Victoria Beckham a început să îmbătrânească?

Vedeta a fost pozată zilele trecute în timp ce ieşea dintr-un restaurant din Londra, iar ceea ce iese în evidenţă din fotografiile respective sunt picioarele ei care par că au început să-şi piardă... tinereţea.

Fotomodel fără mână, în ipostaze sexy

Tanja Kiewitz, un model belgian fără o mână, a pozat sexy, în sutien, într-o campanie umanitară care aparţine organizaţiei non-guvernamentale CAP48, în sprijinul persoanelor cu handicap.

Corneliu Vadim Tudor şi femeile din viaţa lui

Spre deosebire de alte ieşiri publice ale politicianului, aseară Vadim Tudor a oferit o surpriză de proporţii telespectatorilor când a apărut la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Michael Douglas se apropie de moarte?

După ce în luna august a fost anunţat că suferă de cancer la laringe, Michael Douglas a început tratamentul împotriva groaznicei maladii.

Hollywood: 7 cupluri celebre, cum au fost şi cum au ajuns

Cum a afectat timpul strălucirea unor actori celebri? Billy Crystal - Meg Ryan, John Travolta - Olivia Newton-John, Sean Connery - Ursula Andrees sau Robert Redford - Barbra Streisand sunt numai o parte dintre cuplurile care au făcut istorie în cinematografia mondială.

Copiii lui Michael vor Neverland-ul

Cei trei moştenitori ai Megastarului au decis să răscumpere celebra fermă Neverland şi să o transforme într-un muzeu dedicat memoriei tatălui lor, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Hollywood: Top 5 cele mai frumoase camere

Baia, dormitorul, bucătăria sau livingroom-ul sunt spaţii care ne sunt familiare fiecăreia dintre noi. Însă, este clar, că ne dorim unele în care să ne simţim perfect.

Noi dezvăluiri în cazul Iurie Darie-Anca Pandrea

După ce am văzut pozele, după ce i-am ascultat pe protagonişti, a venit vremea să apară ecourile. Iurie Darie şi Anca Pandrea au fost şi astăzi pe primele pagini ale ziarelor. Ce am mai aflat?

Cesaria Evora, din nou pe scenă şi din nou în România

Celebra cântăreaţă, originară din Insulele Capului Verde, şi-a revenit după intervenţia chirugicală la care a fost supusă în luna mai şi s-a întors pe scenă.

În scandalul pozelor nud, cine-i mai bolnav: Pandrea sau Darie?

I-am văzut... Poate ni s-a părut o glumă sau o realitate tristă... Ne-am întrebat de ce?

Ştefan Bănică Jr trăieşte "Super-Love"

"Organizatorii s-au gândit ca eu să fiu gazda acestui eveniment... din lipsă de fonduri"... Cu această glumă a început artistul conferinţa de presă de aseară care a marcat lansarea celui de-al 13-lea album din carieră, intitulat "Super Love".

Nu are mâini, dar cântă exemplar la pian

Este vorba de Liu Wei, un tânăr de 23 din China, care a uimit juriul competiţiei China's Got Talent. El a câştigat concursul după un recital de excepţie la pian, în cadrul căruia a interpretat piesa "You Are Beautiful".

Adrian Mutu, de la sărmăluţe la spaghetti

După ce, în România, a fost... clientul falimentului, Adrian Mutu s-a decis să se facă om de afaceri în Italia.

Cei mai tineri 7 miliardari

Află cât de bogaţi şi frumoşi sunt

Băsescu, balerinii şi pensionarele

Legea pensiilor nu a fost promulgată de preşedintele Traian Băsescu. Acesta a întors-o în Parlament cu propunerea de modificare a vârstei de pensionare a femeilor. A cerut ca acestea să se pensioneze la 63 de ani în loc de 65 cum prevede actul în forma actuală.

Ce trebuie să facă o femeie ca să fie puternică?

Sper să nu vă gândiţi că ar trebui să şteargă pe jos cu Arnold Schwarzenegger. Multe femei pot face asta fără a folosi forţa fizică, ci doar arma seducţiei.

Lady Gaga, a şaptea femeie de pe Glob...

Alături de ea se află Michelle Obama, Irene Rosenfeld, Indra Nooyi sau Ellen DeGeneres, în Top 10.

Ovidiu Komornyk, "Mireasa vieţii mele" de un milion de euro

Compozitorul şi interpretul piesei "Eşti mireasa vieţii mele" a strâns de pe urma acestei piese nu mai puţin decât un milion de euro.

Sărituri împreună cu Luciu

Vedeta face mult sport pentru a slăbi şi pentru a se simţi bine. Este una dintre femeile care promovează alergarea pe arcuri, considerând că e mai incitantă decât joggingul.

Vedete care susţin ajutorarea copiilor prematuri

Andreea Răducan, Alina Sorescu, Călin Goia, George Ivaşcu, Medeea Marinescu şi Monica Davidescu vorbesc despre visurile pe care le aveau în copilărie