Fara celulita: cu namol alb si piper

Vrei o detoxifiere, dar iti mai doresti si sa scapi de celulita care te agaseaza? Un tratament cu namol alb si piper poate sa dea rezultatele pe care ti le doresti.

Vrei o detoxifiere, dar iti mai doresti si sa scapi de celulita care te agaseaza? Un tratament cu namol alb si piper poate sa dea rezultatele pe care ti le doresti.
Pepper Treatment este un tratament de orientare holistica, creat pentru a obtine drenaj limfatic, reactivarea microcirculatiei, pentru a combate orice tip de celulita, datorita combinatiei sinergetice de namol alb, apa din Marea Moarta si piper, cu actiune termogenica si stimulativa asupra metabolismului celular.

Care sunt etapele tratamentului?


1. Peeling-ul corporal: are actiune aromaterapeutica cu rol in revigorarea pielii, lasand-o catifelata si fina. Este un produs ideal pentru a incepe orice tratament de relaxare sau orice tratament corporal normal, deoarece pregateste foarte bine pielea pentru ingredientele active care urmeaza sa fie aplicate.

Ingrediente active: sare marina, ulei de migdale, monoi tiare, piper, uleiuri esentiale de portocale, lavanda, rozmarin si esente de smirna.

2. Se aplica apa din Marea Moarta: acest produs unic este un concentrat natural de elemente marine in stare pura. Concentratia sa de saruri si derivate din alge termo-minerale este de 10 ori mai mare decat cea a apei din ocean.

Printre sarurile continute se numara: magneziu (antialergic si hidratant), brom (antiseptic si cu proprietati de vindecare), sodiu si potasiu (elimina toxinele), calciu (activator enzimatic) si zinc (stimuleaza reproducerea celulelor).

3. Se aplica ulei esential de piper. Piperul a fost intotdeauna regele condimentelor. Din boabele de piper este extras acest ulei esential foarte aromat, intens, cu proprietati aromaterapeutice, termogenice si de stimulare a metabolismului cellular. Ajuta la calmarea sistemului nervos si reduce semnele cauzate de stres.
 
Ingrediente active: ulei esential de piper negru, vitamina E, vitamina A.

4. Se aplica namolul alb. Este un amestec exclusiv de kaolin alb in stare pura, apa marina si ingrediente active naturale: aloe, iedera (efect de tonifiere si anti-celulitic), extracte de coacaze negre (protejeaza capilarele), soia (efect antioxidant).

5. Se aplica o crema numita pepper aroma: are o textura fina, efecte aromaterapeutice, un produs care completeaza orice ritual de infrumusetare si iti confera o stare de bine, rasfatand toate simturile.
 
Efectul aromaterapeutic este oferit de un amestec de uleiuri esentiale relaxante (piper, portocale, lavanda, sovarv, rozmarin) in timp de aroma calda si condimentata de smirna trezeste simtul olfactiv. Formula este imbogatita cu ulei de migdale (pentru catifelare) glicerina (hranire), extracte de galbenele (calmant, antiinflamator) si vitamina E (anti-oxidare).

Tratamentul poate fi efectuat in saloanele de infrumusetare, pretul variind in functie de centru intre 30 si 50 ron.

Articol de Betty Ratiu, consultant in slabire si tratamente corporale.  Preluat din TopSanatate.ro.

Kosmodisk

Cu cine ai pleca GRATIS in vacanta la un SPA de 5 stele? Da; Gratis! Raspunde acum la o intrebare simpla si esti la un pas de premiu!
 
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • STANCA pe 5 Oct 2009, 10:45
    sursa alternativa de venit

    VREI O SURSA ALTERNATIVA DE VENIT ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : mada_x87@yahoo. Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi. Angajeaza-te ca respondent profesionist

    0
    0

  • lily pe 9 Iul 2009, 16:48
    sport,sport si iar sport

    fetelor,singura solutie pentru un corp de invidiat este efortul fizic.e sanatos si garantat,in plus iti dezvolti muschii asa incat la plaja nu ai sa-ti arati oasele care ti-am mai ramas dupa o diata drastica sau cine stie ce creme sau pastile minune...ci forme pline si zvelte.bafta!!:*

    0
    0

  • adina pe 24 Iun 2009, 14:50
    100%garantat

    auzi mei superslimm tu chiar crezi ca mai crede cineva povestea cu pilula si gata jos kilogramele? fara nici un pic de efort efort ? pei cine crede asa ceva e foarte naiv dupa toate sfaturile pe care le citesti pe acest site foarte interesant si helpful hai sa fim seriosi!!!

    0
    0

  • superslimm pe 2 Iun 2009, 06:10
    Vrei sa slabesti 100% natural

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    0
    0

  • mihaela pe 31 Mai 2009, 01:35
    colanti anticelulita

    eu folosesc colanti anticelulita de ceva vreme si sunt fericita pentru ca in sfarsit pot zice ca am scapat de celulita, lucru pe care nu il puteam zice atunci cand foloseam diferite creme.Acesti colanti anticelulita isi fac efectul cam in 14 zile de cand incepi sa ii porti. ciorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi. aici se gaseste produsul: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Colanti-cu-microcapsule-anticelulita-Corsaro eu am facut comanda online si mi-a fost adus acasa prin curier rapid.

    0
    0

  • Manuela pe 20 Apr 2009, 12:52
    Anticelulitic

    Se da suprafata afectata cu zat de cafea dupa care se impacheteaza cu folie circa 10-15 minute dupa care se indeparteaza cu apa calduta ; apoi se pune un strat de crema anticelulitic

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod