Prinţul Williiam şi Kate Middleton, veri?

Noi descoperiri despre relaţia de iubire dintre prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi sunt veri îndepărtaţi, potrivit publicaţiei britanice DailyMail.

 Noi descoperiri despre relaţia de iubire dintre prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi sunt veri îndepărtaţi, potrivit publicaţiei britanice DailyMail.

Presa britanică susţine că cei doi îndrăgostiţi au un strămoş comun: un despot insetat de sange. Sir Thomas Leighton este străbunicul din generaţia a 12-a a prinţului William şi din generaţia a 11-a a lui Kate Middleton. Conform acestei teorii, cei doi sunt veri de-a 12-a spiţă. 

O nouă Lady Di, astfel este văzută Kate Middleton, proaspăt logodită cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. William i-a oferit inelul purtat de prinţesa Diana ca simbol al logodnei cu prinţul Charles.



Inelul cu safir inconjurat de diamante este creaţia bijutierului Garrard. William a spus că inelul reprezintă modul prin care ţine vie memoria mamei sale în astfel de momente fericite. Prinţul şi Kate Middleton au pozat pentru presă, marţi, la Londra, eveniment la care Kate a purtat o rochie albastră, asemănătoare cu cea purtată de "Prinţesa Inimilor" la anunţarea logodnei cu prinţul Charles şi celebrul inel pe mânga stângă. William a purtat un costum albastru şi o cravată roşie.

Deşi destinul pare a fi unul asemănător cu cel al prinţesei Diana, cel de posibilă regină a Marii Britanii, presa britanică le caracterizează pe cele două femei ca fiind total diferite, Kate fiind mult mai încrezătoare şi mai stăpână pe ea decât "timida" Diana, care nu-şi ridica privirea din pământ la întâlnirile din timpul logodnei.
În plus, tânăra Diana a acceptat logodna la doar 19 ani, pe când frumoasa Kate are 28 de ani, logodna venind la aproape 10 ani de la întâlnirea cu William. De asemena, între prinţul Charles şi prinţesa Diana era o diferenţă de 13 ani, în timp ce Kate şi William au aceeaşi vârstă. Şi familiile din care provin sunt diferite, Kate nefăcând parte dintr-o familie cu sânge albastru, spre deosebire de Diana Spencer.

Prinţul William a declarat că cererea în căsătorie a fost făcută în luna octombrie, în timpul vacanţei petrecute în Kenya. Căsătoria plănuită anul viitor va avea loc la 30 de ani de la fastuoasa nuntă dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana din 1981, la catedrala Saint-Paul din Londra. După nuntă, cuplul va locui în nordul Ţării Galilor, unde prinţul William va continua să servească în cadrul forţelor aeriene regale.

Catherine Middleton este fiica lui Michael Middleton, fost dispecer aerian la British Airways, şi a lui Carole, fostă stewardesă.
Kate nu este singurul copil al celor doi, tânăra mai are doi fraţi mai mici, Philippa şi James. Averea familiei provine din câştigurile de pe urma unei firme de vânzare prin poştă de articole pentru evenimente festive.

Prinţul cu ochi albaştri şi părul blond, moştenire de la frumoasa sa mamă, prinţesa Diana, este fiul cel mare al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. Este licenţiat în geografie, iar anul trecut a absolvit un curs intensiv de pilot de elicopter în cadrul Royal Air Force. Ca şi mama lui, William s-a implicat în acţiuni de caritate, iar de la tatăl lui a moştenit pasiunea pentru vânătoare.

Credit foto: DailyMail

20 Noiembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariuca pe 20 Nov 2010, 09:56
    ii doresc din inima fericire printului,dar

    mi-ar parea rau sa aiba aceeasi soarta in dragoste ca mama sa,,,Kate mi se pare destul de rece si calculata,nu vad nimic in privirile ei ,pe cind las el e altfel ,se vede ca el e cel indragostit,,,dar le doresc ca eu sa ma insel si sa fie fericiti,,,

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod