Sotul actritei Brittany Murphy nu a mai vrut sa traiasca

De-a lungul timpului am auzit tot felul de povestioare despre batranei care nu au putut sa se desparta nici dupa moarte.
De-a lungul timpului am auzit tot felul de povestioare despre batranei care nu au putut sa se desparta nici dupa moarte. Dupa ce unul a decedat, celalalt s-a stins subit la foarte putina vreme dupa. Intotdeauna s-a gasit cineva sa-mi explice ca exista iubiri care "supravietuiesc" in timp, chiar daca destinul hotaraste la un moment dat sa-i desparta pe cei doi.

Acest lucru pare-se ca s-a intamplat si in cazul sotilor Brittany Murphy - Simon Monjack, care au fost despartiti de destin doar pentru... cinci luni. Dupa ce actrita a fost gasita moarta in locuinta sa, pe 20 decembrie 2009, iata ca sotul ei, Simon Monjack "a hotarat sa plece in cautarea iubirii lui", pe 24 mai, dupa aproape jumatate de an de la pierderea care i-a marcat definitiv viata.

"Lumea mea s-a sfarsit ieri"...


... aceasta a fost prima declaratie pe care a facut-o Monjack dupa decesul sotiei sale.
Agonia a durat cinci luni, pentru ca duminica noaptea soacra lui l-a gasit inconstient in dormitor, informeaza AP. In ciuda tuturor manevrelor de resuscitate, medicii nu au putut face altceva decat sa constate decesul scenaristului de 39 de ani.

Un purtator de cuvant al politiei din Los Angeles a declarat ca in prezent nu este cunoscuta cauza decesului. Pe de alta parte, posturile locale de televiziune, care citeaza surse ale politiei, sustin ca Monjack a suferit un infarct.

Faptul ca avea ceva probleme cardiace nu era o noutate, nici pentru el si nici pentru cei din jurul lui. Ultima data cand a vorbit despre acest lucru a fost chiar dupa decesul sotiei sale, cand Monjack a declarat ca a suferit in trecut un atac de cord.
Chiar si asa, autoritatile investigheaza inca circumstantele in care s-a produs decesul, neexcluzand posibilitatea ca scenaristul sa se fi sinucis.

Atacat din toate partile...


Simon Monjack nu a fost privit cu ochi buni nici inainte, nici dupa moartea sotiei sale. Daca la inceput a fost acuzat ca s-a casatorit cu actrita pentru viza, el fiind cetatean britanic, la final a fost acuzat, intr-un fel sau altul, ca a contribuit la moartea lui Brittany Murphy. Totul a pornit de la faptul ca scenaristul ar fi incercat sa-i convinga pe anchetatori sa nu-i faca autopsie sotiei sale: "Reactia mea a fost referitoare la faptul ca urmau sa o taie. Nu puteam suporta acest gand.
Brittany a fost viata mea, iar ce s-a intamplat este cea mai mare tragedie pe care mi-o puteam imagina. Este foarte greu sa treci prin asa ceva"
, declara acesta.

In plus, aceasta a completat: "Am obosit sa fiu acuzat, iar intentiile mele sa fie puse la indoiala".

Si totusi avea ceva planuri pentru viitor...


Monjack intentiona sa organizeze un eveniment deosebit pentru a comemora sase luni de la decesul sotiei sale. In plus, acesta incerca sa infiinteze o fundatie non profit in memoria actritei, in sprijinul copiilor defavorizati. Iata insa ca nu a avut ocazia, dar poate ca organizeaza ceva impreuna, acolo unde sunt acum.

Simon Monjack si Brittany Murphy s-au casatorit in 2007, ceremonia avand loc intr-un cerc restrans.
Evenimentul nu a fost facut niciodata public, cei din jurul lor dandu-si seama ca s-au casatorit doar dupa verighetele pe care le purtau amandoi.

Care este parerea ta? Crezi ca Simon Monjack s-a sinucis de dor sau pur si simplu i-a cedat inima?

25 Mai 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bliliana pe 26 Mai 2010, 09:26
    de ce ?

    mereu ,de cand e lumea lume ,ce nu a fost capabila sa intelega.,ceea ce ea nu face ,a fost negat,a fost respins si suspicionat ca neadevar....in viata totul e posibl ,chiar sa-ti pogramezi psihic moartea!Haideti sa acceptam si sa spunem Dumnezeu sa-i ierte si sa le odihneasca sufletele.

    1
    0

  • Star pe 26 Mai 2010, 01:55
    Minciuni

    Sinteti lamentabili...Daca nu sinteti in stare sa faceti traducerile,stati in banca voastra...Ar trebui sa luati in considerare faptul ca mai sint si cetateni romani cu domicililul in strainatate care stiu stirile cu adevarat si le mai citesc si pe ale voastre asa incit pot face o diferenta intre adevar si minciuna...Nici macar nu este adevarat ca a sunat soacra lui si nici ca a murit duminica noaptea.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod