Zoli de la Sistem si Ioan T. Morar expun in cadrul Salonul National de Fotografie Turistica

Salonul National de Fotografie Turistica va fi deschis la Romexpo in perioada 27-30 martie in pavilionul 18.

"Alice, o piesa neterminata"

Luni, 24 martie, de la ora 19.00, Casa de Cultura a Studentilor te invita la spectacolul "Alice, o piesa neterminata", adaptare dupa piesa "Calatorii cu Alice" de Iosif Naghiu.

Johnny Depp, singura speranta pentru o fata de 17 ani

Sophie Wilkinson, o adolescenta de 17 ani, este de cinci luni in coma din cauza unui accident de masina.

8,5 milioane de dolari in minus pentru cuplul Jolie-Pitt

In urma unui raport fiscal publicat in America, Angelina Jolie si Brad Pitt au facut, in anul 2006, donatii de peste 8,5 milioane de dolari.

MTV News, gazda celor mai proaspete videoclipuri

In fiecare saptamana, MTV News prezinta o serie de videoclipuri difuzate in exclusivitate.

Lili Sandu, VJ MTV

Artista urmeaza exemplul altor colegi de breasla care au acceptat provocarea celor de la MTV: o sa fie VJ pentru o zi.

Ernest vine la "Mondenii"

Dupa ce Virgil Iantu a deschis seria "Special guest" la "Mondenii", in calitate de profesor de canto al lui Becali, Solcanu si Nikita, a venit randul lui Ernest sa intre in pielea unui "monden".

"Sintem europeni", noua piesa a lui Alexandru Andries

Nu este sloganului unei campanii electorale, este cel mai nou single semnat de Alexandru Andies.

Loredana, un exemplu pentru strainatate

Pentru Loredana, anul 2008 a inceput in forta, cu o multime de realizari.

"4 luni, 3 saptamani si 2 zile", nominalizat la premiile "David di Donatello"

In lista filmelor nominalizate la editia din 2008 a premiilor "David di Donatello" se regaseste si pelicula romaneasca "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", regizata de Cristian Mungiu.

Moment Matrix

Intre intalniri, m-am trezit astazi cu o fereastra de trei ore. Exceptional! Asteptam momentul de cateva zile bune. Adica sa nu mai alerg ca nebuna dintr-o parte in alta a orasului...

Limonada rece de duminica

Dupa micul dejun de la City Cafe si dupa inerenta discutie despre politica, am hotarat sa merg la Mall-ul ABC din Ascrafieh.

O mini vacanta in mijlocul saptamanii

Miercuri am plecat din Beirut spre sud. Trebuia sa plec marti, dar, din cauza unor chestiuni care nu au tinut de mine, am amanat cu o zi plecarea.

Scriitorul Marius Daniel Popescu, laureat al Premiului "Robert Walser", se intalneste cu cititorii sai

Institutul Francez si revista "Observator cultural" il prezinta la Bucuresti pe scriitorul Marius Daniel Popescu, laureatul Premiului "Robert Walser" pentru debut in proza.

Ileana Lazariuc, in "Supravietuitorul"

Una dintre cele mai frumoase prezente feminine ale showbizului autohton, Ileana Lazariuc, debuteaza intr-un film de lungmetraj romanesc in regia lui Sergiu Nicolaescu, "Supravietuitorul.

Libanul, privit cu sufletul

Despre calatorii, aventura si diferente culturale cu Manuela Paraipan, corespondenta noastra din Liban. Descopera mai multe despre felul in care se vede Orientul prin ochii ei.

Prima zi

Intotdeauna sau mai intotdeauna cand calatoresc in afara tarii, in prima zi (hai sa spunem, primele zile) simt ca nu imi gasesc locul.

Expozitie de bijuterii la MNAR

Un regal de frumusete, maiestrie, migala, bun-gust si indrazneala in materie de bijuterie va asteapta in perioada 21 martie - 5 iulie la MNAR in spatiul elegant al Sufrageriei Regale.

Tudor Chirila si Vama, "Pe sarma"

Ideea realizarii acestui interviu cu Tudor Chirila nu este intamplatoare. In nu mai putin de 4 zile fanii trupei "Vama" vor avea parte de o surpriza de proportii.

Plimbari de duminica

Fiind duminica, am hotarat sa merg sa vizitez cateva locuri aflate pe lista mea de ceva vreme, in apropiere de Beirut. Zis si facut. La ora 10 prompt, am fost sunata si anuntata ca ma asteapta masina jos.