Kenny G vine la Sala Palatului

17 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kenny G vine la Sala Palatului

A intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga nota muzicala cantata la saxofon (45 de minuute si 12 secunde), este castigator al premiului Grammy, in anul 1994 pentru "Cea mai buna compozitie instrumentala" si vine pentru prima data in Romania... Este vorba de Kenny G, unul dintre cei mai iubiti saxofonisti din lume. Concertul va avea loc pe 30 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare si vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica , Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.


Kenny G, este unul dintre cei mai bine cotati instrumentisti ai tuturor timpurilor. De-a lungul timpului in palmaresul acestuia s-au adaugat zeci de milioane de discuri vandute in intreaga lume si distinctii sau  premii care il mentin si astazi in top-urile celor mai apreciati artisti. Pe langa premiul Grammy pe care l-a obtinut in 1994, pentru "Cea mai buna compozitie instrumentala" a  celebrei piese "Forever in Love", Kenny G si cel mai recent album al sau lansat in iunie 2008, "Rhythm and Romance" au beneficiat de doua nominalizari Grammy pentru cel mai bun album instrumental si cea mai buna inregistrare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod