Megastar, fara Dumitru

Editia Megastar de pe 29 martie s-a incheiat cu surprize si regrete. Spre surprinderea juriului si a concurentilor, cei mai buni finalisti ai serii au fost votati pentru eliminare.

Evadeaza in "Insula din vis"!

Orice vis, aventura, fantezie pot prinde viata pe insula lui Nim, un loc magic unde puterea imaginatiei este singura care conteaza. Aici, in "Insula din vis", imaginatia nu cunoaste limite...

La MTV News, de 1 aprilie, vin "pacalitii"!

MTV a pregatit pentru 1 aprilie cele mai amuzante farse facute vreodate vedetelor. Primul pe lista "pacalitilor" este Smiley, pe care MTV News il prezinta marti, cu pantalonii in vine....

Trupa Byron pregateste un DVD Unplugged

Trupa Byron pregateste un nou material live in varianta unplugged pe DVD care va fi lansat in cateva luni.

Dan Balan vrea pentru trupa lui cele mai bune dansatoare din Romania

Dan Balan revine in Romania special pentru a-si alcatui propria trupa de dans. Pe data de 7 aprilie, in clubul Maxx din Bucuresti, incepand cu ora 10.00, artistul face preselectie de dansatoare...

Radio-ONG lanseaza grila de emisiuni in "versiune Beta"

Pe 28 martie, Radio-ONG, primul radio online dedicat ONG-urilor din Romania, lanseaza grila de emisiuni incepand cu data de 31 martie.

"La brat cu bijuteriile Lalaounis", la Muzeul National de Arta al Romaniei

"La brat cu bijuteriile Lalaounis" este tema programelor pentru familii din lunile aprilie-mai organizate de Muzeul National de Arta al Romaniei in cadrul expozitiei de bijuterii grecesti "Tribut Magnificentei".

Filmul "Cocosul Decapitat" a avut premiera de gala

Vineri, 28 martie, la cinema Studio, a avut loc premiera de gala a filmului "Cocosul Decapitat", in regia lui Radu Gabrea.

Cele mai mari castiguri in 2007 - Top 10

Te uiti cu jind la viata pe care o duc. Ti-ai dori sa-i intalnesti macar o data in viata. Aceasta este viziunea pe care o ai in ceea ce-i priveste pe mai marii de la Hollywood.

Weekend prelungit

Weekendul acesta incepe de vineri! La Muzeul Taranului Roman ai pentru vineri, 28 martie, vernisajul "George Chirovici" - expozitiei de pictura si grafica. Sambata mergi la Zilele Cinematografului Portughez, iar pentru duminica, cei de la Teatrul Masca ti-au pregatit o intalnire cu "Clovnii".

"South Park" poate fi vizionat gratuit pe internet

Producatorii serialului "South Park" au reusit sa ajunga la o intelegere cu reprezentantii companiei Viacom pentru a distribui toate episoadele pe site-ul SouthParkStudios.com.

Monique lanseaza un volum de poezii

Cantareata Monique pregateste lansarea unui volum de poezii. Dupa ce s-a calificat in semifinalele nationale pentru Eurovision, Monique si-a indreptat atentia catre o pasiune mai veche a sa, poezia.

Haiducii refuza America

Trupa Haiducii a fost contactata pentru a sustine un turneu in Statele Unite ale Americii, insa managerul trupei, Radu Baron, a refuzat oferta...

MTV ofera drept premiu cursuri de sofat

Daca obiceiul este sa pacalesti pentru a nu fi pacalit tot anul, de 1 aprilie, MTV ii premiaza pe cei care nu se lasa pacaliti. Anul acesta, MTV spune "Nu te lasa Pacalici" intr-un nou concurs...

Alison Mutler, in prima editie a "Prefix 0040"

Din aceasta saptamana, TVR 2 prezinta, in fiecare sambata, viata strainilor care traiesc in Romania. "Prefix 0040" este un reportaj despre cetatenii straini care traiesc la noi...

Ilie Nastase joaca la dublu, alaturi de Cristian Topescu

Pe 29 martie, la "Cafeneaua astrelor" de la TVR 1 sunt invitate doua cupluri celebre din viata sportiva romaneasca: Ilie si Amalia Nastase, insotiti de fiica lor Alesia, si Cristian si Christel Topescu, alaturi de fiul lor, Basti.

TVR regreta disparitia lui George Pruteanu

Televiziunea Romana regreta profund disparitia fulgeratoare a omului de cultura, profesionistului de televiziune si politicianului George Pruteanu.

Kalomira, la Bucuresti

Kalomira va reprezenta Grecia la Eurovision Song Contest 2008 cu o... "Combinatie secreta", dupa ce a castigat finala nationala de la Atena, in februarie.

Def Leppard si Whitesnake vin in Romania

Doua dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Def Leppard si Whitesnake, vor sustine un concert in Romania, in cadrul Turneului European "The Good and The Bad"...

"De vorba cu... evreii" la Muzeul Taranului Roman

Muzeul Taranului Roman, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si Centropa va invita joi, 27 martie, de la ora 17.00, in Sala Foaier si apoi la Clubul Taranului, la prima seara culturala din seria "Povestea vecinilor"