Ce parere ai despre vedetele insarcinate care pozeaza cu burtica la vedere?

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter.

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter. Multe dintre vedetele din strainatate, dar si din Romania, au ales sa apara pe copertile revistelor cu burtica la vedere. Demi Moore, Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Andreea Esca, Mihaela Radulescu sau Andreea Marin Banica sunt numai o parte dintre ele. Sa vedem care este parerea femeilor din Romania si, mai mult decat atat, sa vedem daca ele ar fi dispuse sa faca acelasi lucru?

Ana, de exemplu, se arata incantata de aceasta provocare: "De ce nu...

Pacat ca nu toate reusim sa avem o silueta corespunzatoare unei sedinte foto cand suntem insarcinate!". De aceeasi parere este si Andreea: "Corpul femeii in sarcina arata minunat... mai ales ca acolo este un bebe... deci de ce nu...". Nici Diana nu ar refuza o astfel de oferta: "Sa devii mamica e o minune, de ce sa nu arati intregii lumi cat de fericita esti sa dai viata unui bebe".

Altele dintre ele se gandesc ca numai un CEC substantial este cheia. Iata ce spune Cristina: "Pentru un cec satisfacator...
hell ya credeti ca ele au facut-o benevol? ha!"
. Si Rodica este de acord cu ea: "Ai dreptate Cristina!!!!......pentru un CEC cu multe zerouri!!!!... Dar nu mi se pare a fii totusi ceva dizgratios!!!".

La categoria oamenilor revoltati de aceste aparitii se inscrie Anne Marie, care spune: "La categoria "poze cu femei insarcinate", Nikita le-ar lua locul la toate. Mie personal, astfel de poze mi se par putin cam deplasate, nu stiu ... poate sa-ti faci una doar pentru tine, s-o ai amintire, s-o tii in albumul tau, dar nu s-o urci repede pe net s-o vada tot poporu', oricant de vedeta esti tu".

 

In legatura cu acest subiect poti citi articolul: Vedete insarcinate aleg copertile revistelor de top

18 Mai 2010
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • VELICU pe 10 Iun 2015, 15:17
    LABILELE ISI ARATA BURTILE, FEMEILE NORMALE NU FAC ASTA

    BIETELE FAPTURI PROSTUTE CA GASTELE IMBIBATE DE HORMONI CARE LE SENSIBILIZEAZA SI LE FAC SA CREADA CA SUNT SUPERBE ASA BURTOASE....TE SPARGI DE RASUL LOR NU ALTA....DA ELE SUNT MANDRE CU BURTILE BELITE IN PUBLIC. ORICUM SI FRAIERII DE LANGA ELE SUNT BOI....EU NU AM PERMIS ASA MANDREI MELE.

    0
    0

  • manolache i. pe 8 Iun 2015, 09:55
    tine burta acasa ca pentru alti esti urata

    mai mirunica, fatuca mea, baieti astea si fetele de la munca tio zis ca nu e bine sa apari cu burta gravida pe poze si tu mai pui si altele mai rau faci. io is batrana da stiu ca burta e buna doar sa o ti acasa la mitica.cand vad alti oameni deja e sila. orice spui tu si te crezi frumoasa pantru alti nu esti ba chiar esti urata.

    0
    0

  • nae zis tati pe 3 Iun 2015, 12:16
    sa ramaie in familie cu burta daca ii ajunge omu-su

    miruna nu ii deloc desteapta stim care au lucru cu ea, muiere simpla ca miruna sau vedeta esti bortoasa? foarte bine tineti burta acasa ca pe alti nu-i apasa da burta ta. toti is cu ale lor iara tu careti arati burta altora arati ca nu-ti ajunge omu tau, arati ca nu esti completa si cersesti atentie. ca aia care merg la concediu si nu li ajunge concediu daca nu arata la tot satu pa facebok pozele.

    0
    0

  • liviu pe 3 Iun 2015, 11:31
    toate femeile fara minte pun poze garvide ca se iau dupa vedete...desi asta spune multe despre acele femei...adik sunt kam dornice sa socheze puiblicul da gainile muieri normale pa

    colegi va rog nu mai faceti discutii pe FB de miruna, lasatio in pace cine nu vrea sa nu se uite...oricum pute asa fie si ea imbracata! da pun pe net vedetele poze cu burtile goale si hop si astea mai prostute si ele se compara cu vedetele

    0
    0

  • VICA pe 2 Iun 2015, 09:23
    TINETI BURTA ACASA FII DISCRETA NUTI ARATA PASARICA LA TOTI

    CE VA BAGATI??? FACE FIECARE CE VREA!!! SI CE DACA MIRUN ASI-A PUS POZE GRAVIDA CU BURTA GOALA NU VA UITATI!!! IATI FACUT ASA COMENTARII URATE PE FACEBOOK CA NU AVETI CE FACE...BINE SI EA A PUS LINKUL CU VEDETE CARE POZEAZA GRAVIDE CA SI CUM SE COMPARA CU ELE SI ASTIA IMEDIAT S AU SPART DE RAS.

    0
    0

  • ion pe 31 Mai 2015, 15:06
    MIE SILA ..SEMNALIZEAZA CA GIROFARU CA VOR BAGATE IN SEAMA

    am o colega gravida si gramada toti pe net ca are poze cu burta la gura...gretos frate....acum am retina zgariata. si pusa frate intr-o parte, in aialalta, cu ochii peste cap, cu mainile pe burta, pe sub burta de ziceai ca acuma se masturbeaza si alta nu. mi-a facut sila, asta spune multe despre asa o pamarama....semnalizeaza ca girofaru sa atraga atentia ca in rest e urata cu crengi daia a pus-o si aia cu ochii pa sus. am 38 de ani, 2 copii dar nevasta mea nu si-a aratat pe net la toata lumea fofoloanca. Ion Axinte

    0
    0

  • elena pe 24 Iul 2010, 22:14
    burtici

    Mie imi plac femeile insarcinate dar imbracate decent si cu bun gust. Goliciunea lor ma sperie si ma dezgusta. Cred ca maternitatea e ceva special in viata fiecarei femei si te obisnuiesti incet si cu bucuria si cu modificarile corpului. Sa vad dintr-o data o burta imensa nu e ceva placut pentru mine, cel putin.

    0
    0

  • Maria pe 6 Iul 2010, 11:36
    vedete pozand insarcinate

    o parere personala.Este ceva deosebit sa aduci pe lume un copil,insa afisarea ostentativa a sarcinii,cred ca nu este chiar cel mai bun lucru.Cei care se bucura de sarcina sunt in primul rand parintii,viitorii bunici si cei apropiati.Pentru starini nu esti decat o persoana extravaganta sau cu semne de intrebare.Nici chiar purtatul hainelor mulate si apantalonilor nu este recomandat.Chiar si in perioada de sarcina femeia trebuie sa se manifeste feminin,atenta cu tinuta si aspectul ei.:o rochita putin mai larga care sa mascheze sarcina,o camasuta potrivita deasemenea mai larguta ,toate sa avantajeze femeia insarcinata.Nu sunt pentru aratarea "burtii"femeii insarcinate.,eleganta si rafinitatea isi spun cuvantul si in aceste situatii.

    0
    0

  • angel pe 18 Mai 2010, 18:43
    Vedete pozand insarcinate

    te pomenesti ca altfel nu vede lumea ca esti insarcinata. haida de. tine de intimitatea oricarei femei deci bifez la nu, nu mi se pare deloc firesc. de ce sa nu bifam atunci si sa fie pozate si cand au greturi si stau cu capul in WC juma de zi.

    0
    0

  • policiuc delia pe 18 Mai 2010, 18:39
    vedete pozand insarcinate

    Mi se pare firec ce fac..pentru ca pana la urma e o modalitate de a arata lumii motivul bucuriei lor...e ceva ce le face fericite iar aparitia lor in acele fotografii desavarseste acest fapt! felicitari si eu abia astept sa fac asta..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod