România: Top 7 cele mai sexy iubite de fotbalişti

Ilinca Vandici l-a vrăjit pe Ciprian Marica, Consuelo Mutu a avut curajul să se căsătorească şi să devină mama copiilor lui Adrian Mutu, iar Adelina Chivu a renunţat la cariera TV din România şi şi-a urmat iubitul în Italia. Acestea sunt trei dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti români, însă lista nu este completă. Vom realiza în continuare top 7 al iubitelor de fotbalişti, iar la final aşteptăm să ne spui cum crezi tu că ar trebui să arate acest top.
1 din 8

Ilinca Vandici, cand actuală când fostă

Relaţia dintre Ilinca Vandici şi Ciprian Marica este într-o continuă transformare. Când sunt împreună, când sunt despărţiţi. În ciuda faptului că nimeni nu s-ar fi gândit că moderatoarea TV ar putea să se angreneze într-o relaţie cu un fotbalist, din cauza imaginii pe care şi-a făcut-o, iată că în anul 2009 relaţia lor devenea publică. Mai mult decât atât, Vandici declara la momentul respectiv că Ciprian Marica ar putea fi iubirea vieţii ei. Ilinca Vandici tocmai se despărţise de Alin Cocoş atunci când a acceptat să fie partenera atacantului de la Stuttgart, un... fin cunoscător al femeilor frumoase din România. Fiul vitreg al Elenei Udrea pare să fi umbrit povestea de amor dintre blondă si forbalist, speculându-se la un moment dat că, la începutul anului 2009, Marica i-ar fi spus adio Ilincăi Vandici tocmai din cauza faptului că aceasta nu putea să-l uite pe fostul iubit. Nimeni nu a confirmat acest zvon, iar relaţia lor continuă şi azi
25 Ianuarie 2011
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 27 Ian 2011, 11:52
    topul strambelor

    la topulstrambelor ar trebui sa intre tonciu sau la culmea prostiei nu la sexi neveste de fotbalisti ici macar nu e nevasta cine a scris articolul cred ca nu mai avea ce sa scrie de a bagat-o pe gusterita asta aici

    1
    0

  • manuela pe 25 Ian 2011, 20:22
    un vot va rog!! va puteti inscrie si voi!

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-manuella_25

    0
    0

  • ssamara20 pe 25 Ian 2011, 14:50
    ...

    m-am saturat sa vad pe prima pagina "top 7 pitipoance, 7 iubite, 7 vedete (...) " si horoscopul care iti zice ce sa mananci in functie de zodie,cum sa te imbraci si cum sa ti-o tragi in functie de zodie! mai cititi si voi o revista pentru femei si o sa vedeti cate articole gasiti dar aici se repeta aceleasi chesti doar ca se schimba ceva nesemnificativ, adica "7 parfumuri in functie de zodie"

    0
    1

  • alina pe 25 Ian 2011, 10:08
    pt cora...

    ...daca nici ea nu se poate considera vedeta, atunci cine ???? .

    0
    0

  • alina pe 25 Ian 2011, 10:06
    pt cora

    Diana Munteanu este de cel putin 10 ani in televiziune si a prezentat diverse emisiuni, nu a aparut niciodata intr-un scandal sau in reviste pt barbati...daca nici ea nu se poate considera vedete, atunci cine ????

    1
    0

  • delia pe 25 Ian 2011, 09:58
    Mutu

    nevasta lui Mutu e superba. Nu degeaba ea castiga de fiecare data cand sunt topuri de genul acesta.

    3
    0

  • cora pe 25 Ian 2011, 09:33
    diana munteanu..........

    sotie,mama,dar nu inteleg unde este vedeta? azi toate sunt staruri.vip-uri,vedete........................

    0
    0

  • ella pe 25 Ian 2011, 00:36
    Consuelo!

    Sa fim serioase....Consuelo are o frumusete rara si e desteapta! Plus ca nu ne streseaza cu apartiile ei in presa. Apare foarte rar iar atunci cand o face, pe mine cel putin, ma incanta! Asa ca sotia lui Adi Mutu merita locul 1 fara discutii!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod