Vedete României: 6 schimbări extreme de look

Astăzi vei cunoaşte nişte oameni care, în timp, au reuşit să se schimbe radical. Pe unii dintre ei nu-i vei recunoaşte, iar despre alţii vei considera că arată extraordinar de bine. Schimbările de look sunt întotdeauna binevenite iar, în unele cazuri, sunt absolut necesare din punctul de vedere al sănătaţii. Aşadar, unele dintre personajele prezentate astăzi demonstrează că lupta cu kilogramele în plus, cu multe kilograme în plus, poate fi câştigată, iar altele dovedesc faptul că o altă culoare la păr sau un alt gen de atitudine poate face minuni asupra look-ului.
1 din 7

Piedone, de la primarul gras şi bărbos, la unul cu faţă de copil

Ţi-l mai aminteşti pe Cristian Popescu - Piedone, primarul sectorului 4? Domnul acesta nu se cântărea niciodată, considerând că singura unitate de măsură potrivită pentru el este cureaua. Asta până la un moment dat când, decis să nu lase kilogramele în plus să-l omoare, a apelat la ajutorul unui nutriţionist. Pe 19 decembrie 2009, în ziua în care s-a apucat de dietă, avea 203 kilograme, şi în 5 luni a reuşit să slăbească 50 de kilograme. Politicianul este astăzi de nerecunoscut, organismul lui s-a stabilizat - nu s-a mai îngrăşat, dar nici nu a mai slăbit, după cum singur recunoaşte, însă ar mai vrea să scape de încă 50 de kilograme, ca să ajungă la 100.
18 Iunie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nusica pe 20 Iun 2011, 08:10
    Anda Adam

    Anda e superba,talentata,muncitoarestie sa-si puna in valoare calitatile,,felicitari

    0
    0

  • LittleMissSunshine pe 19 Iun 2011, 19:47
    omg

    ce descrieri ati bagat si voi :)) pai normal ca s-au schimbat ca doar au trecut cel putin 10 ani LOL

    7
    0

  • LittleMissSunshine pe 19 Iun 2011, 19:47
    omg

    ce descrieri ati bagat si voi :)) pai normal ca s-au schimbat ca doar au trecut cel putin 10 ani LOL

    7
    0

  • klaus pe 18 Iun 2011, 19:19
    incredibil

    Baaaa ..incredibil, nu ? In 3 propozitii sa te contrazici de 2 ori. Si totusi adevarat! Sa vedem: "pentru că a reuşit să slăbească 30 de kilograme în 9 luni" Apoi urmatoarea este:"oftalmologul a repetat povestea până a ajuns să slăbească 37 de kilograme în opt luni. " Diferenta de 7kg si o luna in minus. hahahahaha Perfect, nu ?

    3
    0

  • nusica pe 18 Iun 2011, 14:12
    slabit

    Monica Pop a slabit prea mult,arata zbarcita si uratica,piedone e OK

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod