România: 6 copii "de bani gata" certaţi cu legea

Fiul omului de afaceri, Silviu Prigoană, Honorius, a fost prins depăşind viteza legală, de două ori. Andrei Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului şi Sportului este, zilele acestea, eroul principal al unui scandal în care violenţa şi tentativele de omor "fac deliciul" audienţei. Puştiul teribilist al Craiovei, Iustin Covei, are nu mai puţin decât 8 dosare penale, iar băiatul fostului Secretar de Stat în M.A.I, Alex Fătuloiu, nu este străin de scandalul de la Piatra Neamţ.
1 din 7

Honorius Prigoană sau "Vitezomanul Gică"

În 2008 a fost prins cu 89 km/h pe strada Barbu Văcărescu, iar anul trecut cu peste 100 km/h în Româneşti, judeţul Prahova. Spre nemulţumirea tatălui său, Honorius s-a ales doar cu permisul suspendat. "A făcut şcoala de şoferi cu Stevie Wonder, ori are el o problemă la ochi şi nu vede indicatoarele rutiere. Poliţişti, anulaţi-i permisul!", a strigat atunci omul de afaceri.
10 Decembrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 10 Dec 2010, 10:24
    nenorociti

    articolul asta releva cam cata treaba face justitia si cum se rezolva procesele la noi. hahalerele alea de 20-25 de ani au scapat si umbla bine-mersi si acum si fac smecherii si mult rau oamenilor, pentru ca judecatorii "au considerat" ca merita eliberati. lasati ca stim cum au considerat ei. niste nenorociti, n-am cuvinte sa-i cataloghez. exemplul cu prigoana e penibil. nici macar cine stie ce viteza nu avea. dar despre pustimea care face curse cu masini nu spun nimic politstii? nu, ca sunt mana in mana cu ei, ii cunosc pe toti, le da si lor masina sa se plimbe cu ea.

    0
    0

  • Princess92 pe 10 Dec 2010, 09:45
    ce fraieri

    nu pot sa inteleg copilandrii astia...hai sa zicem ca cel care a depasit viteza..asta e...o fac si oamenii care nu au masinile lui...dar pe ceialalti..au parintii bine pusi..au bani...nu inteleg ce mai vor ei d la viata...pentru ce le trebuie scandal cand au tot ceea ce le trebuie...probabil ca le lipsesc cei 7 ani...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod