Iulia Vântur, puntea dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin

Iată cum numele rivalelor absolute ale showbizz-ului autohton sunt alăturate de foarte multe ori în ultima vreme. După schimbul de replici direct dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin-Bănică, o nouă bătălie din lungul lor război, în joc a intrat şi Iulia Vântur, co-prezentatoarea show-ului "Dansez pentru tine".
Iată cum numele rivalelor absolute ale showbiz-ului autohton sunt alăturate de foarte multe ori în ultima vreme. După schimbul de replici direct dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin-Bănică, o nouă bătălie din lungul lor război, în joc a intrat şi Iulia Vântur, co-prezentatoarea show-ului "Dansez pentru tine". Fără să vrea, poate, fosta iubită a lui Moga, a devenit un liant între cele două dive.

Încă de la începutul show-ului "Dansez pentru tine", de acum 6 ani, multe au fost vocile care au spus că Iulia Vântur o imită pe Andreea Marin. Fie că îi analizau felul în care vorbeşte, fie că vorbeau de ţinută sau prezenţa efectivă, spectatorii şi criticii găseau mai multe asemănări decât deosebiri.

Este drept că şi blondina de la Pro TV le-a dat suficientă "apă la moară". Este memorabilă ediţia când, luată de val, Iulia Vântur a rostit sincer: "Noi aici, la Surprize, Surprize, am încercat să îndeplinim toate visurile".



Iată cum aceste replici au etichetat-o pe Iulia Vântur drept realizatoarea TV care vrea să devină noua Zână a televiziunii din România, după ieşirea din scenă a Andreei Marin-Bănică. La puţin timp după, o serie de fotografii în care protagonistă era Iulia Vântur a venit să-i întărâte şi mai mult pe răutăcioşi. Pentru promovarea ediţiei din 2009 a emisiunii ”Dansez pentru tine”, Iulia Vântur a fost îmbrăcată în zână, cu o rochiţă albă, vaporoasă, un mesaj clar din punctul multora de vedere.
Chiar dacă ea nu a recunoscut niciodată preocuparea acerbă pentru a-şi depăşi sau măcar ajunge idolul, ţinând să explice chiar că nu au niciun fel de legătură, că nu se cunosc: "Am văzut-o de câteva ori pe Andreea Marin, la Buftea, dar nu ne-am întâlnit niciodată" sau "Nu există niciun fel de relaţie între noi două", Vântur a recunoscut că pentru a fi bun într-o meserie trebuie să "furi" din experienţa maeştrilor.

Tocmai această dorinţă de a acumula cât mai multă informaţie şi experienţă, a transformat-o astăzi pe Iulia Vântur în puntea de legătură dintre Andreea Marin-Bănică şi Mihaela Rădulescu, rivalele dintotdeauna din lumea televiziunii româneşti. Vedeta Pro Tv declara zilele trecute, pentru agentiadepresamondena.ro: "Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin şi-au lăsat amprenta şi vor rămâne în istoria televiziunii. Le respect, le admir pentru carierele lor, pentru ce au oferit publicului. Cred că fiecare om din branşă a avut ceva de învăţat de la fiecare dintre ele". Iată cum, chiar dacă par să se urască până în măduva oaselor, Marin şi Rădulescu nu merg decât împreună, în opinia unora, atunci când vorbim despre divertismentul din România.

De ce se duşmănesc Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin?


Acest interminabil conflict dintre cele două dive a devenit deja un reper în showbizz-ul autohton. Până acum două săptămâni când Andreea Marin a ieşit public, la B1 TV, să o atace pe fosta soţie a soţului ei, părea că dimensiunea acestui conflict este creată artificial.
Iată, însă, că fum fără foc nu iese niciodată.

Amândouă sunt frumoase, celebre şi au iubit acelaşi bărbat, pe Ştefan Bănică Jr. Amândouă au avut show-uri TV de succes, au dat tonul în divertismetul din România şi s-au făcut remarcate prin consecvenţa evenimentelor de caritate pe care le susţin şi organizează. Unul dintre conflictele chiar de aici a pornit. În 2007, în emisiunea 100% de la Realitatea TV, Andreea Marin a vorbit despre rivalitatea dintre ea şi Rădulescu, pornită de la cazul Teodora Georgescu, fetiţa Lianei Stanciu, pentru care Rădulescu a reuşit să strângă în timp record suma necesară tratamentului. Zâna a susţinut atunci că Mihaela Rădulescu a acuzat-o că încearcă să saboteze campania şi că i-a trimis chiar un mesaj răutăcios, care suna aşa: "Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată". În replică, Marin se întreba: "Nu ştiu cum am atacat eu campania, atât timp cât banii sunt în conturile Lianei. Contează în ce cont se depun banii?", s-a întrebat Andreea. "N-am pronunţat în emisiunea mea numele Mihaelei Rădulescu. Am declarat că sunt de acord cu campania. UNICEF nu este o instituţie care să ajute persoane individuale. Eu am acţionat ca om de televiziune nu ca ambasador UNICEF. Cred că cel mai bine era să mergem mână în mână: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin!".
În replică, Rădulescu a spus că: "Mi-e groază că trebuie să trăiesc într-o ţară în care să justific o faptă bună. Aştept să vină ziua când Liana şi Mihai vor zâmbi fericiţi că Teodora este sănătoasă", a declarat, la rândul ei, Mihaela Rădulescu, la Antena 3. "Liana şi Miţă nu au apărut în niciun fel în media. La asta se referă discreţia", a clarificat Mihaela Rădulescu.

Conflictul s-a reapins zilele trecute când Andreea Marin şi-a amintit din nou de scandalul pe care îl are cu Mihaela Rădulescu. Zâna surprizelor a "luat foc", în direct la postul de televiziune B1, când incidentul în care a fost agresată de "reporteriţa" Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România. Fosta moderatoare TV a acuzat-o pe Rădulescu că a fost prietenă cu ziariştii pe care, mai apoi, i-a arătat cu degetul, pentru că nu i-a convenit cum a fost tratată de aceştia. "Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat.
De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?"
, a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.

Andreea Marin a precizat foarte clar că ea nu este supărată "pe toată ţara", după incidentul cu Natalia Mateuţ, ci doar pe câţiva "maimuţoi" care cred că pot să intre cu picioarele în intimitatea oricui. În contrapartidă, Rădulescu şi-a scos copilul la înaintare: "Aş vrea să se uite în ochii fiului meu şi să-i spună: 'Ayan, ai o mamă groaznică'. Eu eram liniştită la Monte Carlo şi m-am trezit atacată din senin. Nu ştiu de ce a făcut asta, poate a avut un moment de rătăcire. Aş vrea să înceteze cu aceste atacuri. Nu ne face bine niciuneia dintre noi", a declarat Mihaela Rădulescu, la Realitatea TV.
25 Octombrie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nika pe 27 Oct 2011, 01:15
    nn

    draga ale, presupun ca tu te incadrezi in categoria :"mai degraba te sar decat sa te ocolesc" cand vine vorba de statura, nu? altfel nu ai face astfel de comentarii. O fata poate fi frumoasa si fiind inalta, dar si scunda. La fel cum viceversa e valabila.Si apropo, andreea marin are si ea peste 1.70 asa ca....mai usor cu complexele tale de inferioritate

    0
    0

  • Nicole85 pe 25 Oct 2011, 19:08
    nu pare asa...

    Sa fim seriosi, Iulia e mai mult asistenta la "Dansez pentru tine". Macar cele doua au prezentat emisiunile SINGURE. Sa o vad pe Iulia prezentand singurica o emisiune si apoi mai vorbim. Iuliei i se impleticeste limba in gura, se pierde, nu e spontana. Nu e profi. La look, nu vreau sa par rautacioasa, dar e aranjata foarte foarte mult. Are o echipa super tare in spate. In realitate, e departe de ceea ce vedem la TV.

    10
    0

  • mihaitza pe 25 Oct 2011, 15:33
    buna

    caut fata femeie din rm valcea pt realatie serioasa .pls add alin_nr_01

    4
    3

  • Ale pe 25 Oct 2011, 12:10
    Iulia??

    Iulia e penibila, o femeie cu trup de barbat si fata inestetica. Nu se va compara niciodata la succes si frumusete cu Andreea Marin, chiar daca aceasta din urma deborda de falsitate. Nu-mi place niciuna in mod deosebit, dar cel putin Andreea avea stofa de diva. Iulia Vantur seamana mai mult a travestit, nu e deloc finuta deoarece nu o ajuta statura si marimea corpului. Parerea mea si a mai multor persoane...

    6
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod