Vedete România: Câţi bani "sparg" bogătaşii la nunţi?

În ultima vreme, actualitatea românească în criză a fost zguduită de nunţile baronilor locali sau ale afaceriştilor. Spun zguduite pentru că sumele cheltuite pot provoca un cutremur mai mare decât cel din martie 1977. În timp ce politicienii ne sfătuiesc să strângem cureaua şi să ne limităm la cheltuielile absolut necesare, Gigi Becali, Cristi Borcea sau Florin Pandele sparg sute de mii sau milioane de euro la nunţile la care sunt capete de afiş. Este adevărat că fiecare "pasăre pe limba ei piere", însă în momentul în care eşti luat în vizor de DNA sau în momentul în care averea ta, ca primar, dă de bănuit, atunci lucrurile ar trebui să stea cu totul şi cu totul altfel.
1 din 6

Cristi şi Alina Borcea, nuntă de un 1 milion de euro

Iniţial aceasta a fost suma care s-a vehiculat, pentru ca mai apoi, când valurile s-au făcut extrem de mari, să iasă naşul Becali pe post şi să spună, la Realitatea TV, că de fapt s-au cheltuit 300 de mii de euro. Tot latifundiarul din Pipera a declarat că Borcea a reuşit să strângă după nuntă numai 150 de mii de euro. Din Libertatea aflăm că darul la nuntă s-a învârtit în jurul sumei de 3000 de euro. Dacă ne gândim că numărul invitaţilor a fost undeva la 600 de persoane, atunci clar suma strânsă a fost mai mare. Şi totuşi, Becali declară pentru Mediafax: "150.000 de euro, atâţia bani s-au strâns la nuntă. De unde 2 milioane de euro? Un sfert din invitaţi a dat 100 de euro. Jumătate n-a dat nimic pentru că erau prieteni ai naşului, ai finului, angajaţi ai finului. Oamenii care au venit din partea finei n-au avere, cum să dea 3.000 de euro la nuntă?".
31 August 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • july pe 1 Sep 2011, 13:48
    pai da

    si monica tot pentru bani sa maritat cu el inca o proasta

    3
    0

  • july pe 1 Sep 2011, 13:47
    pai da

    asta natalia barbu s-a maritat cu el pentru bani ca de alta nu ,mai bine imi dadeam foc dacat sa ma marit cu bosorogul ala,si ii mai fac si copil.ha,ha,proasto rade lumea de tine curvo

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod