Despre producţie...

Primele filmări ale producţiei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1" au început pe 7 noiembrie 2010 în Rio de Janeiro, Brazilia, iar filmările au continuat în acelaşi timp cu cele ale producţiei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2" , timp de 6 luni în trei ţări.
Primele filmări ale producţiei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1" au început pe 7 noiembrie 2010 în Rio de Janeiro, Brazilia, iar filmările au continuat în acelaşi timp cu cele ale producţiei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2" , timp de 6 luni în trei ţări.

Echipa multinaţională a filmat mai întâi în interiorul şi apropierea următoarelor oraşe: Rio de Janeiro şi Paraty în Brazilia; Baton Rouge şi New Orleans în Louisiana, America; precum şi în Vancouver, pe insula Vancouver şi Squamish, BC în Canada - toate constituind ţinutul oraşului Forks din Washington; insula Esme din Brazilia şi Volterra din Italia.
(Datorită spectrului mondial particular al acestui al doilea film, multe dintre ţări au fost reconstituite în locaţiile variate.) Scenele adiţionale pentru secvenţele din luna de miere din Brazilia din prima parte, au fost filmate în Insulele Virgine din America.


"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1" începe ca o poveste intimă ce are ca subiect o nuntă şi o lună de miere, detalii care sunt atât discutate, anticipate şi apreciate de către fanii filmului "Amurg", astfel încât au fost luate măsuri de securitate, pentru a le păstra confidenţialitatea.

Sarcina lui Bella naşte atâtea controverse încât filmul se extinde atât din punct de vedere al efectelor vizuale surprinzătoare, cât şi al secvenţelor de acţiune, când clanul Cullen şi lupii duc o luptă deschisă între ei, pentru prima dată.
Pentru că acţiunea a avut loc atât în afara cât şi în interiorul casei clanului Cullen, producătorii au creat două case la scară reală.

Deşi respectă elementele ce au constituit romanul şi ale celorlalte părţi, producătorii şi-au lăsat totuşi amprenta interpretativă asupra poveştii contemporane de iubire ce include oameni şi fiinţe supranaturale, ce include câteva secvenţe retrospective şi scene de coşmar. La fel ca în toate filmele din seria "Amurg" şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1" au fost utilizate multe scene cu zone împădurite, ce pun în evidenţă aspectele de întunecime, însă distribuţia şi echipa de producţie au avut de a face cu anomalii ale vremii neaşteptate care au forţat producţia să se reorienteze către alte locaţii de-a lungul filmării îndelungate.

În plus, cea mai mare parte a distribuţiei necesita o întreagă armată de experţi - inclusiv profesionişti în materie de machiaj, coafuri/peruci, lentile de contact, costume şi recuzită - pentru a obţine imaginile descrise detaliat în carte, detalii ce pot fi verificate de către fanii nerăbdători.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod