Românii pe internet: Top 5 clipuri aberante

Nu ştiu alţii cum sunt sau nu sunt, dar la noi senzaţiile tari pot fi întâlnite la tot pasul. Românii sunt speciali, deosebiţi chiar, iar filmuleţele ce vor urma au menirea să-ţi demonstreze acest lucru încă o dată, dacă mai era nevoie. Exemple sunt destule, însă noi le-am ales pe cele mai tari.
Nu ştiu alţii cum sunt sau nu sunt, dar la noi senzaţiile tari pot fi întâlnite la tot pasul. Românii sunt speciali, deosebiţi chiar, iar filmuleţele ce vor urma au menirea să-ţi demonstreze acest lucru încă o dată, dacă mai era nevoie. Exemple sunt destule, însă noi le-am ales pe cele mai tari.

"6 cai frumoşi", dar frumoşi rău!!!!


Cine e reporterul, cine este intervievatul? Cine întreabă, cine nu înţelege? Cine, ce vrea de la cine? De la boboci am ajuns la cai, câţi cai... 6 cai frumoşi...
Ce este întrebarea, ce este răspunsul... Te lămureşti din clipul următor.



La final FELICITARI!

Târgul de Sfânta Maria de la Pişcani, prilej de chef şi voie bună


Mici, lăutari, tiribombe, ... paraşute, bere şi mult fum, o atmosferă specific românească... Localnicii mănâncă multe "îngheţături" şi realizează subit că... "e multe rebuturi în zonă".
Te întrebi care este cuvântul vedetă: ei bine, "AICIŞEA" face legea... Scopul şi durata vizitei: ÎMPERECHEREA ROMILOR! Vizionare plăcută!



Perversă ca pe Târgu Ocna!


Personajul principal a fost... "apostat" cu o bâtă. "Apostatul, ca apostatul", dar ce ne facem cu antebraţul lucrat din greu, care acum este julit. Pun pariu că "vedeta" nu s-a gândit să-şi facă asigurare.
Concluzia e clară: "Ori suntem golani, ori nu mai suntem!". Să te distrezi...



"Nu ştiu, nu ştiu d'astea"


Care este plurarul la "TELECOMANDĂ"? - "Nu ştiu, nu ştiu d'astea". Dar ştie una şi bună, vrea să-şi facă o prietenă. În concluzie, toate fetele să apeleze la el..., că e "frumuşel"!





"Şoferul şi muzica populară"


Că suntem petrecăreţi o ştie toată lumea... Că ne place şpriţul şi voia bună o ştim şi noi...
Dar, ce zice de combinaţia "Şoferul şi muzica populară". Eu zic că poate fi fatală, el zice că este distractiv. Tu ce părere ai?
4 Ianuarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 11 Ian 2011, 14:05
    si uite asa internetu face din oameni inconstienti vedete

    de acord cu energising.nu inteleg cum cel care l-a filmat (ultimul video) a avut curaj sa mearga cu el in camion.si 2 min sa fie, e prea mult

    0
    0

  • andreea pe 4 Ian 2011, 23:13
    da...

    ...ar trebui citit cu atentie titlul,pentru a iti da seama de ce au fost postate si pe acest site aceste filmulete!deoarece fara doar si poate sunt cele mai vizualizate si mediatizate din romania:)))...deci cum era?5 clipuri aberante?dupa parerea mea e foarte corect;)

    0
    0

  • cristina pe 4 Ian 2011, 13:26
    dezabonare

    Am mai promis o data ca ma dezabonez. De data asta ma voi tine de cuvant. Articolele voastre sunt din ce in ce mai proaste, dar aceasta e sub orice critica. E destul ca aceste "clipuri" sunt mediatizate, nu era nevoie sa o faceti si voi. Chiar nu mai este nimic de scris? Vrem sa fim vazuti altfel in Europa, dar singuri ne promovam cu astfel de imagini.

    1
    0

  • huncut pe 4 Ian 2011, 12:11
    pur adevar........

    .......pai numai la noi se pot face postari "deastea" !!!

    0
    0

  • energising pe 4 Ian 2011, 11:20
    666

    dintre toti, asta ultimul e cel mai periculos. e posedat de diavol. uitati-va la el, asa isi cauta moartea clientii.

    0
    0

  • codru69 pe 4 Ian 2011, 10:48
    Tiganii nu sunt romani

    In scurt timp romania va deveni tara tiganilor, se promoveaza enorm de mult aceasta etnie, sunt protejati de autoritatile romane si eu se inmultesc precum iepurii. De aceea suntem mereu bagati in aceeasi oala prin toata europa. Romanii au o origine bine definita in istorie, dar tiganii, romii...care e originea lor?

    0
    0

  • Tziggy pe 4 Ian 2011, 02:07
    Tiganu si caii de la caruta

    Chiar ca dupa '89 nu mai sunt sigur cum sa le zic la tipii de genul celui din primul videoclip: tigan, rrom, romanani. De asemenea, nu sunt sigur daca tipul vorbea romanes sau romaneste, Cert este ca un strain nu face nici o diferenta fonetica ca nume de limba sau ca vorbire. Totusi, demnitarii Romani care tervelesc si necontenit isi bat joc de aceasta tara, continua sa numeasca acesta etnie de nomazi, etnia rroma, si nu TIGANI asa cu eu stiam ca i se spunea. Ce este rau in a-i numi tigani? Si alte tari ii numesc TIGANI. Care este totusi diferenta intre tiganul de ieri si rromul de astazi. Nu am absolut nimic impotriva lor, ci doar a numelui sub care s-au autointitulat dupa '89, Nume care se confunda foarte usor cu Roman. Tot ei s-au autointitulat Gypsy, cica venind egipteni in limba greaca. Da, intr-adevar, Egiptul e putin mai aproapte de originea, dar atat si nimic mai mult. Ce este si mai trist este ca este un curent de a stalci vorba si cantecele romanesti cu tiganismele. Din ce in ce mai multi anagramati, inculti, semidocti, dar cu pretentii si pareri. What the fucck is wrong with you, guys? Wake the fucck up! In wikipedia scrie despre Romani: The Romani (also Romany, Romanies, Romanis, Roma or Roms; exonym: Gypsy; Romani: Romane or Rromane, depending on the dialect) are an ethnic group living mostly in Europe, who trace their origins to the Indian Subcontinent. The Romani are widely dispersed, with their largest concentrated populations in Europe, especially the Roma of Central and Eastern Europe and Anatolia, followed by the Iberian Kale in Southwestern Europe and Southern France In cazul in care sunt probleme cu traducerea textului de mai sus, puteti folosi translatorul google din engleza in romana.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod