Vedete: 7 decese care au şocat România

Laura Stoica era însărcinată când a murit, Teo Peter a fost omorât de un american, despre Ioan Luchian Mihalea se ştie că a fost omorât de doi puşti chemaţi de artist pentru a întreţine relaţii sexuale, iar Cristian Nemescu a fost victima unui cumplit accident de circulaţie.

Acestea sunt o parte dintre decesele care au şocat opinia publică din România, de-a lungul timpului şi care, încă, stârnesc valuri atunci când ni se aduce aminte de ele.
1 din 8

Laura Stoica, pe ultimul drum alături de logodnic şi de copilul lor nenăscut

Buletinele de ştiri din dimineaţa zilei de 10 martie 2006 au fost deschise de o ştire îngrozitoare. Artista Laura Stoica, împreună cu logodnicul ei, şi-au găsit sfârşitul într-un grav accident de circulaţie. Tragedia s-a întâmplat pe 9 martie 2006, la ora 21.00, la 40 de km de Bucureşti, pe drumul spre Urziceni. O Dacie papuc care venea din sensul opus a intrat pe contrasens, izbind din plin Renault-ul Clio în care se aflau artista şi bateristul Cristian Mărgărescu, iubitul vedetei. Ca o ironie a sorţii, cu doar opt zile înainte de tragicul eveniment, Laura Stoica anunţase că este, în sfârşit, însărcinată şi că plănuieşte să facă nuntă
10 Februarie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mio pe 16 Feb 2011, 19:59
    pt Sarah

    Sarah tu ar trebui sa comentezi artcolu ,nu comentariu meu ,dar cred ca te supara adevaru si ca replica tu cu mata si cu tot neamu tau sinteti idiotii,incultii ba pe deasupra si prostii .

    6
    0

  • Sarah pe 11 Feb 2011, 13:40
    !!!!!!!!!!

    Mio, cineva ar trebui sa-ti toarne fortat minte, sau creier?? sigur iti lipseste, asa se mai distreaza uni, afland cati inculti si idioti comenteaza...

    1
    10

  • mio pe 11 Feb 2011, 07:29
    va contrazic

    Madalina Manole nu s-a sinucis ,a fost ucisa, i s-a turnat pe git fortat acea otrava ,ea fiind in stare de inconstienta in urma lovituri la cap pe care a primit-o.Cum a putut sa bea 400 de ml de otrava cind nici apa nu poti sa bei pe nerasuflate.DECI LASATI VRAJALA si povesti de adormit copii .S-au ce credeti ca toata lumea e proasta?

    13
    4

  • Oana pe 10 Feb 2011, 16:10
    ???

    Articolul asta este postat cumva la sectiunea Divertisment? Vad bine?

    1
    1

  • petra pe 10 Feb 2011, 13:58
    foarte sec

    Din sapte vedete scrieti doar de patru.. si din patru unul e cel mai important ??? L-am uitat pe Dem Radulescu ? Dinica? Stefan Iordache? Tatiana Stepa... si cati mai sunt... Pacat ! Un articol de nota Zero !!!!!!!! Mai bine nu il postati ...Rusinica!

    6
    1

  • Paula pe 10 Feb 2011, 13:09
    Sec

    Ce articol sec..chiar nu mai aveti subiecte?Chiar nu stiti ce sa mai scrieti?

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod