Câştigătoarea concursului Lumea Cafelei 2: "M-a înţepat inima când am aflat! "

Câştigătoarea concursului Lumea Cafelei 2, desfăşurat pe Eva.ro, îţi descrie emoţiile pe care le-a trăit când a aflat că marele premiu este al ei! Iulia Popescu, din Bucureşti, a câştigat în urma tragerii la sorţi o maşină Toyota Yaris oferită de NESCAFÉ.

Mega-Concurs: Câştigă o Toyota Yaris pe eva.ro! NESCAFÉ lansează Lumea Cafelei 2

Fii manager în industria cafelei şi vei avea o plantaţie, o fabrică şi o cafenea pe care să le dezvolţi la maximum! Premiile sunt pe măsură! Concursul se desfăşoară în perioada 6 noiembrie 2012 - 31 ianuarie 2013. Succes!

România: 8 melodii de la noi care seamănă mult cu hituri de afară

Mergând, probabil, pe principiul că ce era de inventat au înventat cei din străinătate sau alegând să meargă pe un drum deja bătătorit, artiştii din România au devenit un fel de dubluri ale artiştilor de afară. Astfel, muzica românească a devenit un fel de soră geamănă, sigur mult mai săracă, a muzicii din străinătate.

Scandal Eurovision: Lucian Viziru toarnă gaz pe foc, iar juriul alege o manea

Niciun an fără scandal la Eurovision. Dacă nu se mai ceartă artiştii în culise, se ceartă artiştii cu membrii juriului sau cu... telespectatorii. Ediţia din acest an a stat, cum altfel, decât sub semnul scandalului. Cu toate că iniţial se zvonea că nici măcar nu o să se organizeze o selecţie naţională, din lipsă de fonduri, iată că partea financiară s-a rezolvat, însă ambiţiile, orgoliile şi incapacitatea multor artişti din România de a accepta că altul este mai bun...

8 martie: 3000 de felicitări. Cele mai frumoase semne de primăvară!

Doar ce a trecut ziua de 1 martie, că iată cum trebuie să ne pregătim de 8 martie. Acum trebuie, obligatoriu, să ne gândim la mamele noastre, la profesoarele noastre, la prietenele noastre şi să sperăm că iubiţii se gândesc la noi.

Mărţişorisme

Nu susţin achiziţionarea de obiecte artizanale, legate cu şnur alb-roş, pentru că inevitabil ele ajung într-un coş mai devreme sau mai târziu. După părerea mea de fostă colegă, care am primit destule mărţişoare de complezenţă la viaţa mea, aş zice că mai bine bărbaţii să se abţină.

1 Martie: 3000 de felicitări cu care să anunţi venirea primăverii

Aproape fără să ne dăm seama, primăvara a venit. Chiar dacă vremea nu pare să ţină cont de asta, fiecare dintre noi putem puncta sosirea acestei sărbători în cel mai frumos mod posibil, mai ales că luna martie ne dă cel puţin un motiv serios pentru a face chestia asta.

"Ştiu cum trebuie să arate România 2.0"

În foarte scurt timp voi lansa un proiect de comunicare care se numeşte Proiect România 2.0. În esenţă proiectul este despre viitorul României şi al fiecăruia dintre noi.

1000 de felicitări pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Arată-i cât de mult îl iubeşti!

Ce te costă să trimiţi o felicitare iubitului tău, de Ziua Îndrăgostiţilor. Ştiu că plănuieşti să-i faci o mega surpriză, ştiu că ai planuri mari pentru seara iubirii, însă ar fi indicat să începi ziua cu un gest simplu, gratuit şi din suflet.

Vedete România: 6 artişti care au spart topurile muzicale de afară

Există exemple de artişti contemporani care au reuşit să-i uimească pe melomanii de afară. Nu vorbesc aici despre cei care merg să susţină concerte pentru comunităţile de români, sau cei care cântă în cluburi şi discoteci de afară. Vorbesc despre cei care au reuşit să intre şi să reziste, fără doar şi poat, în topuri.

România: 6 vedete care s-au schimbat radical după o despărţire

Puţini sunt cei care trec cu uşurinţă peste o despărţire, indiferent de natura ei, şi mai puţini sunt cei care rămân la fel după o astfel de întâmplare din viaţa lor.

Vedete România: 10 monştri sacri care au murit în ultimii 5 ani

Rând pe rând adevăratele personalităţi ale acestui neam părăsesc această lume. Despre unele dintre ele se vorbeşte mai mult, despre alte mai puţin, însă toate aceste decese lasă urme adânci în sufletul publicului avid de cultură.

Eleva lui Capatos: cum se transformă o piţipoancă în vedetă? 6 etape

"Vreau să îmi cer iertare că nu am putut să particip ieri şi alaltăieri la lucrări, dar aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Playboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, pregătite, pentru şedinţa de partid.

Vedete România: De ce a câştigat Ştefan Stan "Vocea României"? 6 explicaţii

Rezultatul final al show-ului Vocea României, difuzat de Pro TV, a stârnit multe controverse. Mai mulţi au fost cei care au considerat că decizia finală nu a fost una corectă, decât cei care au susţinut că Ştefan Stan a meritat să câştige.

România: Top 10 cele mai mari scandaluri din licee în 2011

Ce se ntâmplă cu şcoala în România? Unde o să ajungem cu această violenţă? De ce s-au transformat liceele în instituţii de educaţie şi pactică sexuală? Acestea sunt doar câteva întrebări menite să lumineze puţin orizontul gri în care se află astăzi, învăţământul din România.

10 oameni de afaceri din România care au murit în 2011

Moartea citeşte ziarul, cum spunea tânărul poet Mircea Dinescu, dar nu ratează nici topul Forbes. Mai mulţi oameni de afaceri şi-au pierdut viaţa în acest an.

Vedete România: Top 6 piţipoance care ne-au şocat în 2011

Aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani lumea mondenă din România, şi în anul care tocmai se încheie "ne-am bucurat" de prezenţa piţipoancelor. Este drept că a apus vremea Sânzienei Bucuriană sau a Andreei Tonciu, locul lor fiind luat de noua generaţie: Bianca Drăguşanu, Mădălina Pamfile sau Adelina Pestriţu.

6 trucuri ca să nu te ia somnul în noaptea de Revelion

Starea de somnolenţă în noaptea de Revelion poate fi o adevărată problemă, în special atunci când eşti obişnuită să adormi mult înainte de miezul nopţii. Ce poţi face pentru a rămâne trează în noaptea dintre ani, află în continuare!

1000 de felicitări pe care să le trimiţi de Crăciun

Cei dragi ţie aşteaptă o mică atenţie de Crăciun. Un cadou, o felicitare sunt două dintre sarcinile obligatorii pe care trebuie să le bifezi.

"Diva Desculţă", Cesaria Evora, a murit

Avea 70 de ani şi probleme grave de sănătate. Vineri artista fusese internată, la Mindelo, în Republica Capului Verde, din cauza unor unei insuficiențe respiratorii şi a unui edem pulmonar.