România: 5 milionari care au murit misterios

În aparenţă le aveau pe toate, familii fericite, bani... La prima vedere grijile nu făceau obiectul vieţii lor, îşi permitea orice, oricând, oriunde, însă, iată că, în unele cazuri, potenţa lor nu le-a putut "aproxima" sfârşitul sau, mai rău, chiar l-au grăbit. Vorbim evident despre milionarii Româniai care, de-a lungul timpului, şi-au găsit sfârşitul în condiţii cât se poate de suspecte. În unele cazuri s-a dat verdict clar sinucidere, omor, accident, însă semnele de întrebare au rămas fără un răspuns concret.
1 din 6

Mihai Erbaşu s-a aruncat în piscina goală

În vara anului 2004, omul de afaceri de 62 de ani a fost găsit mort în piscina goală a vilei sale din Snagov. De-a lungul timpului s-au vehiculat tot soiul de versiuni vizavi de acest deces: unii au spus că s-a sinucis din cauza problemelor financiare, alţii că i s-ar fi făcut rău din cauza tensiunii oscilante şi a căzut de la etaj. La finalul anchetei, însă, oficial s-a spus că omul de afaceri s-a sinucis. Oamenii legii au descoperit că înainte de a se arunca în piscină, Erbaşu a încercat să se omoare cu un cuţit, dar şi să se spânzure cu un cordon care însă s-a rupt. El a lăsat un un bilet de adio familiei în care făcea referire la anumite probleme financiare care l-au făcut să-şi ia viaţa. Aceasta fiind principala dovadă a oamenilor legii ca să susţină versiunea sinuciderii, contestată de unii şi astăzi.
15 August 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gheorghita pe 12 Apr 2015, 14:21
    numar

    Ziceati de 5 miliardari care s-au sinucis. Ati amintit numai de unul Erbasu. E clar xel care a scris articolul e marinar

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod