Si tu poti sa fii star de cinema

Sarah Jessica Parker iti spune care sunt must-have-urile, folosindu-se evident de calitatile pe care le are personajul Carrie Bradshaw, pe care-l interpreteaza in seria "Sex and the City".
Sarah Jessica Parker iti spune care sunt must-have-urile, folosindu-se evident de calitatile pe care le are personajul Carrie Bradshaw, pe care-l interpreteaza in seria "Sex and the City".

In ceea ce urmeaza iti voi prezenta, impreuna cu un articol postat pe iVillage.com care sunt "criteriile" pe care trebuie sa le bifezi ca sa te poti inscrie pe lista oamenilor glamour, oamenilor dupa care intoarce lumea capul pe strada, oamenilor etalon, daca vrei.

Obsedata de moda


La inceputul seriei "Sex and the City", Carrie declara ca este indragostita de moda. "Cand m-am mutat in New York, eram chiar disperata. De multe ori, preferam sa cumpar revista Vogue, decat sa iau cina. Simteam ca ma satura mai bine", declara personajul la un moment dat. Dupa mai multi ani de testari, dupa mai multi stilisti schimbati, Carrie a reusit sa-si creeze un stil propriu si sa devina un fashion icon in moda.

Ai o poveste de dragoste


Carrie este intotdeauna sarcastica si plina de umor atunci cand vine vorba de dragoste, aceste lucruri reflectandu-se si in articolele si cartile pe care le scrie. Insa, in adancul sufletului ei este o romantica incurabila, sperand sa traiasca povestea de dragoste la care viseaza dintotdeauna. "Imi caut iubirea", se confeseaza ea la un moment dat. "Nu pot sa traiesc altfel".

Obisnuiesti sa iesi cu prietenele in oras


Barbatii pot fi distractivi, dar nimic nu se compara cu fetele. Carrie adora sa-si petreaca timpul cu prietenele ei cele mai bune - Charlotte, Miranda si Samantha. Fie ca merg la shopping, la cina sau intr-o vacanta de cinci stele in jurul lumii, cele patru stiu foarte bine cum sa faca sa se simta bine.

Esti nonconformista, nu ai complexe


Carrie este prima care recunoaste ca nu este perfecta. Ea nu face parte din categoria femeilor de vita nobila din societate, iar acesta este tocmai farmecul ei. "Poate ca nu toate femeile au fost nascute ca sa fie domesticite", declara ea. "Poate ca au nevoie sa alerge libere pana cand gasesc pe cineva, la fel de salbatic, care sa alerge impreuna cu ele".

Ai o relatie speciala, de dragoste, cu... incaltarile tale


Carrie stie cat este de important sa arate spectaculos din cap pana in picioare. Ea nu poate sa reziste niciodata in fata unor perechi de pantofi Manolo Blahniks, chiar daca pentru achizitionarea lor trebuie sa-si cheltuiasca banii de chirie. "Am dat 40.000 de dolari pe pantofi, dar nu am unde sa locuiesc", "Uneori este foarte greu sa porti o singura pereche de pantofi" povestea ea intr-o perioada cand statea foarte prost la capitolul financiar., spunea ea.

Nu iei viata in serios


Lui Carrie ii place foarte mult sa faca glume. Si, cel mai mult, ii place sa faca haz de ea atunci cand se afla in situatii jenante, ca de exemplu, momentul in care rochia i s-a ridicat in mijlocul strazii si a ramas aproape goala in fata trecatorilor.

Ai suferit o deceptie din dragoste


Carrie a suferit numeroase deceptii din dragoste. Cel mai greu i-a fost cand a fost parasita in fata altarului. Dupa acest moment a fost atat de deprimata, incat ajunsese sa-si intrebe prietenele daca va mai rade vreodata.
11 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod