10 ani cu eva.ro

Eva.ro - primul site pentru femei din România, sărbătoreşte în această seară 10 ani de existenţă. O seară de gală, o seară cu invitaţi de marcă şi premii speciale. Gala Eva.ro 10 ani va avea loc la Palatul Ghika din Bucureşti, cu începere de la ora 18:00.
Eva.ro - primul site pentru femei din România, sărbătoreşte în această seară 10 ani de existenţă. O seară de gală, o seară cu invitaţi de marcă şi premii speciale. Gala Eva.ro 10 ani va avea loc la Palatul Ghika din Bucureşti, cu începere de la ora 18:00.

Eva.ro înseamnă dinamism, calitate, divertisment şi profesionalism. Publicul Eva.ro este format dintr-o comunitate de femei independente, moderne, dornice de informaţii diferite şi de calitate, sensibile la probleme sociale şi care interacţionează zilnic fiind dornice de răspunsuri.

De 10 ani Eva.ro a fost şi este în continuare confidenta ta zilnică. De 10 ani Eva.ro este site-ul numărul 1 de lifestyle feminin din România! Nu obosim niciodată să ne dorim să ne păstrăm în continuare poziţia de lideri. De 10 ani Eva.ro a încercat să vă ofere o nouă dimensiune a feminităţii! Eva.ro a evoluat de la an la an, fiind aproape de cititoarele sale cu informaţii noi din domenii diferite, interviuri şi sfaturi utile.

După un deceniu, eva.ro a devenit o prietenă de nădejde pentru 1.600.000 de femei din România. Cifra reprezintă numărul de cititori unici ai site-ului pentru luna octombrie, conform datelor furnizate de trafic.ro.


Orice poveste de succes are în spate mai multe decizii bune decât cele proaste şi foarte multă muncă. Doar cine lucrează pentru un site nou poate realiza cât de greu e să însemni ceva în lumea aglomerată şi extrem de competitivă a on-line-ului românesc.

Cu ocazia împlinirii a zece ani de existenţă, eva.ro dă o mare petrecere care va avea loc în seara aceasta la Palatul Ghika şi unde vor veni numeroase vedete şi personalităţi din România. Povestea petrecerii şi imagini exclusive de la eveniment le veţi găsi pe site-ul nostru mâine dimineaţă.

Cei care fac parte din echipa eva.ro sunt deosebit de mândri pentru că au ocazia să lucreze pentru un site care influenţează într-o importantă măsură viaţa femeilor din România. Pentru noi, asta înseamnă şi o mare responsabilitate. Încercăm, prin tot ceea ce facem, să prezentăm pericolele legate de sănătate pe care trebuie să le evite femeile din ziua de azi. Încercăm să ne păstrăm spiritul critic şi să prezentăm falsele valori care deteriorează viaţa socială de la noi. Totodată, prin tot ceea ce facem, încercăm să încurajăm femeile să fie independente, să fie libere şi să aibă, în societate, un rol la fel de important precum cel al bărbaţilor.

Nu e suficient ca o femeie să se bucure de libertatea de a se manifesta, ci trebuie şi ascultată. Trăim într-o lume şi într-o ţară în care traficul de carne vie e încă un flagel. Violenţa domestică e prezentă şi sute de românce sunt victime în fiecare zi. Toţi cei care lucrează pentru site-ul eva.ro încearcă în fiecare zi să ofere sfaturi, susţinere şi încredere femeilor aflate pe drumul libertăţii. Vrem să le ajutăm să se bucure de frumuseţea lor, de educaţia lor şi de sănătatea lor. Să nu fie discriminate, manipulate sau marginalizate.

E un drum lung şi dificil, dar eva.ro a devenit deja un reper pentru multe femei de la noi.

Iată mai jos declaraţiile a zece vedete care enumeră zece motive pentru care s-au îndrăgostit de eva.ro.

1. Eva.ro este de 10 ani sursa ta de informaţii şi divertisment online!

"Eva.ro este, indirect, o punte de comunicare între mine şi publicul feminin. Este important să fiu la curent cu tot ce este la modă, cu ce este dorit şi simpatizat de femeile din România pentru a veni apoi cu o colecţie cât mai pe placul lor. Doresc site-ului Eva.ro mulţi ani de acum înainte şi felicit echipa care a reuşit să construiască acest brand!", spune designerul Cătălin Botezatu.



2. Eva.ro este confidenta ta zilnică!

"Sunt, la fel ca cititoarele eva.ro, pasionată de modă, make-up, sfaturi de înfrumuseţare. Sunt permanent conectată la internet şi, când timpul îmi permite, vizitez şi eva.ro. Am descoperit de câteva ori chiar produse de care nu am ştiut şi pe care le-am cumpărat ulterior. Acum am aflat că sunt nominalizată la o categorie a premiilor eva.ro şi sunt încântată de acest lucru. La mulţi ani, eva.ro!", spune Anda Adam.



3. Eva.ro este site-ul numarul 1 de lifestyle feminin din România!

"Pentru mine eva.ro înseamnă cu mult mai mult decât un domeniu on-line... Este o comunitate de femei independente şi sofisticate, întocmai ca celor cărora mă adresez prin creaţiile mele. Acest site adună laolaltă femeile care îşi doresc informaţie diferită, dar de calitate, redată într-un mod profesionist. Vă felicit pentru tot ceea ce faceţi şi vă doresc la mulţi ani!", spune designerul Mirela Stelea.



4. Eva.ro te surprinde zilnic!

"Pentru mine, ca artist, articolele despre stil de pe eva.ro sunt de referinţă înainte de orice apariţie publică. Am găsit aici mereu sfaturi cool despre modă şi noile tendinţe în make-up, dar am învăţat mult şi despre psihologia bărbaţilor. Citind articolele de pe eva.ro orice femeie poate afla secretele care îi garantează succesul într-o societate încă dominată de bărbaţi. La mulţi ani!", mărturiseşte Ellie White.



5. Eva.ro te trimite în cele mai frumoase vacanţe!

"Eva.ro este unul dintre site-urile care a reuşit performanţa să creeze o comunitate de femei sensibile la problemele vieţii de zi cu zi şi la care îşi doresc răspunsuri. Cu reportaje bine documentate şi personalizate, eva.ro a devenit un etalon în domeniul online, ca fiind un portal ce deschide uşa către subiecte importante despre viaţă, sănătate, familie, fashion etc, oferind posibilitatea femeilor să se regăsească în această Eva, pe care site-ul o proiectează: sensibilă, liberă de prejudecăţi, ambiţioasă, cochetă, vulnerabilă şi conştientă de importanţa ei vitală într-o lume a bărbaţilor", spune Dana Săvuică.



6. Eva.ro îţi oferă cele mai multe premii!

"Îmi place eva.ro pentru că e dinamic şi interactiv, plin de articole interesante sau amuzante. Îmi place că a evoluat enorm în ultimii ani şi sper că odată cu implinirea a 10 ani de la lansare să marcheze o nouă etapă de dezvoltare, spre o adevărată platformă multimedia pentru toate evele din România"
, spune Cori Grămescu.



7. Eva.ro îţi spune totul despre vedetele preferate!

"Felicitări şi La Mulţi Ani echipei Eva.ro, care în decursul celor 10 ani de existenţă au ştiut să ne încânte cu informaţii utile şi complete din toate domeniile de interes pentru noi femeile!", spune Dana Argeşan.



8. Eva.ro te ascultă şi are răspunsuri la toate întrebări tale!

"La mulţi ani Eva! E ca şi cum aş ura asta unei bune prietene pentru că de 10 ani ai avut grijă de noi, să ne păstrăm frumoase, să fim în pas cu moda, să arătăm bine şi nu în ultimul rând să iubim frumos. Eu îţi mai doresc să ne încânţi încă 100 de ani de acum încolo cu sfaturi şi editoriale care să ne ţină cu sufletul la gură până la ultimul punct. La mulţi ani şi la cât mai mulţi 'vizitatori'!"
, spune Gianina Varga.



9. Eva.ro te învaţă să mergi mai departe!

"La mulţi ani şi felicitări pentru cei 10 ani în care ne-aţi oferit o nouă dimensiune a feminităţii! Eva.ro a evoluat de la an la an, fiind aproape de cititoarele sale cu informaţii mereu de actualitate din domenii diferite, interviuri cu personalităţi şi sfaturi utile. Sunt convinsă că profesionalismul echipei va menţine site-ul pe locul I în topul revistelor online de lifestyle feminin!", declară creatorul de modă Cosmina Englizian.



10. Eva.ro te face să zâmbeşti!

"Sănătatea şi frumuseţea fiecăruia dintre noi depind de un stil de viaţă sănătos, iar acesta se dobândeşte în urma informaţiilor pe care reuşim să le obţinem şi, cel mai important, să le aplicăm. Ei bine, asta reuşeşte să facă Eva.ro, de 10 ani aduce informaţii extraordinare şi ne determină să le şi aplicăm. Felicitări echipei şi La mulţi ani!", spune Florentina Opriş.

 

Comentarii (28)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 18 Nov 2011, 21:20
    eva

    buna ma numesc adriana si sunt si eu ancepatuare as vrea sa va urez la multi ani!

    0
    0

  • elena doina enache pe 19 Oct 2011, 20:17
    la multi mulzi ani

    sper sa ramane ti mereu nr unu dar si cel mai interesant si de un anumit nivel

    0
    0

  • Gabi pe 14 Oct 2011, 21:25
    10 ani

    La multi ani!!!Ma bucur ca exista acest site!Singurul site care il citesc zi de zi si care nu as putea sa stau fara el.Bravo si bafta in continuare!!!

    0
    0

  • lenuta_popa pe 14 Oct 2011, 21:17
    La Multi Ani!

    La Multi Ani! Cu sanatate si impliniri.

    0
    0

  • Andreea pe 14 Oct 2011, 21:09
    LA MULTI ANI!

    Felicitari pentru cei 10 ani si tineti-o tot asa!

    0
    0

  • simika pe 14 Oct 2011, 18:36
    LA MULTI ANI!!!!!!!!!

    La cat mai multe decenii si cu sfaturi cat mai utile pentru toate Evele!!!!! Bravo intregii echipe Eva!!!!!

    0
    0

  • dan pe 14 Oct 2011, 17:38
    IPOCRIZIE

    "Încercăm să ne păstrăm spiritul critic şi să prezentăm falsele valori care deteriorează viaţa socială de la noi" vs. http://www.eva.ro/dragoste/relatii/7-metode-ca-sa-agati-un-tip-plin-de-bani-articol-33164.html ("7 metode ca să agăţi un tip plin de bani")

    2
    0

  • amandinne pe 14 Oct 2011, 15:42
    bravo!

    La multi ani Eva!!! Multumesc pentru premiile pe care mi le-ai oferit! Eu sunt de patru ani eva.ro!

    0
    1

  • Lolecuta pe 14 Oct 2011, 15:37
    Eva.ro...10 ani!!!

    La multi ani in continuare...este o varsta frageda pentru a se opri....deci sa speram ca o sa mai fie inca atatia ani, tot de 10 ori! Este un site mununant ce te invata multe!

    0
    1

  • Lania pe 14 Oct 2011, 15:36
    10 Ani cu Eva

    "LA MULTI ANI"! si multe satisfactii.Felicitari !

    0
    1

  • Lania pe 14 Oct 2011, 15:36
    10 Ani cu Eva

    "LA MULTI ANI"! si multe satisfactii.Felicitari !

    0
    1

  • pitici pe 14 Oct 2011, 15:04
    LA MULTI ANI !!!

    La mutli ani eva. Este singurul site pe care il deschid zilnic. Unde aflu cele mai interesante lucruri: sanatate frumusete, gastronomie etc. multumesc Eva si inca o data Multii ani de acum inainte.

    0
    1

  • histria pe 14 Oct 2011, 13:56
    LA MULTI ANI!!!

    Îmi place ev.ro, navighez cu placere, îmi oferă multe informații și sper ca vom rămâne împreuna mult timp!

    0
    1

  • 18rodica pe 14 Oct 2011, 13:51
    10 ani cu Eva

    La multi ani!!!

    0
    1

  • onutta21 pe 14 Oct 2011, 12:13
    10 ani cu eva

    LA MULTI ANI!!!!!

    0
    1

  • elenafr pe 14 Oct 2011, 12:04
    10 ani cu Eva.ro

    Permiteti-mi si mie ca in aceasta zi frumoasa de toamna sa va inconjur buchetul de crizanteme , in mijlocul caruia scrie ,,La multi ani, Eva.ro !'' si sa va urez sa aveti cei mai multi utilizatori, cele mai bune articole, cei mai bogati sponsori si cele mai mari premii !

    0
    1

  • mimi pe 14 Oct 2011, 11:44
    La multi ani!

    Sunteti euforice? Cam rusinos sa gresesti numele unei personalitati care mai are si cuvinte de lauda pentru eva.ro - Cosmina Englezian este de fapt Cosmina Englizian. Nu pot sa zic decat ... tineti-o tot asa!

    2
    0

  • Matei Dana pe 14 Oct 2011, 11:42
    LA MULTI ANI EVA !

    Ma bucur ca existi, esti sustinerea mea din fiecare zi. Te urmaresc si savurez in fiecare zi. Mult succes in continuare .

    0
    1

  • Pnicoleta pe 14 Oct 2011, 11:36
    10 ani cu Eva.ro

    La multi ani Eva.ro ! Primul site al cominitatii Evelor pe care am navigat. Din acea zi, viata mea s-a schimbat, am fost mereu la curent cu noutatile ce privesc evele si nu numai. Multumesc, Eva. ro ca te-am descoperit si ca timp de 10 ani nu ai oprit ascensiunea catre o informare de calitate, prietenie de lunga durata. La multi ani !!!

    1
    1

  • lluminita pe 14 Oct 2011, 11:07
    La Multi Ani!

    La multi ani, EVA!!!

    0
    1

  • Mariana Cristea pe 14 Oct 2011, 10:48
    LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

    LA MULTI ANI si viata cat mai lunga on-line alaturi de toate femeile tarii.!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • jenirus pe 14 Oct 2011, 10:23
    La Multi Ani!!!

    Va doresc sa impliniti multe decenii de acum inainte si multa putere de munca. De 10 ani va citesc zilnic, sunteti sursa mea de informatii zilnice. Va multumesc si pentru premiile castigate in anii pertecuti impreuna si pentru gama variata de informatii. Sunteti cei mai buni!

    1
    1

  • caroline pe 14 Oct 2011, 10:10
    LA MULTI MULTI MULTI ANI prietena mea draga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    imi place mult EVA...e ca o prietena ce mai zice o birfa noua despre vedete sau iti da un sfat in probleme sentimentale,iti mai da un sfat sa fie picanta relatia ta in dormitor,iti mai zice o reteta noua si delicioasa sa iti surprinzi familia....e mereu aici ptr mine si mereu am gasit in eva acel ''dictionar'' al problemelor mele de zi cu zi...pup eva.... LA MULTI ANI ... si sper ca mereu vei fi prin preajma...

    2
    1

  • viezurica pe 14 Oct 2011, 09:44
    10 ani cu Eva

    La multi ani si viata cat mai lunga alaturi de cititoare!

    1
    1

  • ionelala pe 14 Oct 2011, 09:30
    ionelala

    La multi ani fericiti Eva.ro! Ma bucur enorm ca existati in viata mea si mereu gasesc un sfat, o alegere buna, doar aici pe eva.ro! Felicitari!!!

    1
    1

  • claudia pe 14 Oct 2011, 08:54
    LAMULTI ANI!!!

    Eva.ro , revista online a femeilor , este una din cele mai frumoase, educative şi reuşite d.p.d.v. grafic, revista de suflet a femeilor. Mult succes în continuare şi la cât mai mulţi fani ai revistei dumneavoastră. Vă îmbrăţişez cu mult drag.

    1
    1

  • nadya_dark pe 14 Oct 2011, 08:08
    La Multi Ani!

    Multe realizari in continuare ,si desi va citesc zilnic si am obtinut punctaje maxime la rubrica sfaturi ,pana acum nu am primit nici un premiu de la voi.Sper sa am noroc de acum inainte la concursurile voastre

    2
    1

  • Rodica pe 14 Oct 2011, 07:21
    10 Ani cu Eva

    La Multi Ani,cu ocazia implinirii a 10 ani.Ati fost mereu alaturi de noi si va voi citi in continuare cu cea mai mare placere.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod