Nunta de la Monaco: Albert al II-lea şi Charlene s-au căsătorit religios

Principatul Monaco este în sărbătoare. Prinţul Albert al II-lea de Monaco (53 de ani) şi fosta înotătoare olimpică, Charlene Wittstock (33 de ani) se căsătoresc religios sâmbătă.

Principatul Monaco este în sărbătoare. Prinţul Albert al II-lea de Monaco (53 de ani) şi fosta înotătoare olimpică, Charlene Wittstock (33 de ani) se căsătoresc religios sâmbătă, 2 iulie.

 

Vineri, 1 iulie, Principele Albert al II-lea de Monaco şi logodnica sa, sud-africană Charlene Wittstock, s-au căsătorit civil, începând cu ora 15.00 GMT (18.00, ora României), într-o ceremonie organizată în Sala tronului din Palatul princiar, la care au participat circa 80 de persoane. Ceremonia de căsătorie civilă a durat circa 50 de minute, potrivit programului oficial postat pe site-ul dedicat nunţii principelui Albert al II-lea cu logodnica sa, Charlene Wittstock.  Charlene a devenit astfel "principesă de Monaco", primind numele Charlene Grimaldi.

 

 

Sâmbătă, 2 iulie

Ceremonia religioasă se desfăşoară în curtea de onoare a Palatului Princiar. Uşile palatului vor fi deschise pentru a permite participarea a aproximativ 3.500 de persoane. Momentul este transmis şi pe câteva ecrane gigant plasate în Piaţa Palatului. La ora 17.30, mirii părăsesc palatul pentru a ajunge la biserica Sainte-Devote. Soţia prinţului va depune aici buchetul de mireasă, iar la ora 20.00 va începe dineul oficial şi balul, care se vor desfăşura la Opera Garnier, pe terasele Operei.

 

16:45 - Celebrităţile au început să îşi facă apariţia pe covorul roşu. Printre cei care au sosit se numară artistul Jean- Michel Jarre, cel care a susţinut un concert vineri seara, după ce prinţul Albert s-a căsătorit civil, Karolina Kurkova, fost model Victoria's Secret si Karin Victoria Silvstedt, fotomodel, actriţă, cântăreaţă şi moderatore TV din Suedia. Potrivit AFP, la nunta a ajuns şi Ilie Năstase împreună cu iubita lui. De asemenea, designerul Karl Lagerfeld (foto) a sosit la nunta regală.

 

Nadia cu Bart Connor, soţul său, Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, Prinţul Radu şi Principesa Margareta au păşit pe covorul roşu.

 

 

 

 

Cu puţin înaintea sosirii Prinţului Albert pe covorul roşu şi+a făcut apariţia şi preşedintele francez Nicolas Sarkozy (foto jos) fără să fie însoţit de soţia sa Carla Bruni.

 

 

La ora 17:55 Printul Albert de Monaco este aşteptat să sosească la Palatul Place, unde va merge pe covorul roşu, spre altar.

La ora 17:57 soseşte Charlene care este condusă pe covorul roşu de tatăl ei. Ea poartă o rochie Armani din mătase, cu cristale swarovski, perle şi cu o trenă impresionantă de 20 de metri.

 

 

 

 

 

 

Ce doi miri şi-au spus jurămintele.

 

 

 

 

 

Buchetul miresei

În timp ce Andrea Bocelli interpreta piesa Ave Maria.





Cuplul regal părăseşte locul ceremoniei religioase.

 

 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • si eu pe 6 Iul 2011, 16:47
    sutienul care lipseste

    "maiestatii sale" nu i-au mai ramas si bani de sutien... deh! asta patesti cand te intinzi (la propiu!) cu trena la 20 de metri (nenea armanii nu putea si el sa taie 10 cm din trena sa-i faca dudui un sutien??). criza loveste si in regalitate! :-O

    3
    0

  • mihaela pe 4 Iul 2011, 13:54
    trist..

    doamne dumnezeule... saraca ce fata are!! parca e la inmormantare nu la nunta EI!!!! :( Foarte trist..

    3
    0

  • Andreea pe 3 Iul 2011, 12:50
    nunta

    Mireasa este frumoasa, seamana cu Charlize Theron, insa nu pare prea fericita...

    9
    0

  • B pe 2 Iul 2011, 19:38
    rochia

    Uitati-va la rochie! Doamne! E muuuuuult mai faina decat al lui Kate Middleton!:)

    11
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod