Vrei să slăbești? Elle Macpherson explică greșeala pe care să o eviți la micul dejun

Elle Macpherson nu ratează nicio ocazie pentru a-și promova pudra despre care spune că are puteri miraculoase


În decembrie, supermodelul a povestit că a adoptat acest regim după ce la 49 de ani s-a speriat când a sesizat că se simțea vlăguită și a decis să consulte un nutriționist. "I-am spus că nu mă mai simțeam eu însămi, nivelul meu de energie nu era cel obișnuit, pielea era uscată și ceva nu mergea", a spus ea.

Medicul i-a răspuns că cel mai probabil avea un PH scăzut din cauza stresului, al oboselii acumulate în călătorii și a programului haotic, recomandându-i o pudră cu suplimente pe care Elle o putea turna în sucuri și în smoothie-uri.

Așa a ajuns să îndrăgească foarte mult aceste băuturi și s-a născut formula suplimentului WelleCo Super Elixir. Iar după ce a trecut de 50 de ani acum patru ani, Elle spune că se simte mai puternică și mai sigură pe ea ca oricând.

Într-un interviu publicat în septembrie de The Herald Sun, vedeta supranumită în 1989 "The Body" de revista Time a spus că nu se teme că îmbătrânește. "Îmi place că am 54 de ani. Sunt încă aici și fac 55 și sunt așa de recunoscătoare pentru asta", a spus Elle. "Sunt tare. Sunt în formă, am doi fii minunați și am învățat multe de-a lungul acestui drum și sunt recunoscătoare că sunt atât de fericită și sănătoasă", a continuat ea.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).
Pe baza acestui nume, ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează 53 de milioane de euro, notează Mediafax.

Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi. Modelul australian se despărţise de Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

În vara anului 2017, presa britanică a scris că vedeta s-a despărţit de soţul ei, Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.
Aceasta a fost cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.

Actualmente, Macpherson are o relație cu Andrew Wakefield, un doctor controversat pentru viziunea sa antivaccin. Daily Mail a scris că supermodelul și-a impus stilul de viață asupra noului partener, pe care l-a determinat să se schimbe: bărbatul în vârstă de 61 de ani a dat jos câteva kilograme după ce a înlocuit produsele preferate cu shake-urile "wellness" recomandate de Macpherson. În plus, la recomandarea vedetei, el şi-a schimbat şi stilul vestimentar, optând pentru ţinute la modă, cu linii slim-fit, mai pe placul supermodelului, au declarat prieteni apropiaţi ai acestuia.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Ianuarie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod