"Eclipsa", noul volum din seria "Amurg", va fi lansat pe 13 martie

4 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


"Eclipsa" - noul volum din seria "Amurg", semnata de scriitoarea Stephenie Meyer - va fi lansat de Editura Rao in data de 13 martie, in toate librariile din tara. Evenimentul de lansare va avea loc la ora 19.00. Cartea va putea fi cumparata la pretul de 49,99 lei.

Primele doua volume ale celebrei serii, "Amurg" si "Luna noua", care descriu povestea de dragoste dintre un vampir si o adolescenta, au cunoscut un succes de proportii in randul tinerilor, inregistrand vanzari de peste 50.000 de exemplare.
Mai mult decat atat, pelicula cinematografica "Amurg" a fost vizionata, in week-end-ul de lansare, de catre 11.400 de cinefili.

In noul roman, aventurile muritoarei Bella si ale vampirului Edward continua. Prietenia fetei cu varcolacul Jack nu este pe placul lui Edward, insa Bella e in primejdie, iar acest lucru ii va apropia pe Edward si pe Jack si va duce chiar la o alianta intre vampiri si varcolaci.

Bella sufera, deoarece nu poate raspunde iubirii lui Jack, dar trebuie sa isi urmeze pasiunea - sa fie impreuna cu Edward, indiferent de pretul pe care trebuie sa il plateasca.
Insa, in acest scop, trebuie sa rupa legaturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este inca pregatita.

Stephenie Meyer a devenit, datorita seriei "Amurg", cea mai rasfatata scriitoare a Statelor Unite ale Americii. Astfel, potrivit "USA Today", de la sfarsitul lui noiembrie 2008, una din cinci carti cumparate in SUA a fost scrisa de Meyer. Autoarea este absolventa a Brigham Young University, unde a studiat literatura engleza. Casnica, de religie mormona, Meyer traieste in prezent in Arizona, alaturi de sotul ei si de cei trei fii.

"Amurg", romanul sau de debut, a consacrat-o drept "Cel mai promitator tanar autor al anului 2005" ("Publishers Weekly").

Mesajul pe care isi doreste sa il transmita tinerilor si in care crede cu tarie este: emotiile sunt importante, iar misterul iubirii platonice nu trebuie considerat desuet.


Editura Rao va lansa in luna noiembrie cel de-al patrulea roman al seriei, "Zori de zi".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod