pe tot restul vietii.Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa traiesti avand pe constiinta o asemenea povara. Mereu va avea cosmaruri cu acea zi in care au murit 3 persoane,ii va ramane intiparita in memorie pana la moarte.Daca aveti putin suflet sa-l lasati in pace ca oricum plateste dar vorbele voastre poate face mult mai mult rau decat va puteti imagina. Este foarte trist pentru familiile care au avut aceste pierderi dar lasati sa se faca dreptate de cei specializati in asta nu sa va dati voi cu parerea pentru ca nimeni nu stie exact ceea ce s-a intamplat decat cei implicati in accident.

    24
    13

  • Angela Roman pe 20 Oct 2011, 13:24
    trist

    Viata a pus in ultimu timp familia Huidu la multe ,triste si grele incercari,eu ma rog la bunu dumnezeu sa-i ajute sa treaca cu bine si peste aceasta grea incercare si ei si celelalte 3 famiilii. Dumnezeu sa va ajute sa puteti trece peste aceasta grea incercare, pe tine Serban sa te ajute dumnezeu sa poti sa depasesti cu bine acest tris si greu moment din viata ta . Pe cele trei victime sa le ierte dumnezu si sa le dea odihna vesnica .

    36
    4

  • .... pe 20 Oct 2011, 13:23
    mai taceti in plm

    ba fratilor..da c plm tot judekti atat k Huidu a facut asa,k Huidu e de vina k ...da v ati pus intrebarea k poate si aia care au crapat au fost la fel de vinovati sau poate mai vinovati k Huidu???aaaa????cate accidente nu s au intamplat in care persoana care a provocat accidentu a crapat si ala care a skpat,nevinovat fiind, a facut parnaie???i-a mai tineti-va comentariile pt voi si nu mai sp aberatii...k nu aveti d unde sa stiti voi c s-a intamplat cu adevarat!poate k de vina au fost chiar mortaciunile...

    37
    20

  • rosanita pe 20 Oct 2011, 13:15
    in sfarsit...

    De cand s-a intamplat accidentul, toata presa vuieste, insa acesta e primul articol UMAN, care priveste totul cu multa compatimire, asa cum ar trebui sa facem toti! Dumnezeu sa odihneasca victimele...suntem cu totii alaturi de familiile lor, sufleteste.... Insa trebuie sa privim tragedia familiei lui Huidu altfel....suntem OAMENI, nu?Sau cel putin asa ar trebui sa fim, sa avem compatimire fata de tot ce se intampla... Felicitari, eva.ro, pentru acest articol!

    32
    8

  • Elenyss pe 20 Oct 2011, 11:36
    ...

    Nu stii niciodata cat de puternic esti, pana cand A FI PUTERNIC e singura solutie pe care o ai!

    52
    3

  • dulc1k25 pe 20 Oct 2011, 10:52
    un pic mai buni

    eu cred ca degeaba mai ne numim crestini daca acuzam si iar acuzam.Sa fim realisti,noi toti,soferii din Romania facem greseli in trafic pt ca suntem mereu pe fuga,asa e sistemul,asa ne-a format.Normal ca imi pare rau ca au murit oameni,nici nu sunt fana Huidu dar oricine ar fi fost cred ca ar trebui iertat pentru simplu fapt ca a fost un accident,nu a luat cutitul in buzunar si s-a dus la omorat oameni.Deci parerea mea e sa fim mai crestini

    34
    4

  • Elena pe 20 Oct 2011, 09:15
    E adevarat ca e /sunt de compatimit....

    .....dar este, si de condamnat ca si-a lasat copiii si s-a mai urcat, si ea cu Serban in masina. Dumnezeu sa ma ierte, dar eu - daca aveam un barbat, care era gata sa moara, acum un an - si, nu de la ficat, ci de la C R E I E R - , eu nu acceptam sa ne urcam cu un organism in convalescenta eterna - , nici daca ma bateam cu el; il bagam in spital, daca il razbeam, dar eu nu-i lasam copiii. Si, pe de alta parte - Bona-Bona -, dar in masina, find, si mama prezenta, ea trebuia sa fie BICI ( ca stiu eu ca Bonelor, le e jena sa infrunte copiii), intrucat si o musca / albina dac intra in interior poate afecta; si o frunza daca pica dintr-un copac, pe parbriz, ii poate sustrage atentia soferului... OF!!!...Usor e sa dai sfaturi.!!! Dupa razboi, multi viteji s-arata !!! ...Dumnezeu sa ma ierte ca judec ! Dumnezeu sa-i ierte pe decedati, iar acestei familii, sa-i dea Domnul sanatate, putere si rezistenta la cele ce vor urma. N-am citit si n-am auzit sa fii scris cineva un COD deontologic al modului cum trebuie sa fie atmosfera din interiorul masinii, cand o persoana conduce. Incepand cu faptul ca vorbesc la mobil, cu doar o mana pe volan, continuand cu mancatul sau bautul apei /sucului si cu tainuitul despre probleme arzatoare cu persoanele din interior sau chiar certatul crunt cu cineva de alaturi sau din spate si terminand cu neveste sau amice care nu numai ca voooooooooor - besc non-stop, vrute si nevrute si-l sustrag pe conducator, dar se mai si agata de gatul lui, cu tandrete, iar el.....continua sa conduca, iar, mai nou, mai se face, si amor, conducand cu nemernica in poala ! Poftim cultura ! Si atunci, cum, Doamne fereste ! Cum sa nu se intaple ceva ??? Unele articole o dadeau pe ghinioane si blesteme etc. !!! Nu, aici n-a fost GHINION, ci INCONSTIENTA ! Ghinion a fost la SCHI, in Austria ! Un cuplu inconstient si fara teama de moarte!!! Biblia zice undeva :"FRICA ! Tamaduitoarea FRICA ! " Asta e VIATA, oameni buni ! Mereu trebuie sa avem in noi o FRICA " tamaduitoare" ! ( uite ca mi-a iesit, si un oximoron ! )Doamne, ajuta-i !

    32
    11

  • doar_eu pe 20 Oct 2011, 09:15
    Usor dam din gura...

    Suntem capabili doar sa-i judecam pe altii,ca a facut, ca a dres, ca s-a intors,ca nu stiu ce......nu tin cu nimeni dar cand vad ca toata lumea isi da cu parerea si judeca fara sa stie exact ce s-a intamplat acolo ma apuca nervii...Cine suntem noi sa-i judecam pe ceilalti?? Vinovatul va plati indiferent cine e,ca e un simplu om de rand, ca e vedeta tv,politician sau mai stiu eu ce, va plati cu siguranta... ca va fi sau nu arestat,ca va plati sau nu sume de bani familiilor indoliate, va plati cu varf si indesat tot restul vietii... Condoleante familiilor celor decedati!

    25
    6

  • Anita pe 20 Oct 2011, 08:37
    Tot el?

    Tot despre el? Tot despre familia lui? dar despte familiile celor morti nu aveti decenta sa vorbiti/ Inteleg ca este colegul dumneavoastra, inteleg ca nu a vrut, dar de aici sa faceti o campanie de victimizare a lui si a familiei lui este un pas cam mare. Am mai auzit ca daca Loganul mergea mai incet se putea evita accidentul. Sa va fie rusine asa zisi ziaristi ce sunteti!

    25
    12

  • imola pe 20 Oct 2011, 08:34
    ciudat

    Nu stiu de ce, dar de duminica incoace peste tot stiri despre Huidu.Da, a facut un accident, nu stiu de ce trebuie atata tam -tam in jurul acestui personaj.De fapt nu este si el un cetatean al Romaniei?Are alt statut decat altii din tara asta? de ce trebuie sa se ia in cinsiderare ca sotia a fost operata in septembrie si alte probleme personale.altii nu se confrunta cu probleme ?E prea de to, e pur si simplu ravoltatot, daca era un o, de rand care sa faca accidentul acesta, era demult in spatele gratiilor.Cum se spune ca nu are antecedente penale, dar acele incalcari de lege in circulatie , ce sunt oare?diplome de merit?Vai de noi !Rusine, Rusine, rusine!

    24
    9

  • mihaela pe 20 Oct 2011, 08:20
    trist....

    trist pt Serban, trist pt familiile victimelor! asta e...oricum, o sa-l scoata astia....se spunea ca s-a intors spre copii, acu..cica a derapat; ca trebuie sa se stabileasca cu ce viteza circula!vai! pai la o asa masina, ce sa stabileasca politia? sa spuna mai bine ca o sa-l scoata din start...ce, acolo nu se vede pe bord? sa o lasam balta! daca era un om de rand, nu vedeta tv, de duminica era arestat! clar, are bani, va fi liber!

    15
    12

  • mona pe 20 Oct 2011, 08:05
    trist

    oare bona ce facea in spate ,daca nu putea tine in frau 2 copii ,si noi (adica familia mea am avut un accident),crezi ca huidu o sa ajunga la inchisoare nici vorba ,atit doar o sa plateasca familiilor despagubiri ,deoarece asigurarile platesc ,.poate sotia lui se odihnea sau chiar dormea ,nu stii ce s-a intimplat cu adevarat in masina .atit doar ca m-am saturat .pt.ca de aproape 4 zile asta se vorbeste ,trebuie sa plateasca pt.ce-a facut .

    8
    15

  • Angela pe 20 Oct 2011, 07:44
    La judecata!

    Ana, e usor sa-i judeci pe altii ca observator , dar ce ai gandi sa fii in pielea lor ? De unde stii ca sotia lui era linistita si ca nu au discutat despre asta? Ea , sotia lui , are incredere in el si ii este alaturi in orice imprejurare, si la bine si la rau. Daca vrem sa gasim un vinovat (si ne incalzeste asta) sa lasam persoanele competente sa decida!

    14
    11

  • ana pe 20 Oct 2011, 02:28
    SOTIA LUI HUIDU

    ARE MARE VINA SI EA LA PRODUCEREA ACESTUI ACCIDENT. A STAT PE SCAUNUL DIN FATA,BINE ,MERSII,COPIIIFACEAU GALAGIE,SI EA CITEA O CARTE !! EA STIE CLAR CA SOTUL EI DUPA CE A AVUT LOVITURA LA CAP,NU MAI POATE FII CUM ERA INAINTE, SI ORICUM AVEA DEJA 14 ABATERI IN CONDUCERE !!!! ASA CA CU REGRET,DAR E VINOVATA CA NU A AVUT GRIJA CA IN MASINA SA FIE LINISTE,SA NU MEARGA CU VITEZA SI SE EVITA TRAGEDIA. ACUMNU E USOR,INSA EA SI FAMILIA EI E IN VIATA, IAR 3 OAMENI NEVINOVATI PUTREZESC IN PAMINT DIN PROSTIA UNUI INCONSTIENT, CARE DEPASESTE FARA SA SEMNALIZEZE, PE DRUM UD,SI CU VITEZA PESTE LIMITA !

    25
    20
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod