10 destinații pe care le recomandă prima femeie care a vizitat toate cele 196 de țări

Cine a a avut șansa de a vizita toate țările globului știe ce spune când recomandă cele mai bune destinații. O femeie din SUA a realizat un top 10 al celor mai frumoase locuri din lume în care merită să ajungi.
Cassie De Pecol a devenit în 2017 prima femeie din lume care a călătorit în toate cele 196 de state ale lumii în mai puțin de un an și jumătate. Ea a reușit să-și ducă cu bine la capăt proiectul, intitulat Expedition 196, pe care l-a prezentat pe Instagram, apoi și-a împărtășit poveștile de în numeroase seminarii la care au participat peste 16.000 de studenți din 38 de țări pe care le-a vizitat, îndemându-i să călătorească și să cunoască lumea.

"Această expediție nu a fost despre mine.
Scoprul meu a fost să demonstrez cât de drăguți și de ospitalieri sunt oamenii din toată lumea, dar în special din regiunile pe care mulți le consideră periculoase"
, a povestit Cassie pentru site-ul My Modern Met. "Speranța mea e că, deși am călătorit singură și sunt o femeie americană blondă, am reușit să prezint o altă perspectivă asupra lumii și a oamenilor; siguranța, bunătatea și asemănările a 99% din populația lumii", a adăugat ea.

Rugată să spună care sunt locurile care i-au plăcut cel mai mult, Cassie De Pecol a prezentat topul celor mai frumoase 10 destinații în care merită să mergi.
Iată ce țară este pe primul loc în preferințele ei!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod