Iata ce poti face de 1 Mai

Vacanta de 1 Mai, mai scurta anul acesta, iti ofera prilejul sa te relaxezi si sa te distrezi cu prietenii fara sa te gandesti la mail-uri, telefoane, sedinte sau deplasari.
Vacanta de 1 Mai, mai scurta anul acesta, iti ofera prilejul sa te relaxezi si sa te distrezi cu prietenii fara sa te gandesti la mail-uri, telefoane, sedinte sau deplasari. Oferta este variata, important este sa stii exact ce vrei si apoi sa-ti alegi. Iti prezint oferta si te astept, saptamana viitoare, sa-mi spui ce ai facut in aceste zile de... sarbatoare.

Show ecvestru - 1 si 2 mai, Arenele Romane


"Galop Show" este despre toate acestea. O mega-productie, cu o desfasurare masiva de forte: zeci de oameni in arena, peste 50 de oameni in staff-ul de productie, ani de antrenament si repetitii, recuzita de cele mai diverse tipuri (arcuri, steaguri, torte, care etc), focuri, show de lumini sincronizate cu muzica si...
20 cai!

Vei vedea evolutii de cai in sincronizare perfecta, pe ritmurile Calusului, in competitie directa cu o trupa de calusari adevarati, vor fi cai in pasi de dans, sarituri peste obstacole (inclusiv peste o caruta in care sunt oameni), acrobatii ale calaretilor in galopul cailor, dresuri in care poneii devin mai ascultatori si mai cuminti decat cateii si, mai presus de toate, veti vedea comunicarea perfecta dintre cai si antrenori.

George Dalaras vine in Romania


Va sustine un concert pe 2 mai la Zone Arena, acesta fiind si primul eveniment care va avea loc in aceasta locatie. Concertul va incepe la ora 19:30 si ii va avea ca invitati speciali pe Despina Olympiou, una dintre principalele voci ale Greciei de azi, si Michalis Tzouganakis, un apreciat cantaret si poliinstrumentist.
Biletele pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro.

1 Mai in stil grecesc


The Brick Restaurant & Lounge pregateste o Seara Greceasca de senzatie pe 1 Mai. Vei dansa pe Zorba Grecul, vei arunca cu flori si vei sparge farfurii.  Solista de origine elena, Silviana Arghiro  va canta, iar Ansamblul Asteria al Centrului Cultural Elen va realiza un spectacol deosebit. Toti doritorii vor fi invatati de catre cei din Ansamblul Asteria sa danseze pasi traditionali.

Preparate cu specific grecesc si bauturi elene vor desavarsi seara, urcandu-va pentru cateva momente pe Muntele Olimp, alaturi de zei si zeite!
Paradisul Verde din Corbeanca se afla la o distanta de 30 de minute de centrul Bucurestiului, acolo unde este padure, iarba, liniste si aer curat.

Crazy Salsa Fest Mangalia 2010, de 1 Mai


Clubul Sportiv "Noua Generatie" organizeaza in perioada 29 aprilie - 2 mai Crazy Salsa Fest Mangalia 2010, la Hotel Paradiso din Mangalia. Timp de patru zile si patru nopti, toti cei pasionati de muzica si dansuri latino-americane vor avea parte de lectii de dans de la instructori si antrenori de dans renumiti, de petreceri in aer liber, spectacole de dans si muzica live.
In cadrul competitiei, vor participa scoli renumite de dans din Romania, Germania, Spania, Bulgaria, Turcia.  Buna dispozitie, dansul si spiritul latino vor fi garantate in noaptea de 30 aprilie de trupa Mandinga, care va sustine un concert incendiar.

Pe langa cursurile de dans si petrecerile organizate in fiecare seara, organizatorii au pregatit o surpriza si pentru cei mici: in paralel se va organiza un festival de salsa numai pentru copii – Kids Salsa Fest. Un alt eveniment special in cadrul festivalului va fi "Miss Salsa". Primele trei finaliste vor castiga cateo excursie in Germania.

Pretul unui bilet este de 300 de lei si include patru nopti de cazare cu mic dejun inclus la Hotelul Paradiso, hotel de 3 stele situat pe malul Marii Negre, cu toate camerele avand vedere la mare, precum si accesul la toate evenimentele organizate in cadrul Crazy Salsa Fest 2010.

30 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod